UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 820
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Дузпи ще има според мен. Няма накъде вече.
Но и дузпите са спаснието на Франция. Швейцария на дузпи е трагедия.

# 811
  • София
Дузпи ще има според мен. Няма накъде вече.
Но и дузпите са спаснието на Франция. Швейцария на дузпи е трагедия.
Тъкмо това си мисля, че дузпите са изход за Франция от тази ситуация.

# 812
Абе не съм убеден че Франция ще са фаворити при дузпите. 50 на 50 ще са. Там Французите ще са под смаващо напрежение, но и Швейцарците също. Много е важно кой тренъор ще успее повече да успокои играчите. Защото дузпите се пропускат главно заради напрежение. За това и на това Евопейско дузпите вместо 80% гол, както по принцип е във футбола, тука са 80% пропуск. Защото се намираме на най голямата сцена и напрежението пред изпълняващият е най голямо, за това и пропуските са толкова. Вратарите ще решат дузпите. Франция ще се опитат да натиснат и да не стигнат до дузпи, защото там напрежението ще е смазващо за тях. Те и в момента са много уплашени да не отпаднат от Швейцария, представям си и при дузпите какво ще им е.

# 813
  • Далечният изток
Мисля, че ще им вкарат французите 2 гола, точно повторение на предишния мач... Ама все пак нямам кристално кълбо де...
Самоцитирам се и съм мноого доволна, че не познах Joy

# 814
  • София
Според мен точно опита и самочувствието на световни шамлиони ще ги измъкне. Имат и по-добрия вратар също с огромен опит.
А и не си спомням някога да са били на дузпи. Факт и днес изтърваха златен шанс да си решат мача може би...

# 815
След като вчера европейския шампион беше детрониран, дали тази вечер няма да стягат багажа и вицешампионите?

# 816
Затаете дъх момичета и момчета,честно не знам какво да очаквам !

# 817
  • София
Дами и господа,
световният шампион е на колене! Швейцария сътвори сензацията на турнира.

Аз не мога да повярвам.

# 818
Швейцарците не можели да бият дузпи?

# 819
Браво на швейцарците, това е да се бориш до край. Още не мога да повярвам какво се случи, ама ей на, интересно е, когато има подобни изненади.
Браво, браво!

# 820
Разкош! Толкова ми е кеф за швейцарците, браво на момчетата. Heart
И не мога да не отбележа, че показаха железни нерви на дузпите, чак малко високомерно ги биеха Joy

# 821
Мбапе ме изненада,сигурна бях само че Гризман няма да излезе за дузпа,но като видях Мбапе и си викам "ей ся си е*а мамата",а то...
Браво,браво !Хареса ми обрата.

# 822
  • Далечният изток
Уоу... Браво на швейцарците. Изобщо не очаквах, но съм мнооого доволна!
Казах вече, че прехвалените французи така и не ги харесах.
Заслужена победа!

# 823
Странотна Швейцария! Поклон пред самочувствието, нервите, играта, издържливостта! Не съм за Франция изначално и радостта е голяма !

# 824
  • София
Мбапе е най-голямата издънка на това първенство.
Всички плюят по Мората, но факта е, че мега звездата на Франция и световния футбол и наследникът на Пеле (хаха) не вкара нито един гол на това първенство, днес нито един удар в очертанията на вратата и за капак посредствено изпълнена дузпа.
Иначе до това изпълнение на Килиан, останалите четири за французите бяха буквално неспасяеми, докато при швейцарците имаше само три безупречни дузпи.
След Мишел Платини и Давид Трезеге, друг голям френски играч дъни важна дузпа на голям форум.
Най-големия фаворит за титлата според всички букита и специалисти излетя още на 1/8 финал!
Сензацията на турнира!

Общи условия

Активация на акаунт