Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 523
  • 633
  •   1
Отговори
# 330
Има и Highlights, където няма ограничение до 10.

# 331
Има и Highlights, където няма ограничение до 10.

Но там могат да се събират сторита, които да също може да са от снимки, но първо се прави стори.

# 332
  • Euskal Herria
Благодаря ви!
Да, нужно  е да са снимки, не стори. Виждам в някои профили подредба, примерно "Нова година", "Лято"  и пр. Точно както са албумите във фейсбук. И като отвориш един от тях, вътре снимките са с еднаква тематика. Ето за това питах дали и как може да се направи. И когато се налага, да се добавя нова снимка в точно определен албум.
Ползвам компютър, ако това има някакво значение, не телефон.

# 333
Скрит текст:
Благодаря ви!
Да, нужно  е да са снимки, не стори. Виждам в някои профили подредба, примерно "Нова година", "Лято"  и пр. Точно както са албумите във фейсбук. И като отвориш един от тях, вътре снимките са с еднаква тематика. Ето за това питах дали и как може да се направи. И когато се налага, да се добавя нова снимка в точно определен албум.
Ползвам компютър, ако това има някакво значение, не телефон.

Когато влезеш в даден профил под снимката има наредени Акценти да , създаваш си акцента и си качваш снимките които искаш .

# 334
  • София-Младост
Току що получих съобщение от help_team_700, че съм прекаело активна и за да се предотврати трайно деактивиране, да изпратя думата ЗДРАВЕЙТЕ, а те ще ми пуснат текстово съобщение като връзка...Та да съм го копирала и да изпратя и да повърдят, че аз съм собственика на този акаунт.
Това някакъв пореден скам ли е? Звучи супер налудничаво:)

# 335
Току що получих съобщение от help_team_700, че съм прекаело активна и за да се предотврати трайно деактивиране, да изпратя думата ЗДРАВЕЙТЕ, а те ще ми пуснат текстово съобщение като връзка...Та да съм го копирала и да изпратя и да повърдят, че аз съм собственика на този акаунт.
Това някакъв пореден скам ли е? Звучи супер налудничаво:)

Не се връзвайте .

# 336
Никой от съпорта на Инстаграм няма да ви пише на лично съобщение, камо ли да ви кара да пишете здравей и други щуротии. Скам е- накрая на съобщението ще ви карат да цъкнете на фишинг сайт, от който като си напишете имейл-а и паролата ще ви откраднат профила, ако не сте си включили двуфакторната автентификация.

# 337
Никой от съпорта на Инстаграм няма да ви пише на лично съобщение, камо ли да ви кара да пишете здравей и други щуротии. Скам е- накрая на съобщението ще ви карат да цъкнете на фишинг сайт, от който като си напишете имейл-а и паролата ще ви откраднат профила, ако не сте си включили двуфакторната автентификация.

Както стана при мен преди няколко месеца . Разликата беше там , че ми писа една рускиня, която събирала гласове и да вляза да и дам глас . Обаче аз се подведох и така ми разбиха профила .

# 338
  • София-Младост
Чак ми се скараха, аз също и за сега спряха. Така и не получих смс. Ще ги докладвам все пак.

# 339
В крайна сметка сте цъкнали на линка ли и сте си въвели данните ли? В такъв случай си променете паролите във всички сайтове, в които сте се регистрирали със същия имейл. Има вероятност да започнат да пробват паролата и имейла в различни сайтове от рода на Пейпал, Фейсбук и т.н.

# 340
  • Berlin
Няма как да пуснат смс, ако не знаят телефонния номер, който няма как да знаят, защото не са Инстаграм. Или пък са откраднали данните от някъде другаде и пробват в Инстаграм, ама това ми звучи по-сложно (не е невъзможно). Но тогава с телефонен номер и име на акаунта, лесно би се разбил профил мисля, няма да си играят да пишат съобщения. Изобщо изводът е на непознати игнор и блок и чао.😀

# 341
  • София-Младост
В крайна сметка сте цъкнали на линка ли и сте си въвели данните ли? В такъв случай си променете паролите във всички сайтове, в които сте се регистрирали със същия имейл. Има вероятност да започнат да пробват паролата и имейла в различни сайтове от рода на Пейпал, Фейсбук и т.н.
Нито едно не съм направила. Съобщението им беше" здравей потребител,току що получихте линк чрез SMS на номер 359*** *** ** ХХ. Копирайте го и ни го изпратете, за да можем да предотвратим деактивирането на акаунта ви завинаги от центъра на Instagram".
Не получих изобщо такова съобщение, въпреки че ХХ съвпадат с последните цифри на номера ми.
И да ббях получила, категорично нямаше да цекъм на линк.
Казах им да не ме заплашват и че нямам време да се занимавам с тях и... спряха:)

# 342
Получих такова съобщение
Център за акаунти в Instagram | Авторско право |
   Здравейте потребители! Получихме сигнали за необичайна дейност във вашия акаунт. Доклади и твърдения, че вашият акаунт е бил използван за чести спам и публикуване в нарушение на нашите Правила на общността. За да предотвратим постоянното блокиране на вашия акаунт, ви предоставяме формуляр за възражение. Instagram ви изпраща връзка като текстово съобщение. Копирайте го и ни го изпратете, без да кликвате върху него, за да можем да потвърдим, че вие ​​сте собственикът на този акаунт. Ако не го направите в рамките на 24 часа, акаунтът ще бъде деактивиран за постоянно. Изпратете ни отговор „HELLO“, за да получите връзката. Моля, не пренебрегвайте това съобщение или вашият акаунт ще бъде деактивиран.
   Екипът за поддръжка на Instagram.
   help.instagram.com/
help.instagram.com
Някой да се е сблъсквал с подобно нещо?

# 343
  • Berlin
Да, прочетете няколкото поста назад.

# 344
Получих такова съобщение
Скрит текст:
Център за акаунти в Instagram | Авторско право |
   Здравейте потребители! Получихме сигнали за необичайна дейност във вашия акаунт. Доклади и твърдения, че вашият акаунт е бил използван за чести спам и публикуване в нарушение на нашите Правила на общността. За да предотвратим постоянното блокиране на вашия акаунт, ви предоставяме формуляр за възражение. Instagram ви изпраща връзка като текстово съобщение. Копирайте го и ни го изпратете, без да кликвате върху него, за да можем да потвърдим, че вие ​​сте собственикът на този акаунт. Ако не го направите в рамките на 24 часа, акаунтът ще бъде деактивиран за постоянно. Изпратете ни отговор „HELLO“, за да получите връзката. Моля, не пренебрегвайте това съобщение или вашият акаунт ще бъде деактивиран.
   Екипът за поддръжка на Instagram.
   help.instagram.com/
help.instagram.com
Някой да се е сблъсквал с подобно нещо?
Ако не си ти със спама, смени си веднага паролата. После отиди в контролния панел, Профил и има настройка за приложения и уебсайтове, виж там дали се е появило нещо съмнително.

Общи условия

Активация на акаунт