Лунна диета - тема 4

• 60 825
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и аз съм тук от вчера и до утре, дори в други ден на обяд. Храненето е 800 грама плод и чай с мед. Три дни Simple Smile

# 196
  • Sofia
И аз 🌝
Закусих с яйца,кашкавал и кафе и това е за днес...Слагам чая да се запари ...и леко лунуване на всички 😘

# 197
Успех на всички лунуващи Simple Smile Започвам от фазата и мисля утре да пропусна вечерята, но да видим докъде ще я докарам.

# 198
  • Sofia
Край 😁
Приключи успешно 👍

Някой чувства ли студ ?
На мен все ми е топло и ходя леко облечена,но в лунните дни стъпалата ми са ледени.Слагам по 3чифта чорапи 🥶

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 16:05 от Doli

# 199
  • Пловдив
Ето и мен,доволна -1 кг.Все още не чувствам глад.Дано всички сте доволни от резултата.Следваща луна 16.02 от 18:59

# 200
  • Варна
Забелязала съм аз ефекта със студа.( Doli, и без луна имах проблем краката ми все да са студени. Откакто открих вълнените чорапи на Pirin Hill краката ми са топли независимо от времето и обувките)
Както и специфично главоболие.
Чувство на отслабване на организма, немощ.

Добре тръгнаха нещата обаче.
Аз винаги правя луна почти 44ч, без значение часа и на старт. Денят, в който започва не ям, а пак си наложих фаста 20/4.

Миналата година така 3м бях ок, но после почна на ми идва в повече и да огладнявам.
Дано сега нещата се задържат и успея да си я направя постоянно пречистване.

Успех и на следващата!

# 201
  • София
eli70o0, би ли споделила кои чорапи на Pirin Hill ползваш?

# 202
  • Варна
С удоволствие! MERINO WARM
Това ме спаси от ледените крака през зимата.

https://pirinhill.com/bg/catalogsearch/result/?q=Merino+warm

# 203
От утре, ще направя 48 часа на прясно изцеден сок, вода, чай и кафе, включвайки и лунната фаза. Записвам се тук за допълнителен стимул. Петък сутринта ще напиша резултата.

# 204
И аз се нареждам, не съм решила още с какво, но нещо ще направя, може би два - три дни само на плодове и чай. Бяхме на почивка и имаше малко отпусната работа.

# 205
  • Пловдив
Добър вечер,готови ли сте за тазседмичната фаза на луната....започва след малко в 18:59.Хайде да видим кои сме тази седмица .........

# 206
И аз се записвам. Планирам утре да не хапвам нищо вечерта. Да видим до къде ще я докарам хахах успех на всички!!!

# 207
# 208
  • Пловдив
И аз съм тук. Планирам хапване в петък. Успех на всички 🍀

# 209
Здравейте! Присъединявам се и аз към вас. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт