Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 408
  • 633
  •   1
Отговори
# 90
Защо са ми ограничени коментарите? Нямам право да тагвам .
Най-вероятно си получила временен бан за коментиране, ако си прекалила с коментарите. Инстаграм баннва, ако направиш повече от определен брой харесвания, коментирания и последвания в рамките на ден. Мисля че беше 300 харесвания, 100 коментара и нещо подобно. Счита те за робот.

# 91
В Инстаграм като си вляза в профила си изписва, че имам 300 снимки , както си е. Но като скролна да ги видя ми излизат 20😁 някои с подобен проблем?

# 92
  • София-Младост
И при мен е така, но в чужд профил виждам всичките снимки.

# 93
Здравейте. Искам да попитам мога ли да спра известията за даден потребител, за да не ми се показват никъде, когато ме отбелязва.

# 94
Когато получа съобщоние,, помогнете ни да спазваме насоките на общността... '', без да съм писала съобщение скоро, това значи ли, че въпросният човек те е репортнал?

# 95
Не мога да открия къде се прикачва музика, когато се направи лента?

# 96
От няколко дни ми излизат някакви постове във feed-a като suggestion, обаче над самия пост ми излиза съобщение "because you liked a post from (името на акаунта, от който е съджестнатия пост)". Само дето аз със сигурност никога не съм лайквала постове от тези акаунти. Проверих си и в секцията Liked, да не би да съм лайквала по случайност нещо, но не. Даже си помислих някой да не ми е разбил паролата, въпреки че имам two factor authentication... На вас случвало ли ви се е това?

# 97
Здравейте, някой имал ли е подобен проблем: ползвам инстаграм на десктоп, по-удобно ми е, но от няколко дена не ми разрешава да влизам, не ми изпраща смс или имейл, т.е. да ме проверява аз ли съм, а ми изписва или " Error : Please wait a few minutes before you try again." или “We couldn't connect to Instagram. Make sure you're connected to the internet and try again.”

Интернета си работи перфектно, така че не е това проблема, през телефона си влизам в профила, значи не е блокиран, не мога да разбера какво е и как да го оправя. Дали мога да се свържа с поддръжката на инстаграм по някакъв начин?

# 98
Здравейте, някой имал ли е подобен проблем: ползвам инстаграм на десктоп, по-удобно ми е, но от няколко дена не ми разрешава да влизам, не ми изпраща смс или имейл, т.е. да ме проверява аз ли съм, а ми изписва или " Error : Please wait a few minutes before you try again." или “We couldn't connect to Instagram. Make sure you're connected to the internet and try again.”

Интернета си работи перфектно, така че не е това проблема, през телефона си влизам в профила, значи не е блокиран, не мога да разбера какво е и как да го оправя. Дали мога да се свържа с поддръжката на инстаграм по някакъв начин?

Като влезеш в профила си в телефона, трябва да имаш това колелце

и от прозореца, който се отваря, избери Report a Problem. После изпрати какво ти изписва. Дано да ти обърнат внимание. ИГ е толкова зле, колкото и ФБ - бъгове всякакви. Една приятелка също не може да влезе - иска ѝ да включи камерата и да се покаже. Rolling Eyes Не е включила лицево разпознаване.

# 99
  • София

Здравейте, аз имам същия проблем. Решихте ли го по някакъв начин? Благодаря.

# 100
Скрит текст:

Здравейте, аз имам същия проблем. Решихте ли го по някакъв начин? Благодаря.

Да, оправих се като ползвах VPN и през него влязох в профила си през браузър. След като един път влязох му дадох да ми запамети данните и сега си работи нормално. Явно блокира по IP адрес, нямам идея защо, а с VPN си "сменям" държавата, от която влизам.

# 101
  • София
Благодаря.  Ще пробвам и аз така.

Едит; случайно да си с нет на Булсатком? Защото в офиса ми нямам този проблем, а само вкъщи.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 22:19 от Anna_♥

# 102
Здравейте, как се добавят допълнителни филтри?

# 103
Коя програма или приложение ползвате, за да не ви реже снимки в цял ръст, но и да не добавя бяла лента острани?

# 104
  • Sofia
Как ме е намерил и защо ми пише непознат UK красавец , при положение, че  в профила ми има само една моя снимка и нямам никаква активност като коментари?
Някой хакер от Нигерия ли стои зад това? Joy

Общи условия

Активация на акаунт