Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 514
  • 633
  •   1
Отговори
# 300
Вчера човек, който не следвам ( а и той мен) беше отбелязал мой приятел на стори. Нямаме нищо общо с този, а от тогава ми се показва в листата, за да му гледам сторитата. Каква пък сега е тая новост и защо изобщо са я измислили?

# 301
Наскоро случайно отваряйки профила на човек, който следвам над публикациите има нещо пише масов канал, когато натисна на него пише,че тази функция още не е налична за всички. Какво е това "масов канал"

# 302
  • София
Вчера човек, който не следвам ( а и той мен) беше отбелязал мой приятел на стори. Нямаме нищо общо с този, а от тогава ми се показва в листата, за да му гледам сторитата. Каква пък сега е тая новост и защо изобщо са я измислили?
Много е дразнещо това.

# 303
  • Somewhere far away
на мен непрекъснато ми излизат разни сайтове за купуване на неща и реклами, това ме дразни.

# 304
  • Rock & Roll feeling ...
Има един дето постоянно ми пише и като отвора, ми излиза цифричка с непрочетено съобщение.
Как  хем да не го отварям, хем да спре да ми изкача?
Не искам да го блоквам, защото си прави нов профил и е безмислено.

Но

# 305
Има един дето постоянно ми пише и като отвора, ми излиза цифричка с непрочетено съобщение.
Как  хем да не го отварям, хем да спре да ми изкача?
Не искам да го блоквам, защото си прави нов профил и е безмислено.

Но
Ако мютнеш чата, не излиза цифричка.
В иг има фунцкия, която, когато блокираш някого, може да блокираш и всички негови бъдещи профили.

# 306
  • In transit
на мен непрекъснато ми излизат разни сайтове за купуване на неща и реклами, това ме дразни.
А аз освен рекламите, постоянно се озовавам с нови потребители, които уж следя...а съм сигурна, че не следвам. Sad

# 307
Абе то също и във ФБ. Гледам, че съм се спреятелила с хора, които никога през живота си не съм виждала и не познавам. Не знам как се случва. В Инстаграм пък ме отбелязват в някакви публикации на друг език..
Въпреки , че имам Инстаграм за мен не е толкова надежден , колкото ФБ . Интересно ми е защо не премахват акаунтите , които са хакнати ..

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 11:21 от alisa212

# 308
Свързани ли са по някакъв начин broadcast channel, което е най- отгоре като отвориш профила на човек, който следваш и това threads, което се появи наскоро?

# 309
Когато кача  Reel, мога ли да видя, кой го е гледал? Защото излизат като брой “пускане”, но реално не се вижда списък като при стори(примерно).

# 310
Информацията за местоположението на даден акаунт автоматично ли се променя, ако си в друга държава или може да се настрои да показва едно и също, без значение къде се намираш?

# 311
Взе да ми излиза такова съобщение, пък не съм толкова активна! Някаква идея що е то? You’re Temporarily Blocked
It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

# 312
  • София
Леко встрани от темата. Завиждам на хората които се снимат в огромни огледала в цял ръст и качват снимките в инсталирам... искам и аз някой път да се снимам така, но вкъщи нямам такова голямо огледало. Предполагам че може в икеа или някой друг мебелен магазин, но ще ми е малко неудобно да се снимам там. Знаете ли друго подходящо място за такива снимки в София? Може би някое заведение или друг вид публично място. Имате ли идеи, щом и вие се интересувате от инста?
Другия вариант е да се сдобия с огледало вкъщи, но няма никакво място къде да го сложа. Затова ми хрумна да си купя огледално фолио, което да залепя на едната врата, но почти никъде не намирам такова фолио. Май го има в някои строителни магазини като практитер и бриколаж, но проверих и напоследък нямат налично. Имате ли идеи?

# 313
За фолиото не знам до колко добро изображение ще докара. Купи си леко огледало и го залепи на гърба на вратата или някой гардероб.
Иначе може да се снимаш в пробните на магазини за дрехи-Н&М и т.н.

# 314
  • Berlin
Е, как, моля ви…. прочутата тоалетна на хотел Маринела (май), откъдето се снимат всички. 😂😂😂 В клюкарската тема ще знаят по-добре отговора на този въпрос.😀

Общи условия

Активация на акаунт