Лунна диета - тема 4

• 61 247
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • с трима мъже :)
Здравейте, дами! Желая на всички много успешна година, много минуси в килограмите и плюсове в насторението Simple Smile .
Аз за днес не съм и планувала да лунувам, понеже доста събития имах днес, но от следващия път съм с вас и да ви кажа: нямам търпение вече да се върна в редиците ви.

Гледам, че Херзен е пуснала календара - много благодаря! Simple Smile

15 януари 2023 – 04:13:27 часа – последна четвърт

Неделя е и ме устройва идеално!

# 601
  • Стара Загора
За много години лунуващи Hug
Да ни носи много вдъхновение с желаните лунни резултати тази 2023 година!
Кой ще започне ударно годината с едно пълнолуние от тази нощ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз дори ще направя по дълбоко прочистване на плодове след него за още 5-6 дни.
Успех на всички!
И аз така мисля да направя, че след всички тези празници...😀 Дано успея!

# 602
И аз ще пробвам.

# 603
Някой днес?
Аз съм на морковен сок и чай от джинджифил.

# 604
Еми аз не планирах, ама май ще се пробвам по неволя, че ми смениха дъгите на брекетите и вече 4ти ден ми писна от пюрета, не мога да си ям нормално, та по-добре нищо да не ям. 😁

# 605
  • Пловдив
И аз се включвам отново. Успех на всички лунуващи!

# 606
И аз съм тук. Миналата неделя пих кафе със сметана и не го зачитам, но днес вече съм по правилата.

# 607
И аз мисля да се пробвам днвс  😀. Не знам дали ще успея цял ден, но и половин ще е ок, все е някакво разтоварване. За сега съм на сок от грейпфрут и кафе.

# 608
Влиза да ви пожелая успех и да издържите неусетно. На мен ми е трудно събота и неделя Confused

# 609
Аз още не съм яла (само 2 бонбона с алкохол вътре, ама преди да реша да лунувам и кафе с мляко), но се надявам да си остана на това. Колежката ми яде дюнер и се размириса навсякъде. На няколко пъти за малко да се откажа. Едва удържам. Заболя ме и главата много. 😃

# 610
Аз си калявам волята с тези фастове.
Вече не се подчинявам на лакомията. 😁
До сега бях на чай, сега хапнах един банан и ще поспортувам.
След 9 ще хапна обаче.
И пак ми се събират около 30 часа фаст.

# 611
късно снощи беше новолунието
ако не сте яли още днес... 🌙🌜🌛
аз ще правя 36часов фаст утре

# 612
  • Sofia
И аз днес ще лунувам.
Започнах да ги пропускам напоследък,з-то съм без жлъчка и след като 1,5год.бях стриктна,започнах да имам неприятни усещания като киселини и разни горчивини 🙄 ,ако съм повече от 24ч.
Снощи ме заболя гърлото и нещо май се опитва пак да ме повтори ,настинка или грип..,затова реших,че днес няма да ям,за да се задейства оздравителен процес 🙏🏻
Пих няколко чая и чаша пил.бульон с лим.сок/много добре ми се отрази/,ще продължа с морковен фреш и още чай с джинджър и лимон 🍀

# 613
Здравейте,и аз съм на линия!
Предния път пропуснах и ми е много криво.
За сега нищо не съм вкусвала,но по-късно мисля чайче да пийна и водица.
Успешно и резултатно лунуване на всички!

# 614
Евала мацки с 30 и 36часа...аз си намирам работа за да не мисля за храна а ми стържи тоя корем.
Събота и неделя бях писала, че ми е трудно да не ям особенно сега зимата и постоянно хладилника да ми е пред очите.
Днес да не се чувствам толкова тъпо ще гледам да карам лекичко, за сега съм на краставица и вода.

Общи условия

Активация на акаунт