Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 481
  • 633
  •   1
Отговори
# 465
Виждам, че при някои потребители напълно са скрити броя на лайковете, все едно никой никога не е лайквал. Как може да се направи това?
НЕ визирам опцията да излиза "ххх и други харесват това", а да не излиза нищо наистина, както тук. Дори и да съм харесала аз, излиза все едно няма никакви лайкове.
Скрит текст:

# 466
  • София
Заглуших историите на потребител. Как мога да върна настройката и да ми излизат пак в потока?
Влизате в профила му и натискате там където пише, че го следвате. Ако ви е на английски "Following". Оттам натискате "unmute" и избирате stories.

# 467
Виждам, че при някои потребители напълно са скрити броя на лайковете, все едно никой никога не е лайквал. Как може да се направи това?
НЕ визирам опцията да излиза "ххх и други харесват това", а да не излиза нищо наистина, както тук. Дори и да съм харесала аз, излиза все едно няма никакви лайкове.
Скрит текст:

И във фейсбук я има тая опция да се скрият . Настройки - известия - публикации , истории и т.н - харесванията ги изключваш и там каквото искаш по долу .

# 468
Как става това “сдвояване” на стори с друг човек?

# 469
Здравейте момичета!
Преди малко ми излезна това на профила.Някои знае ли как се оправя?Писах на съпорт, надявам се да съдействат.

# 470
  • София
Пише, че трябва да си смениш паролата, защото си я споделила на някакво странично приложение. И пише, че ако продължаваш да ползваш такива, ще те баннат. Мен веднъж ме баннаха 😅

# 471
Пробвах да сменя паролата, но пак ме изхвърля. Много странно, мисля да не е някакъв бъг.

# 472
  • софия
Здравейте. Получих това съобщение в Инстаграм, спам е, нали?

# 473
  • Berlin
Направо scam.

# 474
  • София
Докладвайте профила

# 475
Случвало ли Ви се е на Вас това? Ей, така от нищото някой ми смени паролата на профила, едвам успях да си го върна изпращах видео за идентификация на съпорта. Каква е причината за да ми се случи - не зная.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 22:14 от 𝒫𝑒𝑜𝓃𝓎

# 476
  • Berlin
По принцип не би трябвало да е възможно.😳 В смисъл само от клик на линка от мейла би трябвало да стане.
А, виждам, че мейлът е в abv, така че може и да е станало някакси. Сменете си и паролата за мейла за всеки случай или направо си направете друг някъде другаде.

# 477
Да, промених. Акаунта ми в инстаграм е от много, много отдавна и още използвах абв поща.

# 478
  • Berlin
Изтрийте снимките, понеже мейлът и името на акаунта се виждат.

# 479
Да, промених. Акаунта ми в инстаграм е от много, много отдавна и още използвах абв поща.

Сменете си паролата ако не сте го направили . Не съединявайте фейсбук и инстаграм . Нека инстаграма да ви е отделен и си включете друфактовото . Така ще влизате по лесно ,а другите по трудно ще имат достъп .

Общи условия

Активация на акаунт