Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, не мога да повярвам, но започнах да се справям с акнето по един странен начин и реших да споделя, ако някоя от вас има такъв проблем. Преди три дни реших да опитам домашен скраб, но за лице със захар и мед . Ефекта е уау . Вече нямам гадни и възпалени пъпки, а само някакви следи от тях. Другото, което забелязах е ,че от скраба кожата много ми се избистря и става изключително добре почистена и мека . Препоръчвам ви да опитате!

# 511
Последните показани устни все едно са долепени до стъкло и в средната им част ми изглеждат плоски.

# 512
Може и момичето, на което са правени да е искало точно такъв ефект, има една приказка "на вкус и на цвят, няма кум, няма брат". Та така.
А относно устните от доктор Каназирев, страшно много ми харесват в анфас, направи ми впечатление, обаче, високият контур, който вие отбелязахте. Попитах го тези устни имат ли контур, отговори ми, че контур не е правен. Това малко ме озадачи. Възможно е и да е оток след поставяне, не знам, затова р хубаво да се видят устни 2 седмици след филър, примерно.
Хубаво си слагат устни, но не си ли виждат състоянието на кожата и черните точки? Честно понякога оставам изумена - криви жълти зъби и бааам върху тях устни - та още повече да се забелязва денталния статус...

# 513
Може и момичето, на което са правени да е искало точно такъв ефект, има една приказка "на вкус и на цвят, няма кум, няма брат". Та така.
А относно устните от доктор Каназирев, страшно много ми харесват в анфас, направи ми впечатление, обаче, високият контур, който вие отбелязахте. Попитах го тези устни имат ли контур, отговори ми, че контур не е правен. Това малко ме озадачи. Възможно е и да е оток след поставяне, не знам, затова р хубаво да се видят устни 2 седмици след филър, примерно.
Хубаво си слагат устни, но не си ли виждат състоянието на кожата и черните точки? Честно понякога оставам изумена - криви жълти зъби и бааам върху тях устни - та още повече да се забелязва денталния статус...

Тук понеже и аз съм пряко засегната😂🤷🏼♀ бързам да кажа, че борбата с акнето и белезите при мен лично трае години. Simple Smile
И също имам филър в устните, но междувременно от години се боря с проблемна кожа.
Казвам го, защото имам много момичета/ жени в това положение и въпреки това сме си сложили филър 😂
За жълти зъби или немити разбирам, но за проблемната кожа коментара ти е груб.
Всеки води свои лични битки и трябва да сме малко по-обрани и разбиращи, така си мисля аз.

# 514
  • Варна
AleksandraM, дали мога да те помоля за снимка на устните сега? Страшно много ми харесва формата на устните единствено ме притеснява контура, защото аз не искам такъв. Може би след процедурата веднага изглеждат така с по - изразен контур, а после не? Благодаря ти, че се включи, също искам да попитам 1 мл ли сложи?

# 515
Ох, как ви харесват тези устни, момичета.
Отвратителни са, разлят контур, обърнат нагоре като човка.

Точно както някой беше написал по-нагоре - като долепени върху стъкло...

Никога не бих си го причинила.

# 516
  • Варна
По - скоро изглеждат като долепени върху стъкло от светлината, не мисля, че са точно така на живо, а като човка не ми изглеждат. Мен контура отгоре ме притеснява.

# 517
AleksandraM, дали мога да те помоля за снимка на устните сега? Страшно много ми харесва формата на устните единствено ме притеснява контура, защото аз не искам такъв. Може би след процедурата веднага изглеждат така с по - изразен контур, а после не? Благодаря ти, че се включи, също искам да попитам 1 мл ли сложи?

Моите устни са много изстрадали и видели.
Писала съм, че първото ми поставяне беше при д-р Таук, пълна катастрофа. Ужасно твърд филър. Разграждах го 3х при Баятева.
Баятева НЕ прави контур. После тя ми сложи 1 мл. Stylage

После 1 година по-късно при Александра Манолова, която пък ми сложи juvederm 3 и ми направи контур и той се разля.
Д-р Таук ми сложи филър по-средата на горната устна. Моите преди бяха със сложна форма и като добавим лошият ми избор, след него бяха безформени, отвратителни и минах през истински ужас. Simple Smile

Сега не съм слагала нищо от 3 години, нямам и намерение. По-скоро ако не спадне отгоре разлятия филър ще помоля да ми го махнат отново с малко хилауронидаза.
Сега имат прилична форма, и се харесвам, защото не знаете как бяха след Таук. 😂😂😂😂😂😂

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 00:10 от AleksandraM

# 518
AleksandraM, добре са,не ги пипай.Накои устни естествено си имат тази чупка отгоре.Моите са така.

# 519
Здравейте! Планувам да правя jawline. Според вас какъв филър е най - добре да се постави. В дермаакт Saypha, имат на промоция.Мнение за тях, както и за Juvederm, Restylane?

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:39 от ioioto0

# 520
Здравейте! Планувам да правя jawline. Според вас какъв филър е най - добре да се постави. В дермаакт Saypha, имат на промоция.Мнение за тях, както и за Juvederm, Restylane?
Здравей. Моят опит е негативен с тази процедура. Имам Жуведерм сложен и смея да твърдя,че излъчването ми стана по-грубо и лицето по-едро. Не ти препоръчвам.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 00:09 от Анонимен

# 521
  • при Arctic Monkeys
[/quote
А какъв проблем борите с това? Птоза?

# 522
[/quote
А какъв проблем борите с това? Птоза?
Нищо не боря. Лицето ми е кръгло с леки бузи и предполагах, че би се получило с по-добра форма. Просто комплекс са ми бузите, и по-слаба съм била, но все си ги имам. Не разбирам много, ако сте запознати с някоя друга процедура за този проблем?

# 523
  • при Arctic Monkeys
Не съм видяла лицето за да кажа, но изтеглянето на долната челюст няма да ви реши проблема с бузите.

# 524
  • София
Момичета, имам нужда от съвет, къде бих могла да сложа филър под очите. В тази зона имам доста голямо хлътеане, слагах  два пъти филър при д-р Ваненска, но не съм доволна и ми се иска да опитам на друго място. Моля ви, споделете вашия опит.

Общи условия

Активация на акаунт