Лунна диета - тема 4

• 60 642
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Е ми, аз приключих успешно, за себе си. Не съм съвсем точна с часовете, но вчера последно хапнах една варена целина към 16ч и сега към 18.30 малко хумус. Та и да не е от 20.30 до 20.30ч повече от 24 часа бях на вода , чисто кафе и половин изцеден лимон.

# 631
  • При децата ми
От снощи до сега само на вода, чай и кафе. Много съм доволна! Планирам да закуся утре.

# 632
  • Козлодуй
Издържах но след 20:30 вечерях салата и като огладнях ядох тиквени семки и кисело мляко - нямам резултат Simple Smile Не мога повече да гладувам - студено ми беше предната вечер без вечеря нощем е много студено Simple Smile

# 633
  • При децата ми
Издържах! Много, много съм доволна от себе си. Около 35 часа на вода, чай и две кафета.

# 634
Все още държа 38 часа… Още 3 часа само… С какво прекъсвате фастинга, момичета?

# 635
  • Козлодуй
Много сте волеви Simple Smile Възхищавам ви се Simple Smile Като казвам, че нямам ефект не е точно така по-скоро сякаш енергията ми се увеличи като ми олекна все пак аз съм 70 килограма и много ми тежат, но повечето диети не ми влияят Simple Smile

# 636
  • При децата ми
Все още държа 38 часа… Още 3 часа само… С какво прекъсвате фастинга, момичета?

Аз моя фаст го приключих със сандвич. Smile

# 637
Аз имах нужда от това лунуване, за да вляза и в кетоза. Беше успешно и най-после хапнах две варени яйца, разтопена моцарела с масло, малко майонеза и кисела краставица.
Не е лесно да устоиш на изкушенията, но 24 часа след фастинга човек се чувства и по-лек, и с приповдигнато настроение. Yellow Heart

# 638
  • При децата ми
Аз имах нужда от това лунуване, за да вляза и в кетоза. Беше успешно и най-после хапнах две варени яйца, разтопена моцарела с масло, малко майонеза и кисела краставица.
Не е лесно да устоиш на изкушенията, но 24 часа след фастинга човек се чувства и по-лек, и с приповдигнато настроение. Yellow Heart

Хич не е лесно даже! Аз този път обаче, почти не огладнях. Друг път много огладнявам и стомахът ми "свири" по цяла нощ! Тази сутрин се чувствах лека, като перце.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 15:31 от Hrispa76

# 639
днес
13 февруари 2023 – 18:03:15 часа – последна четвърт

# 640
  • Бургас
Ще се пробвам аз пак Nature Last Quarter Moon With Face

# 641
И аз ще го спазя даже от снощи до утре 18.03 ч.
За празника ще си хапна утре вечерта Heart
Успех на всички!

# 642
И аз се включвам! Започнах вчера в 20ч., но този път главата ме боли ужасно 😭

# 643
и аз от вчера в 15, утре до 12
много ми е студено Nature SnowflakeNature SnowmanNature Snowflake

# 644
  • Sofia
И при мен студът който изпитвам напоследък в тези гладни дни ме отказва да го правя повече от 16-18ч 🥶

Общи условия

Активация на акаунт