Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 767
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
И при нас е същото, както с RD777 😊 Не ни се дават 300+ лв за next to me кошара, която да е за 6 месеца само, а много искам бебка да си е до мен. Понеже имаме място, решихме да вземем сгъваема с падаща преграда на второто ниво и да я сложим до леглото ( https://ohoboho.com/koshara-za-spane-i-igra-merida-sinio-indg.html ). После сгъваемата ще я пратим у някоя баба или ще я ползваме за екскурзии пък бебка ще я преместим в дървена в нейната си стая. А и така ще ползваме един матрак 60х120 и за двете кошари и ще вземем наистина хубав.

# 556
376 благодаря ще пробвам с кремчето.И аз четох, че са някакви жлези най-вероятно и понякога така ставало .Днес са по-добре нещата но категорично ще го карам без сутиен и без това съм вкъщи 😊
Аз ако ще взимам next to me ще е това на Чико, но втора ръка от ОLX.Има ги по 200лв там и после пак ще го продам и се надявам да не загубя повече от порядъка на 100лв, защото и на мен ми изглежда твърде голяма инвестиция за нещо което се ползва малко.
Обмислям и варианта със сгъваема кошара, но с хубав матрак.Всъщност, това задължително ще трябва да го вземем, защото имаме вила, а там пак няма място за отделно легло , което да си седи постоянно😂И сгъваемото може да се изкара на двора на верандата,ако тръгнем някъде другаде, определено ще ни трябва.

# 557
Момичета,да ви попитам на вас колко често ви взимат МБ мен не са ми взимали от април началото.....

# 558
Момичета, някоя от вас ползвала ли е такъв тип пеленка? Мислите ли, че ще е удобно за нощното спане да си спинка така увито бебечето? Баткото понеже беше лятно бебе в началото си изкара по боди и чорапки и въобще не съм гледала подобни неща🙄 Идеята е, че ръчичките са увито, за да не се стряскат, а самата пеленка надолу е широка, за да не им стяга крачетата..

# 559
Попринцип се взима 2 пъти - една в началото и една в края, но понеже моето жълто течение не спира вчера настоявах отново за микробиология.
Момичета,да ви попитам на вас колко често ви взимат МБ мен не са ми взимали от април началото.....

# 560
Хариомче, и на мен са ми взимали веднъж (и то заради съмнение за инфекция) и сега АГ каза, че ще ми взимат пак този месец. Първата ми беше през февруари още.

# 561
loveparrots,топно заради същото течение ми пуска февруари,март,април,плюс куп др неща за микоплазма уреаплазма и тн и понеже се засили от няколко дни мисля да си поискам микробиология в край на сметка като си плащаш зашо да не ти вземат

# 562
За течението - при наличие на жълт цвят със сигурност трябва да се провери. Не винаги обаче жълтото е признак за патология. Казвам ти го като човек, който много би камбаната за жълтото течение и в крайна сметка всички МБ излязоха чисти. Урина, бъбреци - също. А течението си продължава. Така че не се филмирай излишно. При някои жени това е норма.

Попринцип се взима 2 пъти - една в началото и една в края, но понеже моето жълто течение не спира вчера настоявах отново за микробиология.

# 563
Истината,нали и аз го омах от преди теб поале спря сега пак а всичко излезна чисто

# 564
Ами то и при мен всичко излезе чисто, но течението не е спирало от 13 г.с, та незнам, сега ще видя какво ще покаже от вчерашната микробиология.

# 565
  • София/Севлиево
Момичета, някоя от вас ползвала ли е такъв тип пеленка? Мислите ли, че ще е удобно за нощното спане да си спинка така увито бебечето? Баткото понеже беше лятно бебе в началото си изкара по боди и чорапки и въобще не съм гледала подобни неща🙄 Идеята е, че ръчичките са увито, за да не се стряскат, а самата пеленка надолу е широка, за да не им стяга крачетата..

Такова не съм,но ползвах спално чувалче до година и нещо и сега пак ще си взема. Ако ми се падне отново спящо бебе през нощта ще съм спокойна,че няма да е отвито и няма да ставам да го проверявам.

# 566
Спално ползвах чак към 5 6 месец аз, но беше без ръкавчета. Съответно си дърпаше завивката и постоянно го проверявах да не се е завил през глава😄

# 567
При мен се редуват - жълто течение, бяло, или точно обратното - голяма сухота. Миналата седмица си изпросих микробиология защото и много голямо дразнене и сърбеж имах. Всичко излезе чисто. И аз бях изненадана, но мисля да изчакам още  малко и евентуално на друго място да пусна. Не знам защо се налага толкова много човек сам да предполага, умува и т.н. На ЖК платен пакет съм в МД Варна и ако аз не бях измолила и то на извънреден преглед в дежурен кабинет, и до сега нямаше да са ми пуснали.

# 568
Защото едва ли не, излишни филми си създаваме, ами да бе ама то на чужд гръб и 100 тояги са малко. Особено пък когато дълго си се борил за детенце няма как така лесно да си каже човек "ми да става каквото ще".  
При мен се редуват - жълто течение, бяло, или точно обратното - голяма сухота. Миналата седмица си изпросих микробиология защото и много голямо дразнене и сърбеж имах. Всичко излезе чисто. И аз бях изненадана, но мисля да изчакам още  малко и евентуално на друго място да пусна. Не знам защо се налага толкова много човек сам да предполага, умува и т.н. На ЖК платен пакет съм в МД Варна и ако аз не бях измолила и то на извънреден преглед в дежурен кабинет, и до сега нямаше да са ми пуснали.

# 569
На мен не са ми пускали изобщо микробиология и аз не споменах да не каже АГ, че се правя на по-разбираща от нея...Аз също съм платен пакет в Майчин дом Варна. Истината е, че нямам дискомфорт, течение имам без миризма. В крайна сметка на следващия преглед ще попитам за микробиология, защото явно нямат практика на пускат превантивно.

Общи условия

Активация на акаунт