Лунна диета - тема 4

• 60 867
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Някой от вас спазва ли лунната диета днес (последна четвърт)? Аз днес съм само на минерална вода и чай и ще изкарам така до утре сутринта, когато приключва. Може би няма да има чак такъв ефект както при пълнолуние, но все пак мисля, че еднодневното гладуване ми се отразява добре.
Здравейте, аз вчера бях само на вода, разликата е минус един килограм, доволна съм. Миналата седмица я правих за пръв път започнах от сутринта цял ден бях на вода до 15.00 часа на следващия ден, кантара показа минус два килограма. Амбицирана съм да я спазвам всяка седмица, а и имам нужда.

# 361
Ехо, утре ще лунувате ли? Аз почнах още от днес, на майтап. Почти съм сигурна, че ще се проваля, ама ми е най-голям зора на първия ден, така че ако издържа днес, утре няма да ми е толкова трудно, стомаха ми се свива. Днес ако не успея, поне ще се опитам да ям само зеленчуци, а не някакви мазни неща и тесто.

# 362
  • Sofia
Да,но утре 🍀

# 363
може и аз Nature Moon

# 364
  • с трима мъже :)
Я кажете, моля,  от колко до колко е лунуването? дати и часове Simple Smile

# 365
Я кажете, моля,  от колко до колко е лунуването? дати и часове Simple Smile

# 366
  • с трима мъже :)
т.е. започваме утре в 5 часа до другия ден до 6 часа (24 + 1 час), нали така?

# 367
т.е. започваме утре в 5 часа до другия ден до 6 часа (24 + 1 час), нали така?

Аз не знам за +1 час
Аз я спазвам от утре в 5 сутринта до 8ми в 5ч сутринта. Точно 24 часа на всяко лунуване.

# 368
  • Sofia
Повече от 24ч се получава.
Няма да стана утре в 4-4,30 да ям...нито на 8.07.в 5-5,30... аз от тази вечер след вечеря към 20-20,30...и чак към 10-11ч.на 8.7.....към 36-40ч са

# 369
Здравейте!
До сега не съм правила Лунната диета, но позната ми я препоръча, защото била доволна. Целта ми е по-скоро да изхвърля вода ии да се прочистя. Тя ми каза, че я прави 3 дни, но като за първи път незнам дали ще успея.
Някакви съвети и препоръки? Simple Smile

# 370
Аз мисля да пробвам 3 дни да видим как ще се издържи айрян мога ли да си правя?

# 371
Здравейте!
До сега не съм правила Лунната диета, но позната ми я препоръча, защото била доволна. Целта ми е по-скоро да изхвърля вода ии да се прочистя. Тя ми каза, че я прави 3 дни, но като за първи път незнам дали ще успея.
Някакви съвети и препоръки? Simple Smile

Три дни по пълнолуние действа много добре, от опит го казвам, но като за начало пробвайте с 1 ден да видите как ще Ви се отрази. В началото си спомням ми беше супер трудно, от карах няколко месеца с по 1ден на фаза преди 3 дни като трите дни ги правя задължително със включен прясно изстискан сок.

# 372
днес е пълнолунието
аз съм от вчера на обяд, ще видим докога

# 373
Момичета, правилно ли се ориентирах, че гладуването е трябвало да започне снощи в 21:37?

# 374
  • Sofia
Който иска го прави от снощи.
Било по-здравословно да е ден преди и ден след,т.е.3 дни.
Аз не мога и го правя от деня и часът в който започва,до следващият ден,събира се по 24-36ч. Достатъчно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт