Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 71 748
  • 614
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Аз си направих и втори акаунт, с другата ми поща. От него успявам да вляза през лаптопа засега, но забелязвам, че и там тръгнаха да се появяват някакви странни проблеми с log-ването, макар и не точно като споменатите по-горе. Laughing Въобще, бъгяса тоя сайт отвсякъде, ужас!

# 601
Ох, от около един месец насам имам много странен проблем с Instagram.
Значи, поначало го ползвам предимно на лаптопа – когато искам да разгледам дадена страница или снимки. Не качвам лични фотоси.
Разбира се, имам инсталирано и приложението на смартфона си.

Преди няколко седмици, след рестарт на лаптопа, се опитах да вляза в профила си в Instagram, но ми изписа, че паролата ми е грешна (което няма как да е вярно). Опитах многократно да вляза и всеки път ми излизаше същото. Накрая, зададох опцията за забравена парола, смених я успешно и познайте! Отново не мога да вляза дори с новата парола! Пак ми изписва, че е грешна, което няма как да е истина, защото с нея влизам успешно в профила си през смартфона. Там нямам никакви проблем – бъгът се проявява само през лаптопа.

До ден-днешен не мога да вляза в основния си профил през лаптоп – нито през моя личен, нито през чужд. Confounded Всеки път ми изписва това за грешната парола.

На вас как ви звучи? Какъв може да е проблемът? Опитах да изтрия бисквитките, но нищо не се промени. Доста тъпо!

А как влизате през лаптопа в Инстаграм ? Чрез браузър или с приложение ? Пробвайте да изтеглите приложението .

# 602
Свети ми, че имам ново съобщение, а реално няма нищо. Проверявам и в requests  и там няма. има ли някъде спам, както във месинджър. Много ме дразни това.

# 603
Свети ми, че имам ново съобщение, а реално няма нищо. Проверявам и в requests  и там няма. има ли някъде спам, както във месинджър. Много ме дразни това.

Може и да не си го прочела и за това да ти стои още .
Понякога и на мен ми се случва в месинджър и във Вайбър .

# 604

Има ли някъде бутон "непрочетени"? Не намирам в папката ново съобщение, а ме побърква тази 1ца на иконата на инста.

# 605
  • София-Младост
В Съобщенията имаш няколко "папки" - Primary/General/Requеsts, в някоя от другите може да е това 1.

# 606

Има ли някъде бутон "непрочетени"? Не намирам в папката ново съобщение, а ме побърква тази 1ца на иконата на инста.

Като влезеш в съобщенията  - от едната страна ти пише съобщения , а от другата заявки . Провери в заявки може някой да се опитва да ти пише . Ако не е от там нещо не си прочела , отвори скорошните съобщения и врътни 1 2 пъти на горе на долу . Може някой да ти е реагирал на стори и да ти седи .

# 607
  • Sofia
А как влизате през лаптопа в Инстаграм ? Чрез браузър или с приложение ? Пробвайте да изтеглите приложението .
През Chrome влизам само. Може да опитам с приложението, мерси! Simple Smile

Свети ми, че имам ново съобщение, а реално няма нищо. Проверявам и в requests  и там няма. има ли някъде спам, както във месинджър. Много ме дразни това.
И при мен беше така в продължение на няколко седмици. Само че аз съобщения никога не съм получавала от този си профил, нито пък видях чакащи такива в другата папка, та явно си беше поредният бъг.

# 608
Правих това със съобщенията нагоре надолу. То реално на мен ми пишат 5 човека там. В requests нямам нищо. Други папки не виждам. Има и една скрити заявки и там няма нищо.
Явно е бъг просто.

# 609
Здравейте! Искам да попитам дали на някой от вас му се е случвало нещо подобно. Актуализирах си Инстаграма и сега имам проблем с един от чатовете ми. Когато отворя съобщенията си в Инстаграм на телефона си, чатът е там, но е празен, сякаш никога не сме си писали с този човек. Отворих си Инстаграма на лаптопа, чатът си е там, виждат се всички съобщения.

# 610
според мен е някакъв бъг

# 611
Как мога да проследя  профили в Инстаграм, местоположение или друга информация?

# 612
Оффф, защо не ми се показват коментарите на хората в публикации на последвани от мен?

# 613
Има бъг - ту ги има ,ту ги няма.

# 614
Как се слага текст на рийл , който да върви последователно ?

Общи условия

Активация на акаунт