Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 433
  • 633
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
От скоро имам някакъв проблем ли е какво е не знам в инстаграм.
Преди първо пишеше колко бр снимки са качени, после колко последователи имам и след това колко хора съм последвала.
А сега е обратното.
Защо така?
В профила на кака ми брат ми няма такъв проблем, моля да ми помогне.
Благодаря предварително!

# 496
Като си влезеш в профила не ти ли се показват от дясно на профилната снимка ? При мен се показват . Да не би да си ги скрила нещо я се огледай хубаво .

# 497

Да профилната снимка се показва, отгоре над профилната се показва името ме.До профилната се показва колко бр последователи имам, до него колко хора последвам и накрая колко бр снимки имам.Преди не беше така, до профилната снимка преди се показваха колко бр снимки имам, да него колко последователи имам и накрая брой хора, които съм последвала беше

# 498
Т.е. проблемът е само в това, че числата са разместени ли? Сигурно е някакъв ъпдейт, аз дори и не бих забелязала.

# 499
Т.е. проблемът е само в това, че числата са разместени ли? Сигурно е някакъв ъпдейт, аз дори и не бих забелязала.

Местата са разместени.
Името ми е над профилната снимката.

# 500
При съобщенията в ИГ сякаш преди имаше опция seen. Сега не ми излиза.
Значи ли това, че вече не се разбира кога си видял съобщението, тоест seen не се появява.
От доста време не ми показва.

# 501
Здравейте! От известно време се получава така, че върху сърцето за съобщения има точка. Когато го натисна да видя какво е няма нищо ново. Защо може да се получава така? Благодаря предварително за отделеното време и отговорите! 💐 Ето снимка.

# 502
Здравейте! От известно време се получава така, че върху сърцето за съобщения има точка. Когато го натисна да видя какво е няма нищо ново. Защо може да се получава така? Благодаря предварително за отделеното време и отговорите! 💐 Ето снимка.

Да не би да имате някое не прочетено и да ви се отразява ? Аз имам понякога на месинджър и изчезва . При мен сърчицето не е за съобщение , а за известие . Ако и при вас е така явно не сте видели някое известия или са ви добавили в някакви канали и т.н. Съобщенията ми са от стрелка като тази за споделяне . Горе в дясно са една до друга.

# 503
Здравейте,  може ли даден потребител да разбере,засече  че поддържам и други профили?

# 504
Аз бих искали да се включа с един въпрос, надявам се да го обясня добре.
От известно време забелязвам потребители да си споделят стори в профила, на което съответно е тагнат и стои на цял екран (на пръв поглед изглежда, че той самия си го е качил), но само отгоре се показва от кого е сдвоил сторито. Въпроса ми е как става това сдвояване?

# 505
Здравейте,  може ли даден потребител да разбере,засече  че поддържам и други профили?

Според мен няма как да се разбере освен някъде ако не пише админ или нещо такова .

# 506
Мисля, но не съм сигурна, че ако единият от тези профили бъде блокиран, то приложението автоматично блокира всички профили. Тоест, ако имате три профила и потребител х блокира единият от трите, без да разбере, ще ги е блокирал всичките.

Това го четох в дискусия някъде, може и тук да е било, но не мога да го потвърдя. Иначе имам приятелки с по няколко профила и досега никъде не ми е излизала индикация, че профилите се управляват от един човек.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 21:20 от Rebel Rebel

# 507
  • София
Аз бих искали да се включа с един въпрос, надявам се да го обясня добре.
От известно време забелязвам потребители да си споделят стори в профила, на което съответно е тагнат и стои на цял екран (на пръв поглед изглежда, че той самия си го е качил), но само отгоре се показва от кого е сдвоил сторито. Въпроса ми е как става това сдвояване?

Мисля, че от настройките трябва да е разрешено да се споделят сторита, както и да ви тагват вас и тогава може да се случи. Ако потребителя е забранил да му се споделят сторитата, мисля, че няма да може да стане. При мен е забранена тая опция, тъй като не искам да ме тагват и да споделят сторитата ми. Може да разгледаш в настройки> отбелязвания и споменавания както в споделяне, какви опции има, именно там са разрешенията.

# 508
Някой получавал ли е това съобщение - отвори се в инстаграм? Пиша нова парола и то пак се появява, смених четири пароли и не ме пуска в профила. Ползвам инстаграм само от настолен компютър, на мейла нищо не получавам.

Нямам идея за каква услуга пишат, по никакъв начин не съм споделяла паролата си.
Здравейте, имам същия проблем в момента, бихте ли ми споделили как сте си върнал профила?

# 509
LU4IQ, при мен някъде преди 5 месеца ми стана така с профила, че се наложи чак и паролата на имейла си да сменям, отделно писах до поддръжката им, че този профил е мой и ми искаха снимка на лицето за идентификация. Чудо беше!

Общи условия

Активация на акаунт