Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 416
  • 633
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Berlin
CapCut мисля, че е доста популярна също.

# 527
  • София
CapCut мисля, че е доста популярна също.
Интуитивна е, лесна за работа както през телефон, така и през компютър, има и възможност за субтитри.

# 528
И аз се интересувах. Препоръчаха ми CapCut.

# 529
А знаете ли защо премахват песни ?
Бях си харесала декември един трендов звук и изчаквах да си направя подходяща публикация за него и днес ще качвам и песничката я няма . Направо ми уби емоцията Confused

# 530
А знаете ли защо премахват песни ?
Бях си харесала декември един трендов звук и изчаквах да си направя подходяща публикация за него и днес ще качвам и песничката я няма . Направо ми уби емоцията Confused

Защото не са им платени авторските права..

# 531
да, и аз имам стари рийлзчета с махната музика

# 532
Привет!
Направих инстаграм на най-новият ни котарак. Целта е да популязиризам осиновяването на дездомничета, защото Емил е такъ: бивш бездомник, настоящ щастливец, бъдещ лъв.
КАк да популяризирам профила му?

# 533
  • София
Иконката за изпращане на съобщения ми се премести в средата долу. Много ми е неудобно. Случвало ли ви се е и знаете ли как да я върна горе вдясно?

# 534
  • София
Привет!
Направих инстаграм на най-новият ни котарак. Целта е да популязиризам осиновяването на дездомничета, защото Емил е такъ: бивш бездомник, настоящ щастливец, бъдещ лъв.
КАк да популяризирам профила му?
Привет.

Имаш няколко варианта - правиш профила професионален и съответно пускаш платена реклама, като закачиш средство за разплащане. С платени реклами се достига до по-широка аудитория за по-кратък период от време, но разбира се това е разход.

Друг вариант - работи върху това да правиш рийлсчета, които да бъдат интересни. В темата има предложения и кои програми биха помогнали за по-добрата им сглобка/ обработка.

Към момента рийлсчетата получават по-голяма видимост и съответно достигат до по-широка аудитория. Бих ти препоръчала успоредно с тази социалка, да развиваш и Тикток.

При всяка снимка използвай възможността за # и подбирай правилните такива.

Вариант е и ти да се включваш, ако желаеш, разбира се, да застанеш с лицето си и да споделяш истории като тези на Емил.

Може и микс да направиш. Обмисли си една стратегия и започни.

Обожавам котки.. и кучета, животни! И аз съм спасявала много бездомничета и към момента дори се грижа за такива сладури. Успех в начинанието.

# 535
Благодаря, ще разгледам.

# 536
Благодаря, ще разгледам.

Бих те посъветвала да погледнеш клипчетата в Тик ток на Писаня . Редовно я следя и ми харесват видеата и . Котараците са страхотни ,а сега има и бебоци . Не знам дали има Инстаграм обаче . Понякога да не кажа винаги ми е забавно с тях .

# 537
Благодаря, ще разгледам.

Бих те посъветвала да погледнеш клипчетата в Тик ток на Писаня . Редовно я следя и ми харесват видеата и . Котараците са страхотни ,а сега има и бебоци . Не знам дали има Инстаграм обаче . Понякога да не кажа винаги ми е забавно с тях .
Благодаря! Нямам Тик Ток, но видях госпожицата. Такъв махленски изказ има, че след 20-тата секунда затворих.

# 538
Благодаря, ще разгледам.

Благодаря! Нямам Тик Ток, но видях госпожицата. Такъв махленски изказ има, че след 20-тата секунда затворих.

Там и е чара за да са забавни видеата и . Мен ме радва . Не са някакви скучни и т.н Определено има гледане . Но когато започнеш това занимание имай предвид , че хейта няма да е малък . Това не трябва да те отказва . Просто дадох пример . Редовно го следя това момиче .

# 539
То махленския изказ едно на ръка,но котката и ражда всяка година. Ще умори животното с цел печалба🥲

Общи условия

Активация на акаунт