UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 801
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 465
  • София
О, и аз искам бира, щом раздавате... Grinning
Още повече температурите ди няколко дни ще скокнат към 37, та - идеално време за бири!

# 466
Много жалко, че е неделя, а има само два мача днес.

# 467
  • Далечният изток
Много жалко, че е неделя, а има само два мача днес.
.... и то по едно и също време. И в 20 ч. финала на златната лига при жените с участието на нашите волейболистки. Ще се разтроя довечера... Simple Smile

# 468
  • Другата България
И аз не съм доволна, че мачовете са само два днес.
Тоест, един, защото е ясно кой ще гледам.
Яд ме е за Испания, много ме е яд.
След Италия винаги съм била "за" тях на големи финали, абсолютен фен съм на Барса от години, все още това е "моят" отбор. Една вероятно несбъдната мечта ще ми остане да ги гледам наживо......

# 469
А, аз после си гледам повторенията. Не ми пречи. Simple Smile Ядосвам, че е почивен ден и време има бол, а мачовете са само два.

# 470
Прогнози:
Италия - Уелс 1:0 - очаквам мач с по-ниски обороти, защото на практика и двата отбора са се класирали. Може би има теоретичен шанс Уелс да отпадне, но на практика не вярвам. В такива мачове обикновено се дава почивка на основни футболисти.

Швейцария - Турция 1:2 - очаквам победа на Турция, това им е втори мач поред в Баку и не бива да се подценява умората у Швейцария от пътуванията в посока Баку-Рим-Баку. Отделно че Турция би следвало да има повече подкрепа от трибуните, поради близостта на Баку до Турция. Местните също мисля, че ще са за тях, говорят почти един и същ език. Дали победата ще е достатъчна за Турция да продължи зависи и от другите групи.

# 471
  • София
Много трудно е да за прогнозират третите мачове в групите, защото или имаме отбори, които няма за какво да играят и може да се получи всичко или пък има мачове, или-или и там е лудница.

Италия - Уелс е 1:0/1:1, но залагам все пак на минималното 1:0 за акуадрата!

Мисля си, че Турция ще прецака Швейцария. Турците с тази лоша голова разлика дори и с 3 точки няма да се класират или трябва да се надяват Хърватия и Шотландия да завършат наравно, а Дания и Белгия да бият с много Русия и Финландия. Но все пак го има в картинката и има за какво да играят. Победа с поне 2, 3 гола разлика.
Така че, Швейцария - Турция 1:2, малка изненадка. Simple Smile

# 472
Аз пък мисля, че Италия ще опука Уелс, за тях залагам на 3:0.
Швейцария - Турция 0:1

# 473
  • София
Швейцария ще победи с минимален резултат, мисля си, макар че ще съм доволен най-вече на хикс:)

# 474
  • София
Като цяло държа на Х2, защото не искам Швейцария да продължава от тази група. Имам си причини за което... Grinning
Аз ще гледам Италия - Уелс пряко и после на запис Швейцария - Турция, т.е. няма да чета нищо преди да изгледам и втория мач. Няма да гледам и студиото на полувремето и след мача, а после на записи. Дано само коментатора на мача да не казва своевременно резултата от другия мач, защото всичко ще се обезсмисли.
Имам я и опцията да гледам и двата мача успоредно, но ще експериментирам днес и ако коментатора си трае и не спойлва ще практикувам така, ако ли не още от утре ще ги гледам успоредно. Simple Smile

# 475
Дяволо, благодаря за подробния анализ по-рано и въобще за обширните материали, които постваш по темата.  Оценявам труда ти. И въобще благодарности за всички, които си правят труда да пускат по-обширни прогнози и анализи. Flowers Hibiscus Много обичам така наготово някой да е синтезирал всичко. Мен ме хващат нервите.
Май всички ще сме на мача Италия - Уелс. Simple Smile

# 476
  • Другата България
Аз нещо съм за Х или загуба на Скуадрата.
Гледам състава....така ми говорят звездите.

# 477
Аз гледам двата мача успоредно като със звук е Турция и Швейцария. Мисля че има по-голяма интрига. Гледането на мачове на запис никога не ми се е получавало.
П.С. Какъв гол от Шакири. Турците май ще стягат куфарите.

# 478
  • Другата България
Аз нещо съм за Х или загуба на Скуадрата.
Гледам състава....така ми говорят звездите.
Звездите са в ретрограден МеркуриЙ.
Поне моите.
Страхотна Италия, дори и в този състав. Heart

# 479
  • София
До тук с експеримента. Ивайло Ангелов не казваше резултата от Швейцария и Турция, но малко преди края на полувремето изтипосаха на екрана, Швейцария - Турцния 2:0, тц тц

А иначе Италия е 'белисима' дори и с 8 резервни футболисти. Simple Smile Истинско удоволствие е да се гледат комбинациите им и как преливат от фаза защита във фаза атака. Страхорно включване на Марко Верати.

Общи условия

Активация на акаунт