Лунна диета - тема 4

• 60 887
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Отдавна не съм лунувала, но днес съм с вас.
Бях решила днес да изкарам един разтоварващ ден на вода и то се оказа фаза.
Това явно е знак отново да започна.
Много добре се чувствах с лунуването, но лятото покрай почивките тотално го бях зарязала.
Леко лунуване на всички!

# 466
Леко и резултатно лунуване и от мен на цялата групичка! Hug

# 467
засега ок - кафе и вода

# 468
  • Sofia
И при мен е ОК...вода,кафе,чай от смокинови листа,фреш около 500мл.от краставици,моркови,цвекло/разреден с вода/...

# 469
  • Варна
Денят върви на вода както попринцип.
Зорът е довечера какви ще ги свърша 😁

# 470
  • Бургас
И аз държа фронта - вода, чисто кафе, чай от лайка с изцеден лимон. Но съм по-гладна от обикновено Sad

# 471
Не съм правила лунен фаст от близо 2 години, защото бях бременна и кърмех. Вчера реших, че е време да се почувствам по-добре и за щастие даже улучих новолуние. За нещастие пък се съчета със стомашно-чревен вирус, но пък поне нямам желание да ям хаха.

# 472
добро утро 🍵☕
доволна съм от себе си, благодаря ви за компанията, с другарчета е по- лесно 🌷 Hug

# 473
Моят лунен фаст ще продължи 60 часа до утре на обяд.
Скрит текст:
Така се получи, неочаквано. Неочаквано се чувствам много добре, без глад. Но аз фаствам от повече от месец с прозорец 20/4, преди това 18/6 и явно вече имам тренинг с неядене.

# 474
Аз откакто застудя не мога да издържа до 11 наобяд без ядене...тъпча постоянно. Будя се в 7-8 сутринта и съм гладна. Не мога да лунувам. Вчера първото ми ядене за деня беше в 11, после чак в 7 ядох. Толкова бях гладна, че започнах да треперя и да ме дразни леко главоболие, като ядох всичко ми мина. При вас така ли е?

# 475
  • Sofia
Не.
До обяд никога не ми се е прияждало.

# 476
  • Бургас
При мен има нещо такова. Обикновено не ям преди 13-14ч и то е силно казано ям. Просто не съм гладна. Тези дни обаче откакто си отворя очите и съм зверски гладна, включително и на новолунието онзи ден. Едвам издържах 24 часа и хапнах малко грозде и ядки, че иначе нямаше да заспя.

# 477
Здравейте прекрасни лунички Hug
Лунуването тази нощ 3.15 ч ли започна?

# 478
  • Пловдив
Като гледам табличката на първа страница на темата, тогава. Аз няклко пъти поглеждах да не съм се объркала, че никой не пише в темата. Успешно лунуване на всички!

# 479
на мен си ми е ден за фаст, лунувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт