Нашите кухни - тема 87

• 56 205
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета,
моля за мнение за фурна и плот за вграждане на Hansa?

# 466
  • Раковски
Здравейте момичета,
моля за мнение за фурна и плот за вграждане на Hansa?

Бюджетен клас, вършат работа.

# 467
  • До сърцето...
Благодаря  за помощта, темата за индукционните котлони ми помогна много, вече си харесах и съм на милимунда от поръчка.
Обаче... поради ред причини, кранът-смесител за мивката трябва да остане на стената. Не мога да намеря в нета варианти, които да помогнат да превърна дефекта в ефект. А вие сте вълшебници в това отношение, ще съм много благодарна за идеи, линкове и пр.
Търся и варианти за черна дъска (на част от едната стена), магнитна дъска или коркова в краен случай. Обиколих Homemax (отвратително обслужване между другото), Практикер.... няма.

# 468
# 469
  • До сърцето...
Черни дъски има във вивре

Благодаря! Малки ми идват техните, но ще гледам комбинации.

# 470
# 471
  • София
Благодаря  за помощта, темата за индукционните котлони ми помогна много, вече си харесах и съм на милимунда от поръчка.
Обаче... поради ред причини, кранът-смесител за мивката трябва да остане на стената. Не мога да намеря в нета варианти, които да помогнат да превърна дефекта в ефект. А вие сте вълшебници в това отношение, ще съм много благодарна за идеи, линкове и пр.
Търся и варианти за черна дъска (на част от едната стена), магнитна дъска или коркова в краен случай. Обиколих Homemax (отвратително обслужване между другото), Практикер.... няма.

А защо не боядисате въпросната част от стената направо с блекборд боя? Ако я минете и с магнитна, още по-добре, ще можете да си лепите и магнитчета, и да пишете на нея.
Относно стенния смесител, има много красиви с модерна визия, има и с ретро визия, зависи какъв стил ви е кухнята.

# 472
# 473
# 474
  • София
Здравейте, моля ви за малко помощ 🙏
Харесах си цвят вратички на кухня, но не съм ги виждала на живо, а по снимки от сайтовете има разминаване с реалността.
Кухнята е тази. Мисля, че е на мебели Ирим
http://www.irimbg.com/product/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8-mdf … %D1%82%D0%B8-898/
Моля Ви, ако някой има такава кухня в цвят деним, да ми покаже реална снимка.

Eто реални снимки на въпросната кухня.
Не са мои, от една фейсбук група ги свалих.
Мисля, че е една повече от чудесна бюджетна кухня! Аз съм влюбена в нея Heart

Скрит текст:

И да използвам поста си , за да попитам за мнения за т.нар. фермерски мивки.
Плюсове, минуси?  Ще бъда много благодарна.

# 475
  • До сърцето...
Благодаря на всички! Черната боя май ще свърши работа, малко врътка ще трябва, но... идеята ми може и да се реализира. Ще показвам, ако става за показване Stuck Out Tongue Winking Eye

Стенни още не си намерих да ми харесат. Благодаря, man_darin_ka Kissing Heart , но амазонските варианти се припокриват като стил с тези на Видима Идеал, примерно, и не ми идват като ефект.
Има няколко варианта в руски сайтове, но ... там само като идея ми вършат работа
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 15:50 от Радика

# 476
Радика, аз не случайно написах, че линковете са за маркови кухненски батерии. Просто на базата на моето лично мислене заложих повече на качество, отколкото на визия.

Ето ти пак от Амазон марка HomeLava, която е доста харесвана, аналогична на показаното от теб. Щом търсиш определена визия.
https://www.amazon.de/dp/B086KV7G65/ref=sspa_dk_detail_5?psc=1&a … vZ0NsaWNrPXRydWU=

https://www.amazon.de/dp/B07L2YZN6W/ref=sspa_dk_detail_4?psc=1&a … vZ0NsaWNrPXRydWU=

https://www.amazon.de/dp/B094VXHJ7H/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1&a … nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

Има и още много варианти, просто като цъкнеш на линка, разцъкваш допълнителните предложения под конкретния продукт.

П.С. Колкото и да са аналогични като визия Видима и Грое и Хансгрое, аз си патя от българска вероятно батерия за кухня, която е толкова шумна, че като я пуснат, ме буди в съседно помещение. Иначе не е създавала проблем с течове и разни повреди, но този шум е направо побъркващ. Винаги моля през уикенда да не пускат водата следобяд, да мога малко поне да поспя.

# 477
  • До сърцето...
Чудно, благодаря ти, man_darin_ka Flowers Bouquet
Аз се опитах да търся по снимка, никак не съм се справила, се видя Grinning

Втората ми е най-щура, довечера половинката да я одобри и съм решила проблема! Мандаринка ще я черпя Cocktail

# 478
Като цъкнеш на даден модел, гледай и отзивите - пускаш на Гугъл преводач, аз също не знам немски, много са полезни, често има и снимки.

# 479
Здравейте, моля ви за малко помощ 🙏
Харесах си цвят вратички на кухня, но не съм ги виждала на живо, а по снимки от сайтовете има разминаване с реалността.
Кухнята е тази. Мисля, че е на мебели Ирим
http://www.irimbg.com/product/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8-mdf … %D1%82%D0%B8-898/
Моля Ви, ако някой има такава кухня в цвят деним, да ми покаже реална снимка.

Eто реални снимки на въпросната кухня.
Не са мои, от една фейсбук група ги свалих.
Мисля, че е една повече от чудесна бюджетна кухня! Аз съм влюбена в нея Heart

Скрит текст:

И да използвам поста си , за да попитам за мнения за т.нар. фермерски мивки.
Плюсове, минуси?  Ще бъда много благодарна.
Много, много ти благодаря:hugs:
Сега ми харесва още повече Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт