Лунна диета - тема 4

• 60 880
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
И аз съм на линия, без да искам съм го нацелила. Обядвах преди 14ч и ще издържа до утре

# 421
И аз успях, когато започва в такива часове ми е много лесно.

# 422
Здравейте,
Пълнолунието от тази нощ 4 ч. ли е или от предната?
Grinning
Нещо не се ориентирам пак Joy
Днес ли да не ям или утре?

# 423
  • При децата ми
Здравейте,
Grinning

От тази нощ е. Т.е. , от утре сутринта.

https://www.astronews.eu/11-avgust-2022-g-dnevna-astroprognoza-ot-mishel/

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 13:03 от Hrispa76

# 424
Здравейте,
Grinning
От тази нощ. И аз мисля утре да спазвам лунната диета, защото по време на пълнолуние наистина успявам да сваля поне 1 кг., а миналия месец съвсем забравих за това и я пропуснах.. Sad

# 425
И аз ще спазвам, навечерях се та утре ще държа 🙂

# 426
Привет, дали е позволено овесено мляко?

# 427
Привет, дали е позволено овесено мляко?
Не мисля, че е позволено.
И аз ще се мъча днес, но не съм сигурна, че ще издържа, много часове се събират.

# 428
Издържам засега.
Две дълги кафета изпих.

Леко да ви е, момичета !

# 429
Минавам само да Ви пожелая успех! 🍀9месеца ще съм вън от играта с лунната диета за това хаха

# 430
Момичета, вие имате ли проблем с главоболие? Всеки път когато правя диетата ме боли главата. Мисля да хапна малко диня след малко.

# 431
Прявя я за първи път и определено имам главоболие. Не ми се вярвше, че ще издържа, но ето🙂
Преди малко много ми се прииска да си сложа мед в чая, но си казах, не сега утре ще го направя

# 432
Как сте, лунатички Simple Smile ?

Стомахът ми свири романси, та затова се подкрепям с чай от жълт кантарион.

Как сте ?

# 433
Tania Ilieva 724252 Доколкото знам само на водичка се правят лунните фастове.Дори и да хапне някой плод,зеленчук,да добави лъжичка мед към чая не мисля,че е фатално.Пак ще има по-добър ефект отколкото,ако си ядем като останалите дни.Тук вече зависи кой каква цел гони,колко е мотивиран и каква e волята му.
MintyMohito Честито за предстоящите 9 месеца!Да сте здрави и да минат леко Hug
Благодаря за подкрепата Wink
Precious girl четох,че имало силни слънчеви изригвания тези дни и може от това да те боли глава.
Tania аз пих сутринта чай с мед и,ако не мога да заспя мисля да си направя още един.Такава хубава тренировка си направих днес,че 100 пъти съм изразходила лъжичката мед.
Deborana разсмя ме с лунатичките и романсите Kissing Heart  Hug
Момичета след последните 3-4 фази които спазих на 1 чай с 1чл мед толкова добре се чувствах,че направо летят. Намалих обиколката на талията,ханш,коремчето ми се прибра Blush
Това така ме мотивира,че няма шанс нещо да ме изкуши Kissing Heart
Желая на всички желязна воля и да се похвалите с отлични резултати после Hug

# 434
Още ли има хора да вярват в тази диета?! Боже, спазвах я стриктно в продължение на цяла година преди много години. И тогава диетата беше 24 часв д а да не се яде и пие. Нямаше чайчета с мед и други подобни. Някои и вода даже не пиеха. Пробвах и аз. Резултатът: да, след 24 ч без нищо се свалят 2 кг, но това е основно в резултат на обезводняване на организма. После те се наваксват. Стоически изпълнявах всеки месец в продължение на година, но видях че няма дълготраен резултат. По-добър ефект имаше диетата на Лидия Ковачева, която прилагах два пъти. Но и там килата се наваксват, макар и по-бавно. Ако трябва да се запази резултата трябва изобщо да се мине на плодове, чайчета и суровоядство. Алтернативата е всеки да си намери индивидуалния баланс на хранене така че да не пълнее.

Общи условия

Активация на акаунт