Лунна диета - тема 4

• 60 826
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
И аз планирам хапване утре  ..... пък ще видим 🙂

# 211
  • Варна
Тук съм и аз Simple Smile
Много са ми кофти тези часове с моето хранене в 4часов интервал и този път ще съм по часовете на луната иначе отивам утре в 16ч.
Ще хапна една салата сега, вчера съм яла 1 път в 16ч.

# 212
  • Пловдив
Здравейте как сте.....Аз не отчитам нито грам този път ,но съвсем нормално, когато съм в цикъл не свалям изобщо,но важното е че аз съм доволна от себе си,издържах отново само на вода и чай.Желая ви прекрасна седмица и да сте здрави.Следващата луна е на  24 февруари от 00:34.Hug

# 213
И аз издържах лунната. Само на вода и чай, обаче не можах да устоя на вечерята 😅 Здрава преумора, но от сега си знам, че и другата седмица съм на линия. 😁

# 214
А аз за първи път от година и 2 месеца не спазих луната... Просто защото съм на антибиотик и ме достраша.
Браво на всички!
До следващия път!

# 215
  • Пловдив
И аз издържах на вода и чай, даже не съм гладна. Май всичко е до нагласа. Другата седмица пак 🍀

# 216
От утре, ще направя 48 часа на прясно изцеден сок, вода, чай и кафе, включвайки и лунната фаза. Записвам се тук за допълнителен стимул. Петък сутринта ще напиша резултата.

Успешни 2 дни. Резултат : точно минус 2 кг. Освен всичко изброено изпих и едно кенче грийн кола със стевия и издъвках един пакет Орбит без захар.

# 217
  • Пловдив
Здравейте, моят резултат е -2,100 кг. (знам, че повечето е вода, имам чувството че извхърлих тройно повече отколкото изпих), от 18 часа в сряда до 10 часа днес . Тази година направих лунен ден за пръв път на 18.01. Оттогава свалям, връщам по 1-1,8 кг., днес най-много. Резултатът ми отначалото е точно - 2 кг. Мисля да променя и храненето за да се случат по-бързо нещата. Замислям се дали другата седмица да не направя 48 часа, като включа и сок, добре ще ми се отрази Yum

# 218
  • Sofia
Моето лунуване съвпадна и с някаква лека настинка-болки в гърло,хрема 🥺...доста лекарства,мед..и ракия 😁 ,бонбони за гърло приех,но днес съм добре 🙏🏻

# 219
  • Пловдив
Добро утро прекрасни,влизам на напомня че днес е последна четвърт започна от 00:34 часа.Аз на линия,надявам се да издържа на чай и вода.Пожелавам успех на всички които днес ще се включат в лунуването и дано утре всички сме доволни от резултата.Прекрасен ден от мен.

# 220
И аз съм на линия (за сега поне).

# 221
  • Варна
"Наздраве" и от мен с един зелен чай!
Успех!

# 222
  • Бургас
И аз съм на линия. Дотук нямам пропуск за тази година Simple Smile

# 223
  • Sofia
И аз 🌜
🍀

# 224
  • Пловдив
Здравейте, и аз тук. За тази вечер имаме уговорка с приятели, с които не сме се виждали отдавна, та ще се наложи да хапна нещо малко 😀
Поради тази причина реших вчера да съм на вода и чай и днес до вечерта. Мисля, че ще се справя, до сега няма проблем. Ще направя около 44 часа. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт