Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 751
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Ама как няма да си искам като си плащам,ако тя не ми следи нещата изобщо закакво съм там,аз не се оплаквам моята си ми слуша всички глупости никога нищо не ми е отказала амаа... Някак си не знам с всеки изминал месец вместо да се кротна се почна ами сега шийката как ли е ама ако има инфекция абе луда работа ... вижте аз съм хипохондрик не ми обръщайте внимание както Яренце казва търся под вола теле сама си се бутам между шамарите...

# 571
На мен също не са ми пускали микробиология. Няколко пъти обяснявах за течение, но като нямало мирис и дискомфорт, нямало проблем. Те като цяло тук са оскъдни откъм прегледи и изследвания, за лекарства да не говорим, но ще трябва да свикна ако не искам да откача.
За креватче - много мислих и аз за Next to me, но много рано трябва да преместя бебо в друга стая, а не съм сигурна, че ще стане. Не ми се обикаля апартамента по нощите, а сина ми се будеше нощем до 2 години сигурно.
Пеленката изглежда интересна. Аз открих чувалчетата доста късно предния път, но този ще поправя грешката Simple Smile
Прах ползвах Тео бебе, то нямаше много избор преди близо 13 години. Перях отделно докато не тръгна на ясла и неговите не станаха по-мръсни от нашите. Не помня до кога гладих всичко, но аз обичам да гладя и не ми пречи и сега, но само горни и измачкани дрехи, не издребнявам, а и след сушилнята почти няма нужда.

# 572
Оо аз преди бях писала ,че много искам такова легло до спалнята ,първи дубъл беше когато мъжа ми каза ,че ще спим в детската с бебето ,а каката ще спи при него ,такаа обаче се наложи да сменим матрака,и нещо не пасваа,от моята страна трябва подпора да се прави,пропаднах веднъж и детето бяга и вика на баща си " мама е многоо тежкааа вече,трябва да купим ново легло" ох така се смяхме със сълзи, та нз дали ще издържи спалнята да прикрепям и кошара ,ще видя ,а пък ми давате мн добра идея за повиването ,ползвала съм чувалчета ,но ръчичките отвън, а иначе като ходя за болничен всеки път ми дават да си взимам секрет сама така да се каже ,последния път пишеше кандида  в нормален растеж ,и нищо не ми каза док.

# 573
На мен пък сега ще ми взимат за четвърти път секрет. Мисля, че така си е в пакета, кръв и урина също. Направо всеки месец си ме дупчат, а ходя и за TSH-то отделно.

# 574

Когато го попиташ : Благо къде е бебето 🥰❤😀

# 575
Здравейте, чета ви от известно време, но пиша за пръв път. Моят термин е 1 ноември, но най-вероятно събитието ще е октомври.

Живея в чужбина и тук пускат микробиология само при оплаквания. Имах жълтеникаво течение от началото на бременността (без мирис или каквито и да е оплаквания) и се оказа, че имам някаква бактерия. Настояха за антибиотик, защото казаха, че ако не се лекува може да предизвика преждевременно раждане. Следващия път като отида на преглед ще ги накарам да пуснат контрола.

mammaAnna, ние с теб май сме в една и съща страна... трябва да ги натискаш до дупка за всичко, аз съм доста hard core с тях и пак не е лесно, но определено помага в повечето случаи.

Harion1, и аз съм същата като теб...но аз имам няколко ранни загуби и предполагам, че това е причината нон стоп да се вкарвам в някакви филми...дано да не изперкам тотално до края Simple Smile

# 576
Е няма как да не ви споделя на вас какво съм си заплюла. Има невероятни пилинки и чувалчета с функция да си го смениш бебо  от
https://angel-baby.eu/ със сигурност ще си порячам от тук

За МБ с баткото веднъж се бях изследвала само за тия 9 месеца . През цялото време шмах жълто течение , но нищо ми нямаше и го родих нормално в 40 седмица

А сега се изследвах заради болките в шийката (която ми е заради шевовете в следствие на раждане) и излезе БВ. Лекувах с флажил 6 дни. Зацапа ми розово , заболя ме влагалището и вече се отказах от тия глобули и тн . С течение съм си не ми мирише но от хормоните също се получава , не е задължително да е бактерия. Ползвам си антибактериален интимен гел с 3.5  ПХ което е идеално и ми е ок .

# 577
На Angel Baby са много хубави нещата, на баткото съм взимала чувалче за сън. И другото хубаво е, че имат и благотворителна цел Simple Smile

# 578
Момичета, скоро не съм писала, макар че обсъждате много интересни за мен теми... Във вторник ми беше втората фетална морфология и всичко изглежда наред. Мога да се запиша в мъжкия отбор 💙
Обаче от известно време не се чувствам особено енергична. Споделих със следящият ме АГ и тъй като всички резултати от изследвания са ми добри, изказа мнение, че му звучи по-скоро депресивно отколкото, че имам някакъв проблем. Склонна съм да вярвам, че е така защото и болничен съм от скоро, не по медицински причини, а защото реших че много се напрягам на работа. Сега си мисля, че избързах с това решение. А и с това прекрасно време навън просто няма как да не разцифтя пълна с енергия и желание за какви ли не развлекателни и домакински дейности 😅
Та да питам вие как се справят с липсата на тонус и енергия? Аз днес си взех витамини за бременни, които наистина разчитам да ми се отразят положително в тази насока. До момента освен Натаспин друго не приемам.

# 579
Момичета, днес ми излезна външен хемороид без болка. Много ме уплаши. Какво да го правя?!?

# 580
Момичета аз да попитам според Вас възможно ли е втвърдяването на корема да е свързано само с контракции? Понякога вечер ми се втвърдява корема, но не моментно, а си седи така твърд, а пия конски дози магнезии. Понеже имам проблеми с ходенето до тоалетна, та се чудих възможно ли е да се дължи на това.

# 581
Докато сме на тема болежки Grinning
Аз съм с паднал хемоглобин 107.От вчера започнах Малтофер Фол 2 пъти по 1 таблетка за дъвчене. От урината имам и бактерии,та утре ще пусна посявка да видя какво ще излезе и ще коментираме с АГ-то.
Хемороиди имах и преди бремеността Disappointed ,все още нищо не правя за тях:expressionless: , но и те не са болезнени.

# 582
Микробиология ми пуснаха само в началото, когато ме записаха за ЖК. Тогава излязоха гъбички. На следващата ЖК ще си поискам пак да ми пуснат, че ми е доста силно пак течението. Нямам никакъв дискомфорт, парене, сърбеж, мирис или друго, но и предния път нямах оплаквания, а се появиха гадните гъбички.
И аз не знам, след като е важно да нямаме никакви инфекции и бактерии, защо не пускат по-често микробиология.
Аз утре съм на втора ФМ, а сутринта ще дам кръв за щитовидната жлеза/следя я всеки месец, защото съм с Хашимото/ ии ще пусна и кръвна захар да я видя как е. Много се притеснявам от нея да не тръгне да се вдига, особено както се храня с доста въглехидрати, сладко, напоследък и с плодовете прекалявам и ме е страх направо как ще е утре. Предния месец беше 4.99/до колкото знам за бременни трябва да е до 5.1/
При вас как е захарта, някой следи ли я?

# 583
  • София/Севлиево
Моята КЗ е между 4.9 и 5.2.Ще правя обременяване с глюкоза след 22 г.с.

# 584
sss2611, вместо да се притесняваш, най- добре си вземи глюкомер от аптеката и така ще можеш да я следи вкъщи. Ще можеш да проверяваш и как ти се отразяват отделните храни и съответно да се въздържаш от тези, които виждаш, че ти вдигат захарта. Мери се 2 часа след хранене.

Общи условия

Активация на акаунт