Паническо разстройство - 49

• 30 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Happy mom страхът е от паническото разтройство, не от хапчето - а и от преживяното преди това.
За 6 дни чудо не очаквай. Търпение, ще стане. И аз се боря, във вторник молих мъжа ми да ме закара в жегата че трябваше да свърша нещо а ме е страх да шофирам то аз и да катастрофирам майната му, ами да не ударя друг и да нараня някого. Вчера трепереща обаче си наложих и заведох децата на басейн с колата, беше хубаво е страх имаше но какво да се прави. Сега си треперя за почивката. Все нещо да има, иначе пък депресии и рев, пак зле.
Не забравяйте че горещините са против нас, ще отминат и ще се освестим. И тия баси и из фейса и по тв жеги жеги само това викат и пишат. Вчера колко 33 гр в Русе айде стига само паника създават. Горещо си беше, ама няма нужда толкоз да драматизират. Като стане 40 да ми се обадят да се пострахувам ден-два и туй то. От 33 надигат алармата. Зимата пак на -10 егати драмите, при нас -18 до -20 става те студено, е, студено зима е. Сега е лято, горещо е.

При нас е 37 и е наистина горещо, а аз как не мога да си седя в нас ,че ставам по зле и не мога да изляза в тая жега , че все пак съм с малко детете и си оставам с мислите в главата ... все питам абе тея хапове няма ли да помагат вече аз вместо да се подобрявам ,аз се плаша и тея натрапливи мили ...

# 556
Има ли хора тук, които имат хидохондрични наченки и са се ваксинирали? Никога досега не съм се и замисляла преди да ми бият някакви ваксини, само сега заради масовата паника се хващам и аз... А е редно, ще пътувам за чужбина.

# 557
Има ли хора тук, които имат хидохондрични наченки и са се ваксинирали? Никога досега не съм се и замисляла преди да ми бият някакви ваксини, само сега заради масовата паника се хващам и аз... А е редно, ще пътувам за чужбина.

Аз съм си хипохондрик, но ваксина не съм си слагала... Мисля да се ослушвам още... Не мога да преценя кое е по правилно, защото и самите лекари и специалисти са разделени на "за" и "изчакай". Аз го карах през ноември... Може би ако не бях, щях да мисля по сериозно по въпроса...

# 558
Аз не съм хипохондрик, били са ми какво ли не, пила съм какво ли не, но ваксина срещу ковид не бих сложила, освен ако не ме принудят. Не мисля, че в случая хипохондрията има много общо.

# 559
Аз не съм хипохондрик, били са ми какво ли не, пила съм какво ли не, но ваксина срещу ковид не бих сложила, освен ако не ме принудят. Не мисля, че в случая хипохондрията има много общо.

Каква смяташ, че е разликата между пиенето на много други лекарства и ваксинирането срещу ковид? Това, че е нова ли? А аз смятам, че има общо, защото също както почти всички други ваксини и тази има странични ефекти, но като по принцип си фокусираш повеч върху какво може да стане е по-възможно да се наплашиш.

# 560
Браво, 8 дни си е сериозно време с този ужас... особено тока и изтръпванията. Аз не издържах и от снощи след засилващи се симптоми отново си взех 1/4 от Сероксата и след няма и 4 часа всичко изчезна.... сутринта се събудих нормална!!!!

Относно действието на хапчетата - АД са с натрупване в организма, ако е точно вашето лекарство може да ви подейства дори на 2 седмица - при мен беше така, тревожността, паник атаките, страховете изчезнаха след около месец, а още на втората седмица усетих действия!

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 16:08 от bubanka

# 561
По повод синдрома на отнемане- различно е при всеки. Най-тежко е първите 40-50дена. Тогава ми идваше просто да глътна хапчето. Не ад, ами пълен ад, После светлите периоди започват да се увеличават. При спирането не дадоха ли заместваща терапия? На мен ми изписаха Л-Теанин, GABA, 5htp, магнезий, дормиплант и мелатонин 3мг. После постепенно прибавих вит Д и вит Б12.

# 562

Каква смяташ, че е разликата между пиенето на много други лекарства и ваксинирането срещу ковид? Това, че е нова ли? А аз смятам, че има общо, защото също както почти всички други ваксини и тази има странични ефекти, но като по принцип си фокусираш повеч върху какво може да стане е по-възможно да се наплашиш.
Десетки години не могат да открият лечение или превенция на рак и СПИН, за отрицателно време разработиха не знам колко на брой ваксини срещу уж нов вирус и започнаха да ги поставят на хората без да има достатъчно дълъг период на клинични изследвания какви биха били рисковете в дългосрочен план. Отделно, че имам и друга информация, която просто не желая да споделям публично.

# 563
Аз съм в чужбина и тук без да си ваксиниран е почти невъзможно да се живее нормално. Освен това искам и до Бг да се прибера това лято.
Ами ваксинирах се и дори забравих. Мисли за ваксинирането нямам,  "умирам" си от обичайните и преди това неща. Grinning

# 564
  • София
И аз от вчера съм яко във филма. Заболя ме главата само от  едната страна, обаче не е обичайното пулсиращо главоболие.  За първи така ме боли главата и познайте какво  си мисля. Или инсулт или аневризма. Една паника ме е подхванала та едвам седя. Пих беналгин не минава. И аз още повече се панирам.  Да видим  до кога ще устискам да не изтичам до някой спешен кабинет.

# 565
Дами и господа, дали ще ви бъде възможно да прекратите публикуването на безкрайни чаршафи с цитати?
Използвайте функцията "скрит текст", изтривайте излишното от цитата така, че да остане само един вложен или се обръщайте по ник към потребителя, на който искате да отговорите.

# 566
Аз съм хипохондрик и си бих ваксина, мисля че всеки може да реши за себе си и няма правилен отговор на този въпрос. Страх ме беше, направих и тежка нервна криза след първата ваксина, първата ваксина изкарах и с температура и тежко, но не съжалявам.
А и се ваксинирах с Астра Зенека в оня период, дето я бяха спрели .... и като я пуснаха.

# 567
Ellie_0001, аз бях много зле вчера, главата щеше да ми се пръсне. Оказа се, че е от времето - 40 градуса жега и  буря вечерта. Явно това много ми влияе напоследък. Ако съм със зверско главоболие - времето ще се променя.

# 568
Последната седмица съм тотално извън строя - главата не е моята, носи се, стяга ме тила, отпред между очите също, вие ми се свят, имам сърцебиене и ми е напрегнато вътрешно, на моменти ми прималява много сериозно и изтръпвам цялата, знаете онова гадно изтръпване, при което сякаш ти се преобръщат вътрешностите и краката ти омекват. Просто времето е такова шибано. Брат ми е по същия начин, а няма нашите проблеми. Миналата година точно по същото време се чувствах пак така гадно.

# 569
Я ми кажете братчета и сестрички по неволя Simple Smile ,само аз ли съм така?Мисля го това състояние постоянно,дори когато съм добре ,ми се въртят мисли в главата дали съм добре,имам ли тревожност.

Общи условия

Активация на акаунт