Лунна диета - тема 4

• 60 652
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте,
Карам и аз по-дълго обикновено. Още не съм се хранила след вечерята в събота, а и нямам апетит, но исках да ви питам следното: според вас спира ли фаста и въобще как влияе приемът на лекарства, особено разтворимите прахчета, сиропите за подсилване на имунната система и подобни?

# 616
спират го, пълни са със захар

# 617
  • София
А знаете ли някакви алтернативи на тези лекарства, които да са подходящи?

# 618
има за диабетици, питай в аптеката, но ако си болна, по- добре не лунувай
когато бях болна пиех нормални сиропи, фервекси и колдрекси

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 11:55 от Herzen

# 619
Здравейте лунички Hug
Има ли други лунуващи от вчера?
Аз след новолунието от миналата неделя най-накрая минах на плодове,но от вчера 17.20ч.съм само на вода заради лунната фаза.
Поздрави на всички от темата Hug

# 620
Днес ще лунува ли някой?

# 621
пълнолунието е в 20:30 вечерта
за мен това е лунуване утре
днес ще ям до 15h  и после във вторник

# 622
  • с трима мъже :)
Лунен календар (фази на луната) за лунна диета февруари 2023
05 февруари 2023 – 20:30:44 часа – пълнолуние
13 февруари 2023 – 18:03:15 часа – последна четвърт
20 февруари 2023 – 09:09:05 часа – новолуние
27 февруари 2023 – 10:06:37 часа – първа четвърт

Здравейте,
много ми се лунува с вас утре. Но напоследък не само, че не издържам, а обратно - ям повече, отколкото ми е нужно и вече доста килограми качих (по празниците не качих, сега качих). Ще се пробвам утре с вас и ако издържа, ще ви пиша. На всички успех!

# 623
  • Пловдив
Аз  ще се включа. Бях изоставила лунуването минала година, отпуснах се и качих много килограми. От началото на 2023 не съм пропуснала лунуване, свикнах и го понасям по-леко, не огладнявам зверски. След лунуване се чувствам добре, леко се ограничавам да не се тъпча и за м.януари съм 3 кг надолу. Чакам с нетърпение пролетта и хубавото време, за да съчетая лунуването с повече движение навън. Успех на всички!

# 624
  • Бургас
И аз ще пробвам да лунувам, сефте тази година. По принцип имам уговорка да излизане утре вечер и първо се ядосах, че пак се пада в неподходящ ден, но реално ще си е точно от час до час и реших да не си намирам оправдания. Даже одеве хапнах едни варени зеленчуци без сол, по-леко и смятам до утре вечер да съм на вода, може и малко лимонов сок да включа. Успех на всички!

# 625
  • Козлодуй
Следя ви от одавна но досега не съм се пробвала да лунувам днес ще пробвам до тук съм на едно кафе без захар само с малко мляко. До края на деня ще изкарам на вода надявам се Simple Smile

# 626
Здравейте Hug
И аз съм с вас.
Приятно и резултатно лунуване Heart

# 627
  • Sofia, Bulgaria
И аз днес се хванах да лунувам. Ще се опитам да изкарам до утре, но някакси психологически ми действа добре, това да знам, че мога да хапна нещо след 20.30 минути. Ще видим дали ще се поддам на изкушението или ще си легна гладна.

# 628
Лунуването при пълнолуние при мен винаги дава траен резултат... Дано издържа поне 36-часов фаст! Yellow Heart

# 629
и аз съм с вас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт