UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 872
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Така ме е яд за Унгария. Rage

Минаха 45 минути, а няма дузпа за Роналдо Grinning
Скрит текст:
Май съдията не е уведомен какви са правилата Joy

Скучно, ама пък шумно. Душата ми се израдва на пълния стадион Heart Eyes

Никола, мерси за случая на Стоичков. Не го знаех това, че е срещал въпросния господин, ама добре го е наредил. Това само Ицака го може Joy
Е, мачът е 90мин. В края му я даде. Smile

# 256
  • Далечният изток
Тъкмо се връщах назад да видя кой беше позналият точния резултат Smile

# 257
Ако беше признат гола, Унгария го печелеха мача. Но имаше засада. Като цяло обаче мача беше много хубав, макар че се игра предимно на една врата ми хареса, португалците демонстрираха много динамика в играта си, скорост, хубав футбол, въобще не са за отписване срещу Германия и Франция, тази група е много интересна и не се знае кой ще я спечели от 3-те големи сили в нея. А това е много важно кой ще я спечели, защото 2-ият отива на Англия на 95% на 1/8финал, а 3-тият отива срещу друг победител в група.

# 258
  • София
Крищяну Роналду чупи рекордите Simple Smile

39 мача на ЕП - рекорд
участие на 5 ЕП - рекорд
гол на всяко едно от тези 5 ЕП - естествено и тук рекорд
11 гола на ЕП - рекорд, изпревари Платини с 9 гола.

Ето така се елиминира гъсто населена защита. Не с тики-така, а с директен футбол и бързи комбинации със смяна ма местата.

# 259
  • София
Ако беше признат гола, Унгария го печелеха мача. Но имаше засада.
Скрит текст:
Като цяло обаче мача беше много хубав, макар че се игра предимно на една врата ми хареса, португалците демонстрираха много динамика в играта си, скорост, хубав футбол, въобще не са за отписване срещу Германия и Франция, тази група е много интересна и не се знае кой ще я спечели от 3-те големи сили в нея. А това е много важно кой ще я спечели, защото 2-ият отива на Англия на 95% на 1/8финал, а 3-тият отива срещу друг победител в група.
На същото мнение съм.

# 260
Така ме е яд за Унгария. Rage

Минаха 45 минути, а няма дузпа за Роналдо Grinning
Скрит текст:
Май съдията не е уведомен какви са правилата Joy

Скучно, ама пък шумно. Душата ми се израдва на пълния стадион Heart Eyes

Никола, мерси за случая на Стоичков. Не го знаех това, че е срещал въпросния господин, ама добре го е наредил. Това само Ицака го може Joy
Е, мачът е 90мин. В края му я даде. Smile

Аааа, бясна съм! Думи нямам! Вярно, че дузпата беше заслужена, ама как пък все като играе Роналдо все дузпи дават, бе! На килограм! Пфу, ако не сте забелязали много ме дразни Роналдо, за всяко пипване пищи като госпожица „дузпа, дузпа”... Аман! Явно на съдията в почивката са му обяснили какво, що Joy

Ах, горките унгарци! Все едно България падна, много ми е тегаво сега... Confused

# 261
Много ми дожаля за унгарчетата. Стараха се толкова и рухнаха след първия гол.

Дяволче, Роналдо може да счупи всичките рекорди по земното кълбе,никога няма да бъде джентълмен и спортсмен на терена.  Направо бях забравила колко ми е противен тоя футболист. Липсват ми благородниците във футбола.

# 262
  • Далечният изток
За голямо съжаление днешните футболисти са точно такива - арогантни, надменни, високомерни.

# 263
Поне за едно нещо го уважавам Роналдо, предпочита вода вместо кола  Joy Аз много обичам да пия вода Grinning

# 264
  • София
Аз уважавам Роналдо заради футболните му качества, отношението му към децата- фенове и заради благотворителността му. Иначе ми идва леко по-арогантен от допустимото за мен.

Ериксен е писал от болницата, че се чувства добре. Един от холандските играчи е преодолял преди време проблеми със сърцето и случката с Ериксен го е довела до работа с психолог, но е бил на терена за Холандия в първия мач. Браво!

Малко клюки: Марко Арнаутович е разследван за расистки обиди към Езджан Алиоски  след гола на Австрия.
Аз видях, че нещо се ерчеше, ама не предположих, че е с/у конкретен играч на макетата.

# 265
  • София
Роналдо е професионалист до мозъка на костите си. Истински пример за всеки един спортист (не само футболист). Това му качество е уникално и никой не може да му го отрече.
А иначе за това дали е спортсмен на терена може да се поспори, но то най-големите нападатели и звезди са си хищници и малко от тях са пример за поведение на самия терен. Simple Smile

# 266
  • София
Роналдо е професионалист до мозъка на костите си. Истински пример за всеки един спортист (не само футболист). Това му качество е уникално и никой не може да му го отрече.
Скрит текст:
А иначе за това дали е спортсмен на терена може да се поспори, но то най-големите нападатели и звезди са си хищници и малко от тях са пример за поведение на самия терен. Simple Smile
Леле, гледала съм клипчета как третира и какъв режим си налага. Направо е машина. Иначе на сърце ми е King Leo. Blue Heart

# 267
  • София
Краката на Роналдо (а сигурно и на Меси) са застраховани може би за стотици милиони. Първо, тях почти не ги контузват, второ, ако ги докоснат в наказателнито е минимум дузпа, ако е извън -жълт картон, при следващо докосване, без оглед къде по терена  - червен!
😬😀😅😂

# 268
Ааа, ясно! Застрахователите разпореждат отгоре на садиите, не им се плащат милиони обезщетения JoyJoy

# 269
Аз пък го харесвам Роналдо. Най великият футболист който съм гледал. Не съм съвременник на Марадона или Пеле примерно. Истинско удоволствие е играта му. Макар че преди години играеше много по експлозивно, бляскаво, правеше много повече пробиви и преминаваше по често съперници с техника и дрибъл, с възраста като почва да губи чисто физически скорост и експлозивност си промени играта, започна да играе по отборно и по комбинативно, макар и с по малко блясък и шоу за публиката с възраста. За мен е по велик футболист от Меси. Макар че Меси е по талантлив от него. Роналдо като сбор от качества, е над Меси, по здрава психика има, в големмите мачове не се скрива, Меси прави чудеса в разни маловажни мачове, като дойдат големите мачове нищо, докато Роналдо е обратното, той обича напрежението и почва да блести когато напрежението е най голямо.  По тая причина и Роналдо с по слаб национален отбор спечели Европейска титла, а Меси с много по силен национален отбор, нищо, дори една Копа Америка не може да спечели, (сега има между другото шанс, в момента тече и Европейското на Южна Америка както би казал Божинката, Grinning) въпреки че там конкуренцията е много по слаба и се провежда по начесто. Големият шанс на Меси да е над Роналдо в моите очи го изпусна когато с Аржентина изпусна златният шанс да се нареди до Марадона правейки страната световен шампион, но във финала с Германия той просто се скри, нищо не игра, не издържа на напрежението. Иначе на клубно ниво и 2-мата постигнаха всичко и по много, макар че и там Роналдо постигна повече. Но в крайна сметка ние сме щастливци че имаме шанса да сме съвременници на 2-ма от 4-тимата за мен най велики футболисти на всички времена, и трябва да оценим момента, защото не им остава още много във футбола. Марадона, Пеле, Роналдо, Меси, това са за мен най великите за всички времена. Макар че друг ще каже, ами Кройф, ами Платини, ами Герд Мюлер, ами Ван Бастен.

Общи условия

Активация на акаунт