Нашите цветя - обща тема 9

• 36 477
  • 741
  •   1
Отговори
# 495

Мушкатото ми. Хубаво стана, кичесто, с много цветове, но не порасна на височина.

# 496
Хора, преглеждайте си цветята за гъсеници. Снощи ги гледах и им се любувах и всичко беше наред, днес извират, направо са ужасно много. Имам препарат, но няма да ги пръскам, защото след малко ще напече и ще ги опече слънцето, миналата година направих тази грешка една сутрин и изчистих гъсениците, но съсипах растенията, та довечера ще пръскам…

# 497
Търся точно такъв клематис. Моля, моля, моля ако някой има такъв теменужен с 4 листа, да ми прати. Два пъти купувам, но излизат съвсем различни. От този не мога да взема, уви...

# 498

Аз имам само такъв ,бях си наумила да си купя различни но нещо не намирам.
П.С. защо му чернеят листата на климатиса, дали е болен или преполят

# 499
Eva, в къщата до нас май има подобен, но синее. По- късно ще го снимам. Ако е този, който търсиш ще помоля стопанката да ми откърше клонче.
Всъщност, аз не знам, дали така се захваща или от издънка.

# 500
  • have faith and be patient ..
Кое приложение ползвате за откриване на име на цвете?

# 501
Eva, в къщата до нас май има подобен, но синее. По- късно ще го снимам. Ако е този, който търсиш ще помоля стопанката да ми откърше клонче.
Всъщност, аз не знам, дали така се захваща или от издънка.
Бисерка, благодаря! Мисля, че се хваща от коренче, но не съм сигурна.

# 502
  • Мадрид / София
Кое приложение ползвате за откриване на име на цвете?
PlantNet или PictureThis. Втората е с повече опции, но за тях се плаща.

# 503
  • In transit
Мариета, много сладко това жълто кученце. Heart Eyes
Ефи, защо криеш розите? Прекрасни са!

Фрезията ми продължава да цъфти, но и е топло вече. Започнаха да пожълтяват листата и. Сложих я на сянка, да видим.

И петунията, която успях да отгледам от семенце цъфна най-накрая:

# 504
Тези не са мои,но всеки ден пия кафе там и днес ви ги снимах:

# 505
  • Карлово

И едни Гербери, които приятелка ми подари пролетта. До тях едни “спасени” вчера от Практикер ...

Кажи сега за гербера. Как го гледаш. Всеки ден ли го поливаш, аз на моя май налучках мястото, но не е така разцъфтял. торене?

# 506
Значи, направо съм Флюбена в този ранункул. Само дето май не издържа на жега, пожълтяха му листата.
Бугенвилията остана само по цвят Flushed, опадаха всички стари листа, но пък растат новички, ама са едни жълтеникави ... но колко цвят има Heart Eyes

Момичета, това какво е според вас? От семеначетата ми е, за малко да го изхвърля. Приложението ми го разпознава като алисум, но нямам спомен за такива семена

# 507
Алисум е, те се самозасяват. Може да е от съседите Grinning

# 508
Благодаря, Флокс Simple Smile. От съседите не е със сигурност, никой наоколо не гледа цветя.
Забравих най-важното в предния пост:
Мариета, стахотен двор имате, може и да съм го писала вече, но наистина страшно ми харесва
Ефи, не си крий прекрасните рози, моля те, удоволствие е да се разглеждат снимките  Heart Eyes
Благородно завид за градините, с всички удоволствия и красоти, които предлагат, но само като си помисля колко работа е ... аз не съм сигурна, че бих се справила. Адмирации за труда ви Hug

# 509
Аууу Бубе,бугито ти е невероятно! 😍
Аз сега наглеждах моите саксии и видях това на кактусчето,дали ще е цвят?

Общи условия

Активация на акаунт