Паническо разстройство - 49

• 30 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добре/зле ли е да се пият антидепресанти в процес на спиране на бензодиазепини ?

Някой запознат, ако може, да каже.

# 586
А как сте с кафето? Аз съм силно пристрастена, сега се опитвам да го спра, обаче днес например минах вече на цяла таблетка ципралекс, и адски ми се спи. Вчера пих едно кафе с много мляко, и като че ли цял ден си бях кажи-речи добре. Обаче пък нали влияе на ЦНС, и сега съм в чуденка…
За 15 години прием на АД никога не съм спирала кафето, пия по две на ден. Влияе ми зле ако не пия, като пияна съм и имам главоболие. Не разбрах защо се мъчиш да го спреш, щом не ти влияе зле.

# 587
Стрина Калина, щото нали действало на централната нервна система, и разтрепервало. Така беше писал някой, някъде. Обаче аз без кафе буквално умирам от главоболие. Ето сега например изпих едно кафе, вярно с мляко и захар, но главобола изчезна. Явно и аз няма да го спирам. 🥳

# 588
  • София
То си разтреперва, но ако прекалиш . Аз ако изпия три кафета място няма да мога да си намеря. Иначе и аз без кафе сутрин не съм човек. Едно да си изпиеш според мен няма проблем.

# 589
ROXXY от колко време пиеш Есобел

# 590
Стрина Калина, щото нали действало на централната нервна система, и разтрепервало. Така беше писал някой, някъде. Обаче аз без кафе буквално умирам от главоболие. Ето сега например изпих едно кафе, вярно с мляко и захар, но главобола изчезна. Явно и аз няма да го спирам. 🥳
Пий си кафето и не чети глупости. 🙂 Щом ти действа добре, не виждам проблем. Те и за яденето късно вечер пишат, че трупало килограми, ама не съм видяла такъв ефект лично аз.

# 591
То си разтреперва, но ако прекалиш . Аз ако изпия три кафета място няма да мога да си намеря. Иначе и аз без кафе сутрин не съм човек. Едно да си изпиеш според мен няма проблем.

Благодаря ви за поясненията. Значи ще си пия по едно кафе поне с мляко. Да махна това скапано главоболие.
Друго ме притеснява. С изписан ципралекс и ксанакс съм. Сега съм ок, но след 12 дни ще спирам ксанакса, а ще ми е 22 ден от приема на ад. Дали няма пак да се появят ужасните симптоми? 😔

# 592
Цветелина като вземеш да го намаляш, то ще си проличи.. Пък ако трябва пак ще го вдигнеш. Аз първият път го пих 3-4месеца ксанакса.
Кафета пия по 2, рядко и 3.
Опелкорса ти какъв АД пиеш сега?

# 593
тази доза от 2 месеца

# 594
Добре/зле ли е да се пият антидепресанти в процес на спиране на бензодиазепини ?

Някой запознат, ако може, да каже.
Не, няма такава практика. И е безмислена. АД почват след минимум 14 дена да работят!

# 595
Е, за спирането на страничните ефекти от спирането на бензодиазепини..? Спирам ксанакс и ми е Ад. Докарах го до цяло сутрин; в 14:00 четвъртинка; в 18:00 половинка; и цяло в 22:00. пет дена вече. чудя се от кое да започвам да се отървавам сега. Пия същевременно и Ципралекс - мислех, че ще окаже добро влияние.

# 596
А как сте с кафето? Аз съм силно пристрастена, сега се опитвам да го спра, обаче днес например минах вече на цяла таблетка ципралекс, и адски ми се спи. Вчера пих едно кафе с много мляко, и като че ли цял ден си бях кажи-речи добре. Обаче пък нали влияе на ЦНС, и сега съм в чуденка…

Никога не съм променяла начина си на живот заради антидепресанти - с други думи - пиех си кафе, както и алкохол. Колко текила съм изпила на ципралекс и флуанксол, не е истина Simple Smile)

[/quote] Някой запознат, ако може, да каже. [/quote]

Обикновено да, спират се с помоща на ад. Така се спира и алкохола.

# 597
Е, за спирането на страничните ефекти от спирането на бензодиазепини..? Спирам ксанакс и ми е Ад. Докарах го до цяло сутрин; в 14:00 четвъртинка; в 18:00 половинка; и цяло в 22:00. пет дена вече. чудя се от кое да започвам да се отървавам сега. Пия същевременно и Ципралекс - мислех, че ще окаже добро влияние.

Добре де. Колко време го пиете този ксанакс? Аз имам схема за спиране, но изобщо не знам дали ще е ефективна при вас…

# 598
Като цяло бензодиазепини от две години с прекъсване. Сега ксанакс... не знам - два месеца може би, но то си се комбинира с предишните. Чувствам се ужасно в мислите си.

# 599
тази доза от 2 месеца

Не би ли трябвало след 2 месеца прием да се чувстваш по-добре ,а не напрегната.Може би е добре да се посъветваш с доктора изписал АД

Общи условия

Активация на акаунт