🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Деси Банова завърши магистратура в специалност Туризъм в УНСС. Кога е станала журналист, тя си знае най-добре. Очаквам да избухне в нейната вечер, но не в приятния за гледане смисъл.
Актрисата вчера много ми хареса. Постара се да направи вечерта приятна и вкусна.
Помните ли Лорина Камбурова - като прочета за нея и единствено ми изниква участието й в Черешката, а тя се занимаваше всъщност с много и различни неща. Починала е в Москва, където е снимала филм.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 17:13 от Child of June

# 136
  • Sofia
Сега прочетох за нея....тъжно...толкова млада,красива,талантлива....🥀🥀

# 137
Егати, усложнения след ковид? Мир на душата ѝ, каквато и да беше, да си отиде толкова млада не е честно!

# 138
О, ужасно! Светла й памет! Винаги ще я свързвам с участието й в клипа на една любима песен
Скрит текст:

# 139
  • софия
Ох, аз тази песен я свързвам с един от хубавите бг сериали.
Да почива в мир Лорина 🌸🌸 Не е справедливо толкова млади и красиви хора така да изчезват!

# 140
Много кофти за Лорина. Стана ми мъчно, въпреки че останах с кофти впечатления от нея в Черешката. Да почива в мир!

# 141
Голям комплексар е Блажев, заедно с онзи другия поет са ми много неприятни.

# 142
На мен Блажев ми е като Наско Месечков. Мисля, че е плава и на двата бряга и това с плейбоя е да скрие другата си страна.

# 143
Бог да прости Лорина - такова лъчезарно момиче! https://ladyzone.bg/laifstail/12-intervjuta-s-lorina-kamburova-1 … PwozWJswUxiEWNugI

# 144
  • Пловдив
Изпуснах началото...къде ще ги кани? Май не е у тях или...?

# 145
В приятели. У тях било тесничко.

# 146
Не ми е приятен този човек, не съм го гледала до сега. Превзема се твърде много за мъж - не се държи мъжки. Има неприятни ръце.
О, Боже, какъв... глупак!

# 147
Този нещо почна да ме изнервя Joy

# 148
  • русе
Пълен тъпак!!!
Как се пасира без нож😡

# 149
Ох, много товари този човек!

Общи условия

Активация на акаунт