Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 408
  • 633
  •   1
Отговори
# 105
Може ли някой да ме блокира, ако аз съм го блокирала преди това?

# 106
Не, защото няма да им излиза изобщо профила ти.

# 107
Здравейте!
Искам да попитам как мога да си създам история със звук (story) , което да не е "лента" и съответно да излиза като публикация, а да си остане история, която ще изчезне след 24ч?
Благодаря!

# 108
  • София-Младост
Качваш снимката или клипа, добавяш му музика и го пускаш в стори.

# 109
Здравейте, имах запазени снимки в черновата на стори, но са минали 7 дни и сега ги няма. Има ли как да ги възстановя?

# 110
Ръчках нещо по настройките и сега на профилната кръгла снимка ми стои черен кръг около снимката, а не червен - какво съм  "пипнала"?

# 111
Здравейте,
търся линк за връзка с хелп центъра им, но неуспешно.
Имам акаунт, на който ми казва, че паролата ми е грешна. При искане за възстановяване на паролата, не ми пращат мейл.
Ще съм ви благодарна за помощ Simple Smile

# 112
И при мен беше така миналата година. Изтегли си мобилната версия на телефона, свържи я с фейсбук. Поне при мен така стана. После си задай двойна идентификация  - на мейл, на телефон.

# 113
Лошото е, че и на мобилното приложение и на компютъра е без резултат логването ми.
А съм се регистрирала в Инстаграм, без да съм вързала профила ми с Фейсбук. И сега ми предлага нова регистрация, щото "тоз юзър вече го има"

# 114
Здравейте, имам въпрос за Инстаграм. Може ли двама души да администрират един акаунт?
Трябва ли да е направен по друг начин, в смисъл да не е персонален, ако се отнася за организация?

# 115
От много време не мога да капвам сторита, 2 ри месец вече.
Просто като дам капи стори и да избера на снимка ине ми изкарва галерията със снимките. Пише, че е е празна, а тя е пълна догоре.
Дали е лт инстаграм или нещо в телефона е проблема?
Ще съм благодарна ако някой знае как да се оправи това.

# 116
Има ли изобщо останало потребителско име от 4 символа, което не е заето?
Опитвам да го сменя, но ми извежда "Потребител с това потребителско име вече съществува." Като посетя с това име, обаче, получавам съобщение "За съжаление тази страница не е налична."
Свободно ли е или не, в крайна сметка?

# 117
От може би два дни не ми се зареждат suggested posts на home page-a. Само се върти най-отдолу колелцето за зареждане и нищо.. вие имате ли този проблем?

# 118
От известно време Инстаграм иска да въведа дата на раждане и съответно не мога да отворя приложението. Аз не искам да го правя. Ако го изтрия и инсталирам наново, дали ще спре да ми иска тази информация и в този случай би ли станало нещо със снимките?

# 119
От известно време Инстаграм иска да въведа дата на раждане и съответно не мога да отворя приложението. Аз не искам да го правя. Ако го изтрия и инсталирам наново, дали ще спре да ми иска тази информация и в този случай би ли станало нещо със снимките?

А откъде знаят дали датата, която ще въведеш е истинска. Не споделяйте лични данни в мрежата. Измисли нещо близко до твоята.

Общи условия

Активация на акаунт