UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 154
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
Върнах да видя прогнозите. Масово в темата сме предположили победа за Полша. Всъщност се радвам, че победиха словаците.

# 181
  • sf
Чакам с нетърпение Испания да закове шведите. 😆 Заложила съм на тях за шампион.

# 182
Ами аз бях за словаците, ама не ми се вярваше да спечелят изобщо. Поляците ги имам за силен отбор , не помня да сме ги били. Харесаха ми как играха словаците, приятни са за гледане и отборно играха, стегнато, помагаха си. Физически изглеждаха по-слаби от поляците силово, онези по-едри, снажни, ама..ей-на изненада.  След първото полувреме казаха нещо коментаторите , че много километри са навъртели словаците и вероятно второто полувреме ще са изтощени, но се раздадоха момчетата.
Сега Испания-Швеция ще викам за испанците, но не искам те да са шампионите.

# 183
  • София
Хайде снажни викинги! Simple Smile

# 184
Vamos España!!!

Всеки път ми е много забавно, когато доближат микрофона до пеещи химна футболисти. Милите, няма толкова фалшиво пеене хахаха

# 185
  • София
Хайде ла фурия роха!
Всички много залагат, че мачът ще е динамичен, но да видим….
Органически не понасям шведския отбор по футбол, колко пъти съм страдал на националния стадион Васил Левски….

# 186
Ох, и мен швеЦите ме дразнят, защото където ни хванат, все ни бият Grinning Но пък много обичам скандинавските държави... Раздвоена съм! Айде от мен да мине за Испания ще викам Grinning

# 187
  • гр. София
То и Испания  са ни били, но и аз съм за тях. Мислех си, че ще дават мача по бнт 1, то пък не...

# 188
И аз съм за испанците. Flowers Four Leaf Clover Яко натиснаха и дано да отупкат шведите.
Тю-ю-ю много ме е яд за Полша!

# 189
  • София
То и Испания  са ни били, но и аз съм за тях. Мислех си, че ще дават мача по бнт 1, то пък не...
Разбира се, и то с 6:1 на Мондиал 98-а.
Но Швеция играят антифутбол.

# 190
  • гр. София
Имах спомен за 6:1 само годината и първенството ми се губеха, но неприятното усещане, разбира се, че не.

# 191
Е, то кой ли не ни е бил Sob Ама някак си шведите много лошо и грозно са ни били винаги. Ето виждам, че има и други, дето така го усещат. Едно време, когато Касияс беше вратар на Испания, много ги уважавах. Сега като се замисля винаги винаги съм симпатизирала на отбори, които имат много добри вратари, а не нападатели и топ звезди. Това Оливър Кан, Буфон, Касиаяс. Да видим на това първенство кой вратар ще блесне Simple Smile

# 192
  • Далечният изток
За Испания съм, но когато играят шведите, винаги имам едно наум...
Засега не показват кой знае какво Швеция. Испанците пък нямат късмет...

# 193
Ми на македонците вратарят ми се вижда учудващо добре. Ако поостанат случайно може би ще се види дали е така.
Имаше един вратар дето вкарваше дузпи, дори и ходеше да помага напред, не помня кой, отдавна беше, ама голяма атракция и много добър.

# 194
Хе-хе, какво излезе сега? След първи кръг, аутсайдерът в групата Словакия поведе в класирането. Simple Smile
Да не стане утре и с Унгария същото. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт