UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 157
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 165
2-0 за Чехия, като втория гол е направо уникален))) Ми шотландците са махнали сърбите, да падат тогава))
По Диема също има студио и май гледах нещо , хареса ми.

# 166
Феноменален втори гол за Чехия Soccer

# 167
Не са подготвени в НоваТВ, тоест Диема. В повечето връзки на живо от стадион им се губи връзката и прекъсва сигнала. В едно предаване нямаха синхрон с оператора, водещия в студиото не знаеше че е в ефир една минута и се изцепи Само да не ни псуват 😊

# 168
  • София
Какъв гол на Патрик Шик, не е истина просто. Красота. Simple Smile
Много хубав мач става. Шотландците също може да се каже, че имат и малшанс, спокойно можеха да вкарат няколко гола.

# 169
Няма да вкарат шотландците, щото Фани е за Чехия)) Пък са ми махнали сърбите и ..иначе си ги харесвах, но няма сега да бият, не съм за тях. Добре играят обаче, на няколко пъти да вкарат и сега вратарят с петата изби, не се гипсираха, ама ще паднат щото аз съм за чехите и те това е))

# 170
  • Другата България
На запис гледах гола на Патрик Шик.
Феноменален, просто красота!

Вчерашната ми прогноза почти се сбъдна, с изключение на Хърватите....жалко.
Довечера класиката Швеция - Испания - Испания, естествено!
Гол преднина, или Х.

# 171
Стискам палци на Полша. И на предното Европейско им симпатизирах. Шверчок е наше момче.

# 172
Аз пък съм в чуденка, щото нещо паметта не ми работи явно. Не помня на полуфинала  на световното в онези далечни години  срещу кой играхме тогава-май Италия беше или... Обаче ми се мотае нещо, че Полша стана трета май или Швеция...ми не помня.

# 173
  • Далечният изток
За 3 и 4 място Швеция много ни биха - 4:0.
На полуфинал с Италия играхме.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 19:57 от AIDA_N

# 174
Нали? Бе имам някакъв спомен и неприязън към тези отбори оттогава, ама не мога да си спомня какво беше, благодаря))
Значи тогава на Италия нещо бонусче дадоха да поведат май, иначе щяхме и тях да утрепем , ама...ни порязаха и се омазахме. То тогава нещо съдията беше виноват, мда, някаква скумрия ни се падна. Тези италианците винаги са бутани, знам всички сте за тях, ама...да ме извиняват, не стоят равностойни с другите, дори с "великите" сили. Имат си някакво лоби според мен нависоко и те това е.
Шведите си ни биха справедливо и позорно, ама пак бяхме доволни. Но срещу Италия можехме да ги бием помня, нещо стана и не беше честно, направо ни изиграха нечестно.

# 175
Нали? Бе имам някакъв спомен и неприязън към тези отбори оттогава, ама не мога да си спомня какво беше, благодаря))
Значи тогава на Италия нещо бонусче дадоха да поведат май, иначе щяхме и тях да утрепем , ама...ни порязаха и се омазахме. То тогава нещо съдията беше виноват, мда, някаква скумрия ни се падна. Тези италианците винаги са бутани, знам всички сте за тях, ама...да ме извиняват, не стоят равностойни с другите, дори с "великите" сили. Имат си някакво лоби според мен нависоко и те това е.
Шведите си ни биха справедливо и позорно, ама пак бяхме доволни. Но срещу Италия можехме да ги бием помня, нещо стана и не беше честно, направо ни изиграха нечестно.
Бонуса да ни поведат италианците го дадохме ние, след като цялото първо полувреме ни нямаше никакви, а и футболисти като Роберто Баджо не се нуждаят от особено лоби. Съдията "помогна" през второто полувреме. 

*Полша стои по-добре в мача, но вече са с човек по-малко.

# 176
На полуфинала с Италия ни сложиха франсе съдия, а преди това бяхме елиминирали Франция насред Париж да не играят на световно - страхотна логика от ФИФА да ни назначат баш франсе. Италия бяха добутани на финала по маркетинг причини, за да има финал Бразилия с Италия. След като ни порязаха на полуфинала беше съвсем нормално нашите да нямат мотивация срещу Швеция за 3 и 4 място, защото и в двата случая се връчват бронзови медали.

# 177
  • София
Феноменален втори гол за Чехия Soccer
Повече от феноменален.

# 178
  • Sofia
Изненадата тази година -Словакия

# 179
  • София
Жалко за Левандовски Sad
Безхаберни съотборници, а този Криховяк е за изселване. Как може да направи такава глупост и то в момент в който Полша бе изравнила и нагънала съперника си за обрат.

Общи условия

Активация на акаунт