Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 408
  • 633
  •   1
Отговори
# 540

Знае ли, някои какво е това синьото тикче до името и носи ли някаква полза?

# 541
  • Somewhere far away
Това означава че е достоверен акаунт, че не е фейк.

# 542
Имате ли идея как се удостоверява?

# 543
  • Somewhere far away
Плаща се.

Защо ви е? за обикновения човек това изобщо не е нужно. това се прави от разни известни личности и техните агенти, с чието име се злоупотребява и има много фейк профили затова при тях е необходимо.

# 544
# 545

Знае ли, някои какво е това синьото тикче до името и носи ли някаква полза?
Чела съм, че профили с такова тикче има по-голяма вероятност съдържанието им да бъде видяно от повече хора - оттам по-голяма посещаемост на профила, повече харесвания, последователи и дивиденти. Много добър бизнес са си създали Meta от тях..

# 546
  • София
Не знам как се получи, но от известно време в Инстаграма ми е ужас. Предлагат ми се някакви страници с ужасни гнусотии. Направени с AI клипчета, буболечки излизат от главите на хора. Някакви други неща, глави на хора, пак с буболечки. Ужас ви казвам. И всички страници са индийски или арабски. Само блокирам, но продължават. А съм харесала само страници с храна, мода, природа.

# 547
Аз следя фитнес инструктори и по тая линия Инстаграм ми показва разни дебеланковци, направо деформирани, към инвалидност върви работата... Отделно девойките в оскъдно облекло, които рекламират спортни стоки. Страшно подходящо съдържание за зряла жена на 45. Не знам кога изкуственият интелект ще ни надмине, очакваме го скоро.

# 548
Освен това AI съдържание и новата актуализация на дизайна на инстаграм лично на мен не ми харесва.

# 549
  • Berlin
Уф, ужасно е, при мен забелязах на няколко пъти някакви ИИ рийлс с азиатски бебета, които ядат с клечки, много е зле положението, вече дори не ги поглеждам с периферното зрение. Още по-зле е, че това е създадено от хора или айде, някакви измислени ИИ може би акаунти.

# 550
  • София
Здравейте,

Влизам  в темата със следният въпрос,  имам бизнес инстаграм акаунт, в който качвам мои клипчета и статии и днес получих следното съобщение,на което не знам как да реагирам :
Център за акаунти в Instagram | Авторско право |
 Здравей потребител! Получихме сигнали за необичайна дейност във вашия акаунт. Доклади и твърдения, че вашият акаунт е бил използван за често изпращане на спам и текстови съобщения в нарушение на нашите Правила на общността. За да предотвратим трайно деактивиране на вашия акаунт, ние ви предоставихме формуляр за възражение. Instagram ще ви изпрати връзка като текстово съобщение. Копирайте го и ни го изпратете, без да кликвате върху него, за да можем да потвърдим, че вие ​​сте собственикът на този акаунт. Ако не направите това в рамките на 24 часа, акаунтът ви ще бъде деактивиран завинаги. Изпратете ни отговор с „здравей“, за да получите връзката. Съветваме ви да не пренебрегвате това съобщение или акаунтът ви ще бъде деактивиран завинаги.⚠️⚠️

Екипът за поддръжка на Instagram.
 help.instagram.com

Според вас това дали е реално съобщение или поредният опит за хакване.

# 551
Здравейте,

Влизам  в темата със следният въпрос,  имам бизнес инстаграм акаунт, в който качвам мои клипчета и статии и днес получих следното съобщение,на което не знам как да реагирам :
Център за акаунти в Instagram | Авторско право |
 Здравей потребител! Получихме сигнали за необичайна дейност във вашия акаунт. Доклади и твърдения, че вашият акаунт е бил използван за често изпращане на спам и текстови съобщения в нарушение на нашите Правила на общността. За да предотвратим трайно деактивиране на вашия акаунт, ние ви предоставихме формуляр за възражение. Instagram ще ви изпрати връзка като текстово съобщение. Копирайте го и ни го изпратете, без да кликвате върху него, за да можем да потвърдим, че вие ​​сте собственикът на този акаунт. Ако не направите това в рамките на 24 часа, акаунтът ви ще бъде деактивиран завинаги. Изпратете ни отговор с „здравей“, за да получите връзката. Съветваме ви да не пренебрегвате това съобщение или акаунтът ви ще бъде деактивиран завинаги.⚠️⚠️

Екипът за поддръжка на Instagram.
 help.instagram.com

Според вас това дали е реално съобщение или поредният опит за хакване.

Абсолютно фалшиво е, само като прочетеш начина на писане и изпратете "здравей" и други подобни глупости.

# 552
  • София
Благодаря.

# 553
Не знам как се получи, но от известно време в Инстаграма ми е ужас. Предлагат ми се някакви страници с ужасни гнусотии. Направени с AI клипчета, буболечки излизат от главите на хора. Някакви други неща, глави на хора, пак с буболечки. Ужас ви казвам. И всички страници са индийски или арабски. Само блокирам, но продължават. А съм харесала само страници с храна, мода, природа.
Няма значение какви страници си харесала, а какво ти задържа вниманието. Веднъж плъзнат ли тези неща, трудно се спират.
Като имаш време потърси с търсачката някакви неща, които харесваш, например рецепти и разглеждай. Лека-полека ще ти се нормализира алгоритъма. Но се коригира само с търсене и прекарване на време върху тези постове.

# 554
Здравейте!
Моля за помощ Simple Smile опитвам се да кача клип в инст. през Мета, правен в CapCut, но не харесва формата и не го качва.
Кой по ягодите формат трябва да избера?! Или проблема, е че го правя през Мета..

Общи условия

Активация на акаунт