Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 363
  • 633
  •   2
Отговори
# 615
Може ли да се възстанови по някакъв начин изтрит чат в Инстаграм?

# 616
Не мисля . Аз опитвах във фейсбук но не става .

# 617
Здравейте, моля за помощ:
Профилът ми в Инстаграм е заключен, нямам идея защо.
Излезе ми съобщение, че е възможно имейлът ми да  е компрометиран и да си въведа нов и-мейк. Това й направих, на новият мейл ми изпратиха код, който да въведа, въвеждам кода в Инстаграм и отново ...бял екран. Въртя се в омагьосан кръг. Видях, че профилът ми е блокиран през ФБ, където се появява профилът в Инстаграм, и пише  заключен. Какво да направя:(

# 618
Нямаш ли двуфактово или там каквото беше . Да влизаш чрез телефона .

# 619
Не мога да влизам нито през телефон, нито през уеб. Не мога да достъпа, не ми дава да променям пароли, имейли, нищо

# 620
Аз също. Не знам какъв е проблема, но не мога да сменя нито мейл, нито да синхронизирам с този във фейсбук, както ме приканва. Дано е някакъв бъг. Пиша го, за да знаете, че не сте само вие.

# 621
Мен веднъж Инстаграм ме изхвърли без никакво обяснение в продължение на две-три години,докато внезапно един ден всичко изненадващо се оправи и влязох в него.

# 622
И аз имах проблем снощи. Мен ме принуди да си сменя паролата. И всичко това без причина.

# 623
Аз го пренебрегнах вчера, някак си го излъгах и го ползвах /съобщенията на приложението/, но днес осъмнах със заключен профил. Не знам има ли разлика между заключен и блокиран.

# 624
Аз го пренебрегнах вчера, някак си го излъгах и го ползвах /съобщенията на приложението/, но днес осъмнах със заключен профил. Не знам има ли разлика между заключен и блокиран.
Моят е заключен:(

# 625
  • София
Една приятелка ми сподели за подобен проблем - вероятно е бъг, дано по-скоро да го оправят. Напоследък много проблеми с тези социалки.

# 626
Пишете Report a problem.

# 627
През телефона успях да сменя мейла си и да отключа профила. Засега няма проблем.

# 628
През телефона успях да сменя мейла си и да отключа профила. Засега няма проблем.

На мен също ми дава опция да сменя имейла си, изпраща ми верификационен код на новия имейл, въвеждам го в Инстаграм и отново...бял екран и нищо..

# 629
На компютър ли ги правите? Пробвайте през телефон.

Общи условия

Активация на акаунт