Паническо разстройство - 49

• 29 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добре де, като физически нищо ви няма какво толкова се стягате. Че е гадно, така е, но щом не е с патология физическа, значи няма нищо страшно. Не се поддавайте на тоя мозък!

Все едно моя мъж слушам (чета) в случая.. 😂
E аз съм преминал тая гадост, но това е истината.

Колко време се борихте с "тая гадост",както го нарекохте и сте прав... И какви АД сте приемали

# 616
Уф аз утре съм при док, че тоя ципралекс нещо дозата не ми е като хората, и откакто минах на цяло получавам отвратителни атаки, гадене, липса на апетит, пълен ад. Мисля, че бързо минах на цяло. Три дни четвъртинка, три дни половинка, и вече трети ден цяло. Док каза утре да си взема половинка и да отида на преглед… 😔

# 617
Не знам защо пиете АД и тем подобни простотии, чайчета и спокойствие му е работата, пък ако имате паник атаки един диазепам от 10мг върши страхотна работа! Изписава се със зелена рецепта.

# 618
От 3 месеца се мъча с Алора и чайчета и нищо  ..

# 619
В много случаи чайчета и билки могат да влошат сериозно положението. По-скоро чайчетата и билките са за след като АД си е свършил вече работата.

# 620
Това с чайчетата направо ме вбесява, честно! Дали не сме опитали първо с чайчета, валериан, валидол, жълт кантарион, алора и всякакви други неща? Защо мислите, че ей така на момента решаваме да пием хапчета?

# 621
Аз в чайове и билки, "стегни се" и т.н. изгубих време, в която можеше да се възстановя много по-бързо.

# 622
Да се похваля как снощи на бързо ми мина всичко- не е позитивно, но е нещо.
Децата и ММ с приятелско семейство бяха навън цял ден, аз лежах умирах ставах абе ад, прибраха се изкарали супер, зарадвах се че е така, но с мъка излязох. Излизам и синът ми с лек обрив по лицето който видимо ескалира в някаква алергична реакция, та просто за секунди оздравях. Пи ксизал и още на 20 Мин отокът поспадна. Аз някак доотиках вечерта и спах като пън. Сутринта станах една идея по-добре. Клин клин избива. Нищо де детето е добре. И аз бивам, но днес хапнах а храната си е важна.

# 623
В много случаи чайчета и билки могат да влошат сериозно положението. По-скоро чайчетата и билките са за след като АД си е свършил вече работата.
Пил съм много АД-ве и всякакви ментета, всичко ви взима парите, ако не си настройте психиката няма да се оправите никога. Simple Smile

# 624
Добре де, като физически нищо ви няма какво толкова се стягате. Че е гадно, така е, но щом не е с патология физическа, значи няма нищо страшно. Не се поддавайте на тоя мозък!

Все едно моя мъж слушам (чета) в случая.. 😂
E аз съм преминал тая гадост, но това е истината.

Колко време се борихте с "тая гадост",както го нарекохте и сте прав... И какви АД сте приемали
2 години, но активно период около 6 месеца як зор. Почнах помня с тритико, след 3 дена го спряхме. После коаксил. С него всичко мина. След ковида съм на золофт 1/2 , но за депресивен епизод, нямащ общо с паника или тревожност . Пробваха ме с бринтеликс, но нямах ефект. И това е.

# 625
Аз смятам, че всеки трябва да опита и да намери своя път - едни успяват без лекарства, други -не. Защо толкова се дърлим на тази тема?
Всеки  е различен. И има различни проблеми. А и състоянието му е различно. Понякога неприемането на лекарства също може да се окаже хайде не точно фатално, но да доведе до сериозни проблеми, от които се излиза още по-дълго и по-тежко.
Аз симптатил пих в период, когато наистина бях зле, а не можех да пия нищо друго заради бебето, така че не мога да дам мнение, защото не ми помогна - като добавка към друго лечение мисля че е добре.

# 626
Спирам бензодиазепини, и хем е постепенно, хем съм в огромен ужас. Нямам желание за хапчето, но страховете, които ми провокира, ме побъркват. Нормално ли е ?

# 627
След колко време разбирате ,че не ви действа АД ... чувствам се една идея по-спокойна ,но натрапливостта ме побърква и някакви картини минават през главата ми ,вече съм 9ти ден на цяла доза от 2 дни

# 628
Спирам бензодиазепини, и хем е постепенно, хем съм в огромен ужас. Нямам желание за хапчето, но страховете, които ми провокира, ме побъркват. Нормално ли е ?
Съвсем нормално е, всеки има страхове, аз зъм със страхова невроза от еметофобия и агорафобия. Но трябва да се живее, това е!

# 629
След колко време разбирате ,че не ви действа АД ... чувствам се една идея по-спокойна ,но натрапливостта ме побърква и някакви картини минават през главата ми ,вече съм 9ти ден на цяла доза от 2 дни
имай малко търпение, не става веднага, ще се оправиш. На мен лично ми помогна Ремиртата веднага, със Флунаксола за десет дни. Като спрях Флунаксола имах пак някакви моменти на страх, но след седмица се оправих. Въпреки, че си имам постоянни страхове, но не е като преди.

Общи условия

Активация на акаунт