Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 416
  • 633
  •   1
Отговори
# 120
Ще ви иска и лична карта за доказателство Wink Да знаете.

# 121
Аз точно поради тази причина не искам да посочвам грешна дата.

За момента в съобщението пише, че датата на раждане се изисква заради по-доброто таргетиране за реклами и най-вероятно е така. Но ме притеснява, че ако в бъдеще профилът ми бъде блокиран, може да поискат личен документ за удостоверяване, че това е моят профил. Затова се чудех дали с преинсталация съобщението ще престане да излиза.

# 122
На моя позната не искаха ЛК, а в реално време да се покаже на камерата - такова чудо за първи път чух. Не се показала, не зная нататък какво се е случило.
В ИГ много хора не са регистрирани с имената си, а с измислени никнейми, та не виждам начин да искат ЛК. Или са разни фенски профили например.

# 123
Това с камерата звучи по-скоро като скам. Няма как да е сериозно за доказване на самоличност, още повече, че не всички хора публикуват снимки на себе си.

# 124
Здравейте! Имам въпроси за създаването на магазин в инстаграм за бизнес профил. Трябва ли да имам сайт, за да активирам магазина?
За да свържа магазина с този на бизнес профила във фейсбук иска да го дезактивирам, а направя ли го се губят всички артикули😯

# 125
  • софия
С кой екстеншън (Едж) мога лесно да свалям снимки, клипчета?

# 126
  • Стара Загора

Снимки може да сваляте и чрез Инспектиране/Inspect на страницата.

# 127
  • софия

Снимки може да сваляте и чрез Инспектиране/Inspect на страницата.
Въпросът ми е за екстеншън, а не за уърк араунд/друг начин.

# 128
Здравейте, имам следния проблем, качвам стори, отбелязвам някой, следователно той получава известие, че е отбелязан, но не може да решеърне сторито. Каква може да е причината? Изключваме като причина, че моя профил е заключен, а на другия човек не е.
Преди 2 седмици не е имало такъв проблем. Не съм пипала и нищо в настройки.

# 129
Здравейте!имам фен страница във фейсбук и искам да я свържа към страницата си в инстаграм.Уж синхронизират всичко,изчетох къде какво да направя в нета и пак не става.Мога да качвам от инстаграм в фен страницата ми в фейса ,но обратното не става!мога да качвам и от личния си фейсбук директно в инстаграм,но това не ми върши работа.Може ли малко помощ?

# 130
Здравейте!
Не мога да си вляза в инстаграм профила, не си помня паролата, а като избера забравена парола на имейла така и не получавам съобщение от инстаграм. Проверих и в спам и в блокирани домейни, няма нищо. Телефона, който е даден в профила вече не е активен и също не става за рестартиране на паролата.
Моля за помощ!

# 131
  • София
здравейте, искам да попитам знаете ли за някаква група или форум, където хора постват линкове към снимките си от инстаграм и целта е всички взаимно да си харесваме снимките, за да събираме повече харесвания? Намерих една такава група, но не е много активна. Знаете ли други?
А защо ми трябват повече харесвания по този начин - аз си знам...

# 132
  • София
Следвам няколко публични личности и тяхните сторита винаги ми излизаха на първо място, може би защото само техните гледам. От няколко дена са някъде назад, даже не мога да ги намеря. Има ли начин да пак да ми излизат първи в списъка?

# 133
Може ли да предложите за FireFox плъгин за сваляне на изображения (и видео)? Свалих няколко, но не работеха.

# 134
  • Sofia
Преди малко опитах да вляза в профила си в Инстаграм и ми даде че е Suspended. Нещо си, че не съм спазила правилата им, дъра бъра, и ако не съм съгласна - да верифицирам профила си и да дам обратна връзка, че не съм ок с това действие от тяхна страна. Направих го, два пъти верифицирах- по мейл с код и по телефон с код. И сега се чудя кога ще отключат профила. Някой сблъсквал ли се е с такова чудо?

Не че ми е крайно важно, даже ако не го отключат просто го забравям и толкова. Но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт