Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 445
  • 633
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте , от къде се сменя звука за известие ?

# 226
  • София
Имам проблем. Някак са се закачили за мен - дава ми че съм ги последвала разни арабски профили.
Какво да правя?

# 227
Смени си паролата веднага и пусни двуфакторно, ако нямаш.

# 228
  • София
Много благодаря, почти се отървах.

# 229
Как да отговоря на конкретно съобщение в Инстаграм?. В Интернет пише, че за да мога да направя това ,първо от менюто трябва да актуализирам функцията на съобщенията . Аз обаче в менюто не виждам такава опция.

# 230
Здравейте незнам дали е тук подходящо място търся си съпорт група

# 231
Здравейте,знаете ли как може да се приложи за български език speach to text или иначе казано докато някой говори в реално време да се изписват думите,които казва както на стори така и на reels. Порових в нета,но излиза някаква функция с бутон caption ,както о друга на  reels,които не успях да открия в Инстаграм. Знаете ли дали това е възможно и как. Благодаря.😊

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 06:34 от bqrqn4eto

# 232
Здравейте,знаете ли как може да се приложи за български език speach to text или иначе казано докато някой говори в реално време да се изписват думите,които казва както на стори така и на reels. Порових в нета,но излиза някаква функция с бутон caption ,както о друга на  reels,които не успях да открия в Инстаграм. Знаете ли дали това е възможно и как. Благодаря.😊

За месинджър съм сигурна , че става , но за инстаграм не съм сигурна .

# 233
Когато блокираш някой в ИГ, после като го търсиш с търсачката излиза ли
Аз мога само да видя от блокирани, но на търсене не ми излиза
И може ли някой, който е блокиран, също да те блокира в ИГ

# 234
  • Berlin
Какъв е смисълът на тези ботове (предполагам, че са такива), които коментират постовете със “send pic to …някакъв акаунт… ”?

# 235
Някой получавал ли е това съобщение - отвори се в инстаграм? Пиша нова парола и то пак се появява, смених четири пароли и не ме пуска в профила. Ползвам инстаграм само от настолен компютър, на мейла нищо не получавам.

Нямам идея за каква услуга пишат, по никакъв начин не съм споделяла паролата си.

# 236
Не знам как се оправя това, но една инфлуенсърка беше споделила, че й се е случило. Оказва се някакъв бъг на инстаграм.

# 237
Дано да е бъг, но като зная колко бързо ги оправят... Писах на съпорта, ще го прочете сигурно след седмица. Имам и мейл на security, но ще пиша утре - днес явно не ми е ден Rolling Eyes

Някой правил ли си е втори акаунт със същия номер на телефон и евентуално друг мейл?

# 238
  • Дупница
Дано да е бъг, но като зная колко бързо ги оправят... Писах на съпорта, ще го прочете сигурно след седмица. Имам и мейл на security, но ще пиша утре - днес явно не ми е ден Rolling Eyes

Някой правил ли си е втори акаунт със същия номер на телефон и евентуално друг мейл?
Миналата седмица ми хакнаха профила. Изпратиха ми 3 имейла дали искам да си върна профила ,копирах и пратих на съпорта ,но никаква реакция. Направих нов профил без проблем.

# 239
Благодаря ти, ХРИСТИНА БАЛКАНСКА-ОВЧАРОВА 644403. Накрая и аз това ще направя, макар че моят не е хакнат, но и не посочват какво точно съм нарушила. Имам по 20-30 лайка на публикация, нямам и 300 последователи, с голямата част се следваме взаимно. Слабо активна съм, но съм от 8 г. в ИГ, последвала съм много хора, които с нов профил вече трудно ще последвам. Защото и това е наказуемо - ако лайкваш много, ако последваш много хора в кратък интервал от време...

Общи условия

Активация на акаунт