Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 457
  • 633
  •   1
Отговори
# 240
Моя го хакнаха като една дама ми прати линк да и помогна там за някакви гласове и трябва да си напиша мейла и паролатаа. И аз нали да помогна и после неможах да вляза. Писах обаче вече беше късно и си направих нов . Цял ден се ядосвах . Писала е на всичките ми приятели . Обаче един съвет от мен след като си направите нов профил си включете двутактовото от настройки . Така ще си влизате с тел. номер и ще е по - трудно да ви го хакнат. И недейте да пишете и приемате непознати . Възможно е да си го възстановите докато опитвате първите 3 4 часа след това хакерите го превзимат и ви пращат уж да се легитимирате и т.н

# 241
  • Дупница
Моя го хакнаха като една дама ми прати линк да и помогна там за някакви гласове и трябва да си напиша мейла и паролатаа. И аз нали да помогна и после неможах да вляза. Писах обаче вече беше късно и си направих нов . Цял ден се ядосвах . Писала е на всичките ми приятели . Обаче един съвет от мен след като си направите нов профил си включете двутактовото от настройки . Така ще си влизате с тел. номер и ще е по - трудно да ви го хакнат. И недейте да пишете и приемате непознати . Възможно е да си го възстановите докато опитвате първите 3 4 часа след това хакерите го превзимат и ви пращат уж да се легитимирате и т.н
Точно и аз така. Може ли да помогнете и аз се вързах.

# 242
Освен задължително двуфакторната, по-добре не отваряйте изобщо линкове от непознати или слабопознати хора. А пък ако на линка ви иска парола със сигурност е някаква измама. Никъде не си пишете паролата.

# 243
  • Berlin
E, хора, бива ли така да си пишете име и парола безразборно? Това е хак101. Дано поне следващия път се замислите малко къде и какво въвеждате.

# 244
Благодаря, но последните четири мнения не се отнасят за моя казус. Ако някой не е разбрал, повтарям - акаунтът ми не е хакнат. Моля, прочетете отново пост 235 и снимката на това, което инстаграм ми съобщава. Не съм отваряла никакви линкове, нито парола, нито мейл съм пращала на когото и да е. Попълних старата и новата парола /четири пъти с четири различни нови пароли, не прие нито една/ в прозореца от снимката. Синият надпис Community Guidelines е активен и ето къде отвежда

https://help.instagram.com/477434105621119

Ползвам ИГ само от настолен компютър, стоя в сайта логната и той винаги ми е отворен на браузър, не изключвам компютъра, само го приспивам. От телефона само съм създала профила си и никога повече не съм влизала през него.

# 245
Е аз коментирам 240 и 241..

# 246
не изключвам компютъра, само го приспивам.
Off:
Това не е хубаво. И компютри, и лаптопи трябва да се изключват регулярно. Ако не всяка нощ, то поне веднъж на няколко дни.

# 247
  • Sofia
Защо трябва да се изключват? Предишният ми лаптоп го restart-вах може би веднъж на няколко седмици, а работи десетилетие, без да се повреди.

# 248
Най-важната причина е да се направи пълен рестарт на RAM паметта.
Както и power on self-test (POST), който машина си прави при рестарт на операционната система.

Скрит текст:
Power on self-test (POST) is a system diagnostic process that is carried out by the BIOS right after you power on the computer. The main function of this test is to see if the components connected to your computer are functioning well.

POST checks the hardware components installed on your computers such as the RAM, hard drive, processor, and others, and ensures these are functioning as intended.

Казва се, че и някои хардуерни части се износват повече, подложени са на повече загряване, но аз от хардуер много не разбирам и не мога да кажа подробности...

А и винаги ще има нечий дядо, който цял живот е пушил по 2 кутии цигари на ден, но живял до 100 години;))))

# 249
И как ще ти излезе това като не си си въвеждала никакви пароли . При мен искаше да изтегля една програма от там да получа код обаче нищо . Искаше да си направя видео за да ме разпознае и вече много , много не помня какво беше . Но щом си сменила 4 пароли и не си влязла забрави за този профил прави нов . Моя още си седи стария и въпреки, че докладвах никой не реагира ..

# 250
alisa212, разгледах сторитата, после публикациите от нюз фийда и отварях някои снимки да прочета коментари и се появи, ей така от нищото. И понеже ги отварях в нови прозорци, стената с нюз фийда и профилът ми още стоят отворени и ги виждам. Ще пиша днес и на security маймунско А mail.instagram.com.
Ти като отвориш стария си профил, можеш ли да отвориш и списъка с хората, които си последвала? Аз моя сега не мога да го отворя, не е активен надписът. Не зная с нов профил дали ще се отвори.

# 251
alisa212, разгледах сторитата, после публикациите от нюз фийда и отварях някои снимки да прочета коментари и се появи, ей така от нищото. И понеже ги отварях в нови прозорци, стената с нюз фийда и профилът ми още стоят отворени и ги виждам. Ще пиша днес и на security маймунско А mail.instagram.com.
Ти като отвориш стария си профил, можеш ли да отвориш и списъка с хората, които си последвала? Аз моя сега не мога да го отворя, не е активен надписът. Не зная с нов профил дали ще се отвори.

Мога, но аз съм го ограничила да не ми хакне и този . Ами аз съм писала на ИНСТАГРАМХЕЛП .
Това се случва на 80 про от хората . Поне да могат да ги махнат защото не е приятно да ти стои профила със снимките ти , а да не е твой .. Ти какви опции имаш освен за смяна на парола нямаш ли да си напишеш Тел номер или друга опция ? Ако ти е хакнат изобщо не мисля , че има смисъл да пишеш след 3 дена , но поне попитай хакнат ли е или ти нещо си направила .

# 252
Няма друга опция, нали виждаш снимката - само едно прозорче с активен надпис за смяна на парола и като го натиснеш се отваря нов - най - отгоре пиша старата парола, под нея новата и после още веднъж за потвърждение на новата. На мейла не получавам нищо, а би трябвало при смяна на парола. Поне два пъти досега през тези осем години съм потвърждавала паролата си и веднъж съм сменила тел. номер и винаги получавам мейл.
Блокират ме за някакво нарушение - не става ясно за какво. Но при тях всичко е автоматизирано и докато стигне до човешка преценка, минава време. Милиарди потребители сме.

# 253
Няма друга опция, нали виждаш снимката - само едно прозорче с активен надпис за смяна на парола и като го натиснеш се отваря нов - най - отгоре пиша старата парола, под нея новата и после още веднъж за потвърждение на новата. На мейла не получавам нищо, а би трябвало при смяна на парола. Поне два пъти досега през тези осем години съм потвърждавала паролата си и веднъж съм сменила тел. номер и винаги получавам мейл.
Блокират ме за някакво нарушение - не става ясно за какво. Но при тях всичко е автоматизирано и докато стигне до човешка преценка, минава време. Милиарди потребители сме.

Ако пишеш на инстаграмхелп поне да разбереш защо . На мен ми отговориха след час . Може и да звъннеш мисля .

# 254
На support instagram.com ли писа?

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 21:28 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт