Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 523
  • 633
  •   1
Отговори
# 315
Точно там е.

# 316
  • софия
Въпросът ми е защо понякога видеата, които съм обработила предварително, не се качват целите в Instagram?

# 317
Защото са дълги предполагам . Ако ги качвате не стори , е възможно да ви качи цялото видео , но на части . Примерно на 4 5 сторита. Но преди да качвате ви излиза цялото клипче и да си изберете кое точно да качите . Сега ако цялото ви видео е 10 мин . не може да ви го качи цялото .

# 318
Здравейте,получих съобщение в което се пише това.

Най-отдолу има линк че е от истаграм,но дали е така?🙄

# 319
Не. Докладвай ги на инстаграм.

# 320
Не. Докладвай ги на инстаграм.
Докладвах и благодаря за отговора ☺

# 321
  • Berlin
То пише от кого е - help__center__446.

# 322

На долу  в съобщението какво те карат да правиш ? Данни ли да попълваш ? В никакъв случай недей да отваряш никакви линкове и да попълваш пароли отново .!!!!!!!! Блокирай направо или Ограничи .
Включи си двутактовото от настройки ако не е включено .

# 323

На долу  в съобщението какво те карат да правиш ? Данни ли да попълваш ? В никакъв случай недей да отваряш никакви линкове и да попълваш пароли отново .!!!!!!!! Блокирай направо или Ограничи .
Включи си двутактовото от настройки ако не е включено .

Това е останалата част от съобщението.Въобще не съм връщала или щракала върху линкът,който са обозначили най-долу,като” help.instagram”Веднага като видях подателя се усъмних ,но все пак реших да попитам тук.

# 324
Мисля, че можеш да си ограничиш съобщенията от непознати и не последвани профили .

# 325
  • София
Извинявам се за въпроса, но ако някой може да помогне. Отгоре на дисплея на дъщеря ми бъгна част от началото на тик ток или по-точно надписа For you заедно с иконата за търсене. Влизах в настройки, няма разрешения никакви, деинсталирах приложението, но това си седи на екрана като старт лента и по никакъв начин не мога да го изтрия, някаква идея как да го премахна?
Скрит текст:

# 326
Извинявам се за въпроса, но ако някой може да помогне. Отгоре на дисплея на дъщеря ми бъгна част от началото на тик ток или по-точно надписа For you заедно с иконата за търсене. Влизах в настройки, няма разрешения никакви, деинсталирах приложението, но това си седи на екрана като старт лента и по никакъв начин не мога да го изтрия, някаква идея как да го премахна?
Скрит текст:

Опитай да рестартираш телефона . Излез от акаунта и пак влез . Снимай в по далечен план .

# 327
  • София
Излязох от акаунта, проверих всички настройки на приложението, деинсталирах, рестартирах и не мръдва. Седи като закачено на старт лентата

# 328
  • Euskal Herria
Налага ми се да създам акаунт в инстаграм. Мога ли да правя албуми със снимки - както във фейсбук и кой е начинът?

# 329
Налага ми се да създам акаунт в инстаграм. Мога ли да правя албуми със снимки - както във фейсбук и кой е начинът?

Акаунтът в инстаграм реално е албум със снимки Simple Smile Може в един пост да качите мисля, че до 10 снимки бяха, тогава се вижда първата и с "разлистване" останалите.

Може да групирате снимки под форма на клипче или стори и така да се разглеждат заедно, но сторите примерно изчезва след 24 часа освен ако не го запазите като акцент.

Не съм сигурна кое ще ви върши работа, за да обясня как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт