Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 445
  • 633
  •   1
Отговори
# 480
Да, промених. Акаунта ми в инстаграм е от много, много отдавна и още използвах абв поща.

Сменете си паролата ако не сте го направили . Не съединявайте фейсбук и инстаграм . Нека инстаграма да ви е отделен и си включете друфактовото . Така ще влизате по лесно ,а другите по трудно ще имат достъп .

Благодаря Ви! Фейсбук не използвам само Инстаграм имам. Сега ще намеря откъде се включва това двуфактовото защото преди ми пускаха смс на телефона с код за достъп при влизане с ново устройство.

# 481
Имате ли представа дали при повторно преглеждане на история името ти излиза по-напред спрямо останали, които също са я видели? Например, виждаш дадена история и си петият поред, но след два часа пак я поглеждаш - тогава минаваш ли като последен в списъка?

# 482
  • Стара Загора
Мисля, че не. Има разлика с фейсбук - там излиза, че си прегледал сторито отново.

# 483
Ползвам инстаграм само за участие в игрички , които са само с отбелязване на приятели и от вчера не спира да ми трие коментарите под почти всяка игра. Днес го направи още с първия коментар, защо? До сега не се в случвало такова нещо

# 484
Здравейте, получих това съобщение. При опит да направя каквото и да било ме изхвърля от акаунта и изписва Възникна грешка. Ако може някой да ми помогне да си възстановя акаунта, ще му бъда много благодарна

# 485
И мен ме отхвърля.

# 486
  • София
Здравейте, имам нужда от помощ. Искам да пусна реклама директно през Инстаграм, въвеждам си картата, получавам известие в онлайн банкирането, за да се активира - правя го и после ми застава бяла страница.

Не мога да потвърдя нито една карта и не мога да пусна реклама, някой с подобен проблем?

Отделно вързах профила с бизнес акаунт във ФБ, защото си мислех, че евентуално това е проблем.

Четох.. стъпките, правя всичко правилно, просто не иска да приеме картата, стои непотвърдена и не ми позволява съответно да пусна реклама...

Благодаря предварително за съветите и идеите.

# 487
От какво устройство пробвате?

Здравейте, имам нужда от помощ. Искам да пусна реклама директно през Инстаграм, въвеждам си картата, получавам известие в онлайн банкирането, за да се активира - правя го и после ми застава бяла страница.

Не мога да потвърдя нито една карта и не мога да пусна реклама, някой с подобен проблем?

Отделно вързах профила с бизнес акаунт във ФБ, защото си мислех, че евентуално това е проблем.

Четох.. стъпките, правя всичко правилно, просто не иска да приеме картата, стои непотвърдена и не ми позволява съответно да пусна реклама...

Благодаря предварително за съветите и идеите.

# 488
  • София
От какво устройство пробвате?

Пробвам и от телефон и от компютър - все същото ми дава. Даже от два различни телефона, не иска и не иска.

# 489
Здравейте. Има ли начин да разбера кой ми е разглеждал профила в Инстаграм и кой ми е чел публикациите или няма такава опция?

# 490
Няма такава опция.

# 491
Здравейте. Имам проблем с Инстаграм. Ползвам го главно за да участвам в Giveaway игри с тагване на приятели. Инстаграм постоянно ми трие коментари и ме ограничава да не тагвам за определено време. Мога ли да направя нещо?

# 492
Здравейте , излизат ми известия от известно време, че хора ми харесват снимките, но снимките продължават да седят с броя лайкове от преди две-три седмици и не се повишават . Случвало ли ми се е ?

# 493
Здравейте, има ли начин да разбера кой ме е отследвал?

# 494
sunsun7, проверете в Play Store на телефона ви. Със сигурност има такова приложение.

Общи условия

Активация на акаунт