Лунна диета - тема 4

• 60 821
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
01.02.2022 от 7:49

# 181
И аз да се наредя с Вас Simple Smile

# 182
И аз днес съм само на вода . Вчера за последно ядох в 18 ч.. Утре ще ям в 12h ч. Аз не закусвам . Събира ми се общо 42 ч. фаст

# 183
Включвам се също.

# 184
Здравейте, днес за първи път ще пробвам лунната диета, имате ли някакви съвети за справянето с евентуалния глад? Успех на всички!

# 185
  • Sofia
Ментов чай и миене на зъбите залъгва малко гладът 😁
Повече чайчета също при мен действат.

# 186
  • Пловдив
И аз така. От сутринта едно кафе и чай. Пия билков без захар

# 187
Здравейте, днес за първи път ще пробвам лунната диета, имате ли някакви съвети за справянето с евентуалния глад? Успех на всички!

Кокосова вода, домашна овкусена вода с лимон и резени джинджифил също. Зелен чай също. Simple Smile Вече ако много падне кръвната захар тогава прясно изцеден сок. Забелязала съм обаче, че най-големия проблем обаче не е глада, а това че по навик се търси нещо за хапване. 😅

# 188
  • Пловдив

Кокосова вода, домашна овкусена вода с лимон и резени джинджифил също. Зелен чай също. Simple Smile Вече ако много падне кръвната захар тогава прясно изцеден сок. Забелязала съм обаче, че най-големия проблем обаче не е глада, а това че по навик се търси нещо за хапване. 😅
Абсолютно си права,проблема не е в глада,всичко е в главата ни,поне при мен е така,днес си мислих че ще ми е най трудния ден,защото не съм правила диетата от 2018,но с такова огромно желание стартирах днес,че все още не съм усетила глад.Успех на всички днес а утре ще мерим кг.

# 189
  • Варна
И аз отново тук.
Първа луна за годината.
Януари боледувахме 2 пъти и си дадох време за възстановяване, но от днес започнах.
Надъхах се и докато моите хора вечеряха, а аз пих чист зелен чай, даже не ми се ядеше 😊
Стискам палци на всички да са устояли!

# 190
  • Пловдив
Добро утро аз отчитам -1кг. Доволна съм много,удържах фронта само на вода,и най важното беше че изобщо не ми се дояде.Сега остава половината поне да ги задържа.Толкова съм надъхана,че нямам търпение за следващата фаза на 8 февруари от 15:51.

# 191
-1kg 😊 след чай и плодови сокове с две лъжици мед, но го смятам за успешно

# 192
  • Пловдив
И аз отчитам успешен ден на едно кафе, билков чай и вода. Този път и аз не бях гладна. Резултат -1.2 кг.

# 193
  • Пловдив
Добро утро на всички.Как сте стройни момичета?Имали готови за днешната луна,аз смятам да започна от сега дано се справя успешно,че леко съм настинала и дано това не би обърка плановете.Лунната фаза започва днес в 15:51

# 194
Здравейте, аз също смятам да започна от сега пък ще видим Blush

Общи условия

Активация на акаунт