UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 846
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, не, Меси е решавал не един и два важни мача на Барса. Той е по-скромен, затворен в себе си. Абе, гений е.

# 271
Мале, тези ако завършат наравно каква услуга на Португалия ще направят.

# 272
Ни Роналдо, ни Меси ме кефят. Трудно ми е да избера, май Роналдо по-малко ме дразни. В смисъл евала им на всичко постигнато, титли, кариера, заслужили са си го. НО просто са ми неприятни, явно не трептим на една вълна с тях Grinning

Аз съм малко олдскуул и още си величая стария Роналдо, Зидан. И вратарите, пак да кажа! Grinning

# 273
Ели, взимаш ми думите от устата. Чета написаното от Тесла и в съзнанието ми е онзи, другия Роналдо.  Като чуя това име, винаги първо за него се сещам, не за Кристияно.

# 274
  • Далечният изток
Е, ма Никола си казва, че си е от младото поколение. Ние пък ще си тачим бразилеца Роналдо, Зидан, Ван Бастен...

# 275
Цитат
Е, не, Меси е решавал не един и два важни мача на Барса. Той е по-скромен, затворен в себе си. Абе, гений е.
Абе не казвам че въобще не е блестял във финали, в мачове от голяма важност, но Меси не съм го чувал като Роналдо да речем да каже след тежка загуба на Реал М в Шампионската лига (вече не помня с кой отбор беше) да каже, спокойно, на реванша ще вкарам 3 гола и ще ги отсраним. (Понеже им трябва победа с 3 чисти гола). И да го направи. Да ги вкара собственоръчно тия 3 гола. Разбираш ли какво имам предвид че това с което превъзхожда Меси е психиката. Иначе аз и Меси го харесвам, както се казва който не харесва Роналдо и Меси, значи не харесва футбола. Simple Smile

Да видим немците ще покажат ли психика, и ще се съвземат ли от този гол.

# 276
Ох, Дяволо, той е изключителен футболист и професионалист, разбира се, но е нахален, арогантен, очаква всички да стъпват на пръсти около него и пада само като му намигнеш, извинявам се Grinning
Сега поостаря, та е малко по- поносим.

Някакво голямо безплодно тичане гледаме точно в момента по терена Joy

# 277
Като казахте за сегашния Роналдо (Кристиано) и предишния(Феномена), та се сетих, че предишният Роналдо игра за Бразилия на олимпиадата 1996 година и това му беше първи голям международен турнир и тогава на екипа му пишеше Роналдиньо, защото по онова време имаше друг Роналдо в олимпийския отбор на Бразилия, не толкова известен, но по-голям на възраст. След това Роналдиньо става Роналдо. Да не се бърка с другия Роналдиньо, който през цялата си кариера се наричаше така Simple Smile

Скрит текст:

Иначе за сегашния Роналдо не един и двама негови съотборници са казвали по интервюта, че тренира много здраво. Май имаше един от предишния му отбор дето казва - отивам на тренировка навреме и Роналдо вече е там, на другия ден отивам един час по-рано и Роналдо вече е там, на третия ден отивам 2 часа по-рано и Роналдо пак е там ... така че той е брилянтен пример за това, че какъвто и талант да има човек, то трябва здраво да се труди за него, за да го държи във висока форма и да го развива.

# 278
  • София
Роналдо нито пуши, нито пие, храни се изключително здравословно, фитнес маниак и също едно много голямо качество, няма нито една татуировка. Нещо с което ме отблъскват много от футболистите. Не обичам татусите, особено тези дето са се нашарили навсякъде.

Франция и Германия много здраво темпо, силни тактически отбори, нормално е да има и брак, защото всичко се развива на много висока скорост. Но си личи просто по-голямата класа на Франция във всички линии. Малко да натиснат и Германия веднага поддава. Но Франция на Дешан е прагматичен отбор и рядко бие с голяма разлика.

# 279
Не се оплаквам от мача... все пак моите хора вкараха гол... е, в грешната врата, ама това са подробности Grinning Grinning Grinning

# 280
Роналдо е професионалист и педантичен до мозъка на костите си. Аз за него знам че за да поддържа тялото си и да се възстановява оптимално добре чрез съня, последният час преди да си легне никога не го прекарва пред екрани, телевизор, телефон, компютър. А го прекарва в четене или слушане на музика. Научно доказано че човек се наспива по добре което е важно за тялото, ако последният час преди лягане е далеч от всякакви екрани. За такъв професионалист говорим, за това и на тия години, където много други футболисти вече отдавна са под нивото си, като Робен да речем, който вместо да е на Европейското с Холандия, в момента играе в средняка Грьонинген далеч от Европейско, Шампионска лига, защото вече е много под нивото си заради годините. Роналдо на същите години които са вече напреднала футболна възраст, продължава да е на топ ниво, да играе футбол от най висока класа, да чупи рекорд след рекорд на най големите футболни сцени.

Немците взеха да натискат Франция. През второто полувреме Германия са по добрият отбор на терена. Не знам до колко и умишлено Франция не приемат играта в своята половина за да може Мбапе и компания на контраатака да ги накажат.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 23:19 от Никола Тесла

# 281
Не се оплаквам от мача... все пак моите хора вкараха гол... е, в грешната врата, ама това са подробности Grinning Grinning Grinning
И аз с това се утешавам)) Единственият признат гол до момента е вкаран от ...германец((

# 282
  • Далечният изток
И аз с това се утешавам)) Единственият признат гол до момента е вкаран от ...германец((
Ти мисли за черпенето, кога, с какво...

# 283
В хладилника са)) :beer
Наздраве на позналите)) Wine Glass

# 284
  • Далечният изток
Мерси Simple Smile
Някой предположи ли 1:0?

Общи условия

Активация на акаунт