Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 422
  • 633
  •   1
Отговори
# 135
При мен се получи същото!

# 136
# 137
  • Sofia
Всичко вече е наред. Но си отне известно време и беше странно- даваше различни съобщения, изискваше верификации и тн.

# 138
Здравейте, писах си с една приятелка, която ми се оплака, че Инстаграм безпричинно блокирал профила й. След това почнах да получавам sms за забравена парола, след което вече не можах да си вляза в акаунта. Явно някой се представяше за нея и го хакна. Какво мога да направя?

# 139
  • София
Погрешка пратих скрийншот от чат на самия човек, с когото е чата. Както и съобщения, които не бяха за него. После натиснах "unsend" и сега се чудя дали ще го види и дали въобще ще му излезе че съм му писала. После направих проби с мои приятели дали ще му излезе нещо на него, като зависи и от това дали е ползвал телефона си когато е пратено съобщението. На различните телефони различно -на някои нищо не излезе. Притеснявам се, защото става дума за човек, към когото имам симпатии, а съобщенията бяха към приятелка, с която просто исках да споделя и ще ми е супер кофти ако той е прочел. Вие знаете ли нещо по въпроса, дали се вижда?

# 140
Ако си го направила веднага и той точно тогава не си е гледал телефона, няма нищо да види. Ако обаче е гледал в секундите между пращането и изтриването, тогава ще го е видял.

# 141
  • София
Не ми показа "сийн" тоест "видяно", но ако е бил на телефона си през тва време, може да го е прочел през известията без да отваря чата, ужас . Добре че поне скрийншота най-вероятно не е видял.  И дано да не му се показва и съобщението " еди кой си изтри съобщението"

# 142
показва му се, сори Simple Smile

# 143
  • София
Herzen, щом направих тази проба с приятели и на повечето не им се показа, значи най-вероятно не му се показва. Зависи от случая и много зависи от телефона и от версията на инстаграм. Писах тук, за да ми кажете дали ви се е случвало и при вас как е било ( като при други може да е различно). Ти си едва втория от десет човека да каже, че се показва, че и убедено. На моя телефон също не се показва, казвам от пробата преди малко.

# 144
много зависи от телефона и от версията на инстаграм
Едва сега уточняваш, че става дума за инстаграм.
Хората отговарят според приложението, за което предполагат, че говориш.
Seen има и в Messenger, и в Whatsapp... там съобщенията за изтриване остават.

# 145
знам, че зависи, не се боря за последна истанция
ама съм трила и са ме питали какво съм трила
според настройките на неговия тел може да ги е видял в падащите менюта и без да ти го отчете за видяно

# 146
Ама тя темата е за Инстаграм попринцип

# 147
охххх, извинявм се 🙏
обърках с вайбър

# 148
Да, и аз щях да пиша, че ми се в случвало да ми пишат във Вайбър и то ми излиза в падащото меню съобщението и веднъж така видях написаното и после като влязох в приложението съобщенията бяха изтрити 😀 за Инстаграм мисля, че като си изтриеш съобщението никъде не пише, че еди си кой е изтрил съобщението. Просто изчезва всичко, все едно не е писано, ама вече ако са пуснати известията не знам как стоят нещата, защото на мен са ми спрени, т.е. не получавам известия като ми пишат, като ме тагват и като ми дават покани. Ако е бил човекът в същото време на телефона и му е изскочило известие (ако са му включени) не знам дали изписва примерно Еди си кой изпрати съобщение или направо показва съобщението. Може да пробвате, ама вие май сте пробвали, нали? Значи всичко ще е наред 😀 Успех желая! 😀☺️

# 149
  • София
Barbabeau, темата е за инстаграм, буквално в заглавието не 1, а 2 пъти пише инстаграм... кви месинджъри и уатсапи 😅 да, знам, че в месинджър пише когато съобщението е unsend-нато, но... иначе като пробвах с приятели на моя телефон съобщението се изтри и от падащото меню, след като го изтриха. Но пък една приятелка, която е с айфон получи известие, че съобщението е изтрито, а самото изтрито съобщение все още си стоеше в падащото меню до известието - ужас. Той май не е с айфон.

Общи условия

Активация на акаунт