Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 506
  • 633
  •   1
Отговори
# 195
Проблема е , че акаунта стои . Те напълно го превзеха. Направих всичко възможно, но не успях . Искам да бъде изтрит или поне снимките ми . Цял ден главоболия ...

# 196
Проблема е , че акаунта стои . Те напълно го превзеха. Направих всичко възможно, но не успях . Искам да бъде изтрит или поне снимките ми . Цял ден главоболия ...

Помоли приятелите си да го докладват, не съм сигурна, но би трябвало да има опция, че е откраднат или нещо подобно. Предполагам след повече доклади инстаграм ще му обърнат внимание.

# 197

Помоли приятелите си да го докладват, не съм сигурна, но би трябвало да има опция, че е откраднат или нещо подобно. Предполагам след повече доклади инстаграм ще му обърнат внимание.

Писах си с Инстаграм . Те знаят че е откраднат, но защо не го махнаха ? Мъчи ме още не ми е спокойно.
Да бяха го блокирали или изтрили нещо от сорта , а те го оставиха .. Да спамят от мое име . Писа ли са на всичките ми приятели . Добре ,че да съм била толкова глупава да си го направя със фейсбука . Идиоти мръсни . Колкото и добър човек да си такива няма как да не ги псуваш .

# 198
Имахте ли пусната двуфакторна автентикация?

# 199
Имахте ли пусната двуфакторна автентикация?

На Инстаграм нямах ...

# 200
Щеше да ми бъде странно да е хакнат профил с двукакторна, ама може и на това вече да са му намерили чалъма, затова питам. Иначе според мен никога не трябва да се дава login with facebook или google, за всичко отелен акаунт. Ако хакват нещо да има време да се реагира за другите акаунти.

# 201
Щеше да ми бъде странно да е хакнат профил с двукакторна, ама може и на това вече да са му намерили чалъма, затова питам. Иначе според мен никога не трябва да се дава login with facebook или google, за всичко отелен акаунт. Ако хакват нещо да има време да се реагира за другите акаунти.

Другия път няма да пропусна да направя това. Аз се опитах , но нямах време отхвърли ме от инстаграма . Беше късно . Но от къде да знам ,че ще стигнат до там да ми го превземат напълно . Еми всичко на ново ще е . То е ясно . Ама няма да бъда спокойно, докато акаунта не бъде закрит .

# 202
  • Стара Загора
А отваряли сте някакъв линк (било то в поща или някъде другаде) или директно ви го хакнаха?

# 203
Отворих патката и с патка .

# 204
  • Стара Загора
Сега се разрових да видя моя. С двуфакторна съм, но съм го свързала с фейса. От компютър как мога да го премахна?

Edit: Открих го.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 15:59 от Phoenix_

# 205
Здравейте,
Мога ли да попитам как да се свържа с Инстаграм директно, с customer care или нещо подобно. Има ли начин, защото нищо не намирам в Интернет.

Днес получих нотификация от ФБ че Мета е премахнала Инстаграм профила ми.
Профила ми си седи и се вижда от други профили, но аз вече не мога да вляза в него.
Беше вързан с Фейсжук, нямам отделна парола за него.

Не знам какво става и пробвах всичко през апликацията и не става и не става Sad

Като му дам да ми прати линк за смяна на парола явно го праща някъде другаде не на моя мейл.
Дава ми мейл (първа и последна буква само видими) какъвто аз нямам! След това опитвам с кодове но ми иска двойна ауторизация, каквато нямам за Инстаграм.

Шах...
Благодаря предварително на отзовалите се 🙏

# 206
  • Wonderland
Ами, с моя 5-годишен професионален опит с Instagram, бих те посъветвала да забравиш за тоя профил. Невъзможно е свързването със съпорта, хора с години чакат да им се оправи профила. Пробвай през Хелп страниците в самия Фейсбук.

# 207
Да благодаря, ще опитам и през Фейсбук, защото реално проблема започва оттам, или поне така изглежда. Но то нали Мета са и двете заедно вече.
Много неприятно.. знам, че не е нещо от супер висока важност, но все пак всеки си качва някакви неща и не е приятно друг да си ги присвоява... а за какво им е дори не знам. Само да създават главоболия на хората.

А такава платформа като Инстаграм да няма адекватен съпорт, думи нямам...
Поне ако е хакнат профила или нещо такова, да се изтрие, за да може човек да си започне на чисто.

Доста се ядосах днес, защото е някакъв омагьосан кръг от едни и същи съобщения, и реално никаква помощ от страна на хелп страницата им.

# 208
  • Wonderland
Да благодаря, ще опитам и през Фейсбук, защото реално проблема започва оттам, или поне така изглежда. Но то нали Мета са и двете заедно вече.
Много неприятно.. знам, че не е нещо от супер висока важност, но все пак всеки си качва някакви неща и не е приятно друг да си ги присвоява... а за какво им е дори не знам. Само да създават главоболия на хората.

А такава платформа като Инстаграм да няма адекватен съпорт, думи нямам...
Поне ако е хакнат профила или нещо такова, да се изтрие, за да може човек да си започне на чисто.

Доста се ядосах днес, защото е някакъв омагьосан кръг от едни и същи съобщения, и реално никаква помощ от страна на хелп страницата им.

Според мен точно милионите потребители на двете платформи са причината за липса на адекватен съпорт - нямат физически персонал, който да поеме обема.
Супер дразнещо е, знам, на мен не веднъж са ми изниквали проблеми с бизнес страници с над 500,000 харесвания - ходи обяснявай на клиента, че Фейсбук съпорта не струва. Затова, за съжаление, казах да забравиш за тоя профил… ако се възстанови - супер, но ако искаш да ползваш платформата по-добре си направи един резервен.

# 209
Скоро буквално си присвоиха профила ми в Инстаграм. 100 пъти сменя парола, кодове, мейли, съобщения, но без успех след 5 6 часа нямаш шансове за никакво възстановяване. Просто е адски тъпо и грозно. Профила ми още си стои със сумати снимки. Как е възможно това, като знаят, че профила ми е откраднат и друг човек се представя за мен. Въпреки, че е докладван. Защо не го изтриват на мен ми е ясно... Писали са на всичките ми приятели.

Но да знаете, че ако ви поиска код от някаква програма дуо мобаил или друга това не е Инстаграм а хакерите.
От Инстаграм ми писаха че трябва да махна защитата на време като си въведа паролата ама той изобщо не я приемаше.
Единственият ми съвет е да не си правите ИНСТАГРАМА да е свързан със Фб. Защото е възможно да ми хакнат и него.

Общи условия

Активация на акаунт