В момента чета...70

• 44 577
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
В Goodreads записвам всичко прочетено, най- вече за да си припомням след това и особено като ми кажат "Препоръчай нещо!" Grinning Пък аз не помня какво съм яла вчера.

Приключих "Малори" и адски ми дотегна. Безинтересна ми беше до самия край.
Вече съм на "По- късно" на Кинг. Доста добре тръгнаха първите 30 страници.

# 301
  • Mediterraneo
В ГР и аз отбелязвам всичко прочетено. Списъкът ми за предстоящо четене е в уърд формат на десктопа, отбелязвам книгите, с които съм се сдобила в друг цвят, тези, които още търся са в червено, а прочетените ги трия от този списък. Луда работа, ама, сакън, да не изтърва нещо да прочета.

# 302
  • Berlin
И аз в Goodreads си записвам. Помня какво съм чела, но детайли ми убягват много, дори и книгата супер много да ми е харесала. Не знам дали е нормално или имам проблем с паметта. 😂

# 303
Аз имам тефтери с шарени корици,пиша с шикозен дебел химикал в пъстри цветове,между страниците стоят напарфюмирани блотери,изрезки от модни списания и рецепти за готвене:)

# 304
Сподели какъв е този химикал - търся си подобен.
Аз имам сто тефтера и тетрадки и все пиша нещо и е пълен хаос . Разни моливи - индекси и т.н. Накрая става пълна каша .
Но аз съм си хаотичен човек

# 305
Никъде не водя списък кои книги съм прочела. Може би за след 15-20г ще е добре да имам 😄 а ако има и бг сайт като ГР ще е чудесно!

# 306
  • Mediterraneo
И аз в Goodreads си записвам. Помня какво съм чела, но детайли ми убягват много, дори и книгата супер много да ми е харесала. Не знам дали е нормално или имам проблем с паметта. 😂

Аз от студентските си години придобих умения да изчиствам веднага прочетеното, дори и да ме е впечатлило ужасно много. Запомням усещането, което ми е донесла дадена книга и с един поглед върху резюмето, успявам да се сетя за сюжета.

Никъде не водя списък кои книги съм прочела. Може би за след 15-20г ще е добре да имам 😄 а ако има и бг сайт като ГР ще е чудесно!

А какво пречи да ползваш ГР на български?

# 307
Сподели какъв е този химикал - търся си подобен.
Аз имам сто тефтера и тетрадки и все пиша нещо и е пълен хаос . Разни моливи - индекси и т.н. Накрая става пълна каша .
Но аз съм си хаотичен човек
Саня,дебел химикал с цветни пълнители,можеш да сменяш цвета:)..

# 308

Саня,дебел химикал с цветни пълнители,можеш да сменяш цвета:)..
Но читав такъв не съм срещала .
Аз някакви гел там ролери купих - но на моменти запецват.
Моливи тип пастел и разни други дивотии .

# 309
Тарталета, само от телефона влизам и не съм се интересувала дали има опция за бг език честно казано. 🙄

# 310
От известно време само в Озон са ми и на комп. - от Читанка. Преди пишех из тефтериъи хвърчащи списъци. Гудрийдс нещо също не можах досега да заизползвам за своите книги, само чужди ревюта чета там.

# 311
И аз имам списък с любими в Озон . Но там няма как да сложа стари издания

# 312
Минерва Макгонагоу, първата книга е най-слабата от поредицата, поне според мен. Нататък стават все по-интересни. Карол Джордан и Тони Хил все едно са ми приятели 😀 Толкова истински ми се струват и ми е приятно да следя развитието им.
Абсолютно, и аз съм леко разочарована, до степен, че започвам да се чудя дали да не я зарежа Simple Smile Но ми е интересно как ще продължат отношенията между двамата, предвид, че съм прочела втората книга вече.
Саня, имам уърд файл, някъде по-нагоре съм писала за това, в момента е около 7-8 страници. Имам списък за от 'Книжен пазар' - стари книги /май ти спомена за това/, друг за Сторител - за слушане, трети за купуване - тези, които искам да имам, и четвърти за от библиотека. Жанровете са ми с различни цветове. Някакъв опит за организация е, макар и не особено успешен. Отделно имам и в гудрийдс, а там отбелязвам прочетеното.

# 313
'Прочетох' слушайки "По-късно" на Стивън Кинг. Определено очаквах повече. Единствено края ме изненада. Нещо за което не успях да се сетя сама.
3 от 5 звезди и дадох в Goodreads.

# 314
'Прочетох' слушайки "По-късно" на Стивън Кинг.
Къде го слуша?

Добри подсказки давате за организиране, черпя идеи.

Общи условия

Активация на акаунт