Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 408
  • 633
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Моля за помощ Simple Smile опитвам се да кача клип в инст. през Мета, правен в CapCut, но не харесва формата и не го качва.
Кой по ягодите формат трябва да избера?! Или проблема, е че го правя през Мета..

Инстаграм нали наскоро си промениха формата и развалиха фийдовете на всички дето ги бяха подреждали старателно, защото сега са правоъгълни. Та пробвайте с 9:16 размер.

# 556
Някой знае ли как мога да възстановя съобщение в месинджър изтрито от моя чат само за мен тъй като другия човек го е писал.?!

# 557
Не знам как се получи, но от известно време в Инстаграма ми е ужас. Предлагат ми се някакви страници с ужасни гнусотии...

Трите точки и "Нямам интерес". Аз като не лайквам особено и AI още се чуди какво да ми предложи Laughing

# 558
Имате ли известия, че някой иска да ви последва? При мен трябва да кача история, да ми се реагира на нея и чак тогава в известията се появяват няколко събрани заявки. И това от доста време насам.

# 559
Имате ли известия, че някой иска да ви последва? При мен трябва да кача история, да ми се реагира на нея и чак тогава в известията се появяват няколко събрани заявки. И това от доста време насам.

Аз рядко качвам сторита, но почти всеки ден получавам заявки за последване от непознати..

# 560
До неотдавна списъкът с последваните профили бе подреден хронологично (по последно последван). Имам предвид в случаите, когато даден потребител кликне върху броя последвани на някой друг. В момента не е така, появяват се разбъркано. Това дали е бъг или е нова политика на Инстаграм?

# 561
До неотдавна списъкът с последваните профили бе подреден хронологично (по последно последван). Имам предвид в случаите, когато даден потребител кликне върху броя последвани на някой друг. В момента не е така, появяват се разбъркано. Това дали е бъг или е нова политика на Инстаграм?

Да, вече не се виждат последно добавените и мисля че е с цел да не може да се проследява кой кого е последвал.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 22:11 от SHE_IS

# 562
Има ли някои, които развива профила си по-професионално? Има успех с последователите, настройки на профила как да достига съдържанието му до повече гледаемост? Ще се радвам на всякакви съвети.

# 563
Мога да помогна с няколко съвета, които знам и те са първо акаунтът ти да е публичен, второ под всеки твой пост да изписваш колкото се може повече хаштагове.

# 564
Мога да помогна с няколко съвета, които знам и те са първо акаунтът ти да е публичен, второ под всеки твой пост да изписваш колкото се може повече хаштагове.

Да старая се да го изпълнявам, но е твърде недостатъчно…

# 565
Да старая се да го изпълнявам, но е твърде недостатъчно…

Редовно публикуване. И съветите, които ги има навсякъде в нета.

# 566
Това с хаштаговете отдавна не е актуално, постоянно променят алгоритъма и в един момент едни неща работят добре, в друг не. Преди няколко години от Инстаграм бяха обявили, че около 5 адекватни хаштага работят най-добре.
В момента най-най-важното е съдържанието да е с високо качество, т.е. да не е размазано или накъсано. Популяризират се и рийлове, така че и това помага.

# 567
Освен всичко изброено дотук, потърсете информация в интернет за часовете, в които е най-добре да публикувате. Има анализи кога хората са най-активни в приложението и тогава имате най-голям шанс да достигнете до по-голяма аудитория.

Скрит текст:
Давам линк, който първоначално да ползвате да информация в тази посока, но е хубаво да проучите по-задълбочено, за да прецените кое ще работи най-добре за Вашия тип съдържание. Best time to post on Instagram

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 15:26 от Rebel Rebel

# 568

Това вирус ли е?

# 569

Инстаграм не изпраща такива съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт