Лунна диета - тема 4

• 60 881
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София-Младост
Е чак и вода да не пиеш 24 часа...
Това не е точно диета, а по-скоро начин да изчистиш тялото си, макар и за един ден. И главоболието понякога може да е точно от това.
Няма как 27 дни да ядеш боклуци и за 1 ден на вода и чай да отслабнеш.
С последното изречение съм съгласна...баланс, осъзнато хранене.

# 436
Много точно казано от Ала-Бала :
"Няма как 27 дни да ядеш боклуци и за 1 ден на вода и чай да отслабнеш."
Аз спазвам и Богородичните пости,след лунуване си продължавам със салатки,зеленчукови супички и предимно леки храни.
Вода задължително си пия 2-3 литра на ден независимо какъв режим или диета спазвам!
Да не забравяме и спорта!
Практикувам и близо 20 години гладолечението по метода на Лидия Ковачева.Излекувах много бележки,но ако човек не промени начина си на живот неминуемо идва йо-йо ефекта и болежките и килограмите се връщат.
За трайно отслабване и задържане на резултати истината е в баланса.Всеки сам намира за себе си златната среда.
Аз открих своята и в комбинация на всичко останало,лунуването много добре ми се отразява!
nova22 вярвам,че ще успееш да намериш своята формула за успех Hug

# 437
На чайове и кафета  с резултат - 1,9 кг.
Намирам за разумно това разтоварване.
За пръв път го спазих само на течности и съм доволна.

# 438
Здравейте лунни сестрички Hug
Ще лунуваме ли днес Stuck Out Tongue Winking Eye
Този път и чай с мед не съм пила Grinning
Да ви е леко и ефикасно лунуването милички Kissing Heart

# 439
И аз съм с вас!

# 440
И аз се записвам, кафе и фреш за сега, не е идеално, но пък ми е леко 😀 Като пия фреш не ме боли глава.

# 441
  • у нас
Здравейте, и аз съм с вас.Досега съм на вода и кафе, в момента пия вода с лимон.

# 442
  • Sofia
С 2 кафета,1,5л.вода и около 1л.чай от лешникови черупки и царевична коса/действа добре на бъбреците за пречистване/изкарах днес.

# 443
днес новолунието е в 11:17

# 444
Присъединявам се към лунуващите Hug
Лек и резултатен фаст на всички Kissing Heart

# 445
Хоп и аз при лунуващите. Много ме мъчат киселини.

# 446
Хоп и аз при лунуващите. Много ме мъчат киселини.
Пий повече водичка или чайче.

# 447
  • Бургас
И аз лунувам днес Simple Smile Сутринта към 9 пих едно турско кафе (без мляко или захар) и оттогава само вода, един чай от лайка и един друг - портокал с джинджифил, не подслаждам, та ги броя и тях за вода. От пролетта не съм правила такова разтоварване, много добре ми се отразява, но нещо все не мога да се наканя напоследък.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 21:45 от sunny-n

# 448
Здравейте от мен Flowers Hibiscus
Хич ме няма в диетите- слаба ми е волята. Излишните ми килограми са символични, но усещам нужда от леко изчистване, защото се чувствам подута от известно време насам. Меракът ми е голям за следващата дата, но фактът, че е почивен ден ми действа песимистично. Хайде да видим и се надявам на добър резултат.

# 449
Лунна Диета в почивен ден се кара най-леко според мен. Няколко разходки в парка или покрай домашната работа и се оказва, че е станало време за сън 😅 поне при мен са така.

Избягване на ходене по магазини / заведения и места с храна също помага да мине по-леко.

И аз тази седмица се завръща към лунуването. И без това нямам никакъв апетит покрай аборта, та тамън...

Общи условия

Активация на акаунт