Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 335
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
# 481
По БНТ 1 го гледах аз. Онлайн мисля, че също можеше да се гледа на сайта или в ютюб канала на JESC..

# 482
  • София
Ще си го върна, благодаря. Изгледах нашата песен, приятна е. Хубаво пеят децата.

# 483
  • София
Децата пеят хубаво, но песента не отговаря съвсем за формата, трудно се конкурира с другите. Заложиха на нещо като втора Крисия, но песента е вяла и демоде.

# 484
Имаше песни, които не звучаха особено детски (според мен). Имаше и други, чиято по-добра позиция в класирането не мисля, че отразяваше реалната им конкурентност...А някои изобщо няма и да ги запомня.
Да не забравяме и, че Крисия и близнаците имаха голяма реклама навремето, по едно време рекламите почваха и свършваха с Крисия, която призоваваше да подкрепим песента... 😉 Тази година май малко късно се включихме в надпреварата, но все пак си е успех и участието ни въобще в конкурса след години отсъствие. 🙂

# 485
  • София
За нас звучат недетски, но за пуберите са точно както трябва. Конкурсът не е само за 10-годишни деца, а както виждаме доста са на по 14 години, май имаше и по-големи. Слушах им визитките на тези, които хванах - фаворитите са деца с опит, семейна история и отдавна са на пътеката на професионалното пеене, учат в музикални училища, семействата им са музикантски, прекарват много време в студиото. Струва ми се, че ние сме малко изостанали в това отношение, все още гледаме на детския конкурс като на детска градина или училищно тържество на четвъртокласници.

# 486
Изобщо не съм съгласна по отношение на нашата песен. Поправете ме, ако греша, но мисля, че казаха, че децата трябва да са на възраст от 9 до 14 или 15 години. Нашите представители са на 12-13 г, от 2017 г пеят заедно, печелили са конкурси. Няма условие в конкурса да участват само деца на музиканти, но и детската градина е дооооста далеч от песента, която изпяха Дени и Марти...😉
Напротив, участието ни в "голямата" Евровизия започва да ми прилича на детска градина и училищно тържество...Но им желая успех на IMP и да не се налага да се срамуваме след конкурса...🙂 Определено ще пропусна гласуването тази година.

# 487
Армения ми стана фаворит още от първия тон. Песента ми напомня на нещо вече изпято, някак ми беше позната, но ми хареса много.
Нашите деца най не ми допаднаха. Съжалявам, че го казвам, но не искам да си кривя душата.

# 488
  • София
В главата ми това изникна като ги слушах и гледах нашите - римейк на соца от 85-та. Дори хореографията и сценичното им поведение беше от това време. И аз съжалявам, че го казвам, но те се състезават с другите и трябва да съответстват. Песента я чух и я забравих. Но френската и арменската ще ги запомня, примерно, защото децата бяха атрактивни, песните звучаха модерно.

# 489
Това е конкурс за песен, все пак. Не за атракции...Всеки си има право на мнение, хората сме различни, разбира се. Вкъщи например коментарите бяха "Ужас!" за италианската песен...в Туитър: "Уауууу"...🤪 Знам италиански, а след няколко изслушвания не може да ме грабне и да я запомня...като ли да я запея (но вкъщи аз я одобрих в сравнение с другите трима😄).  До догодина има много време за създаване на новата ни песен. Тази година дори участието ни в Евровизия не беше сигурно.

# 490
Песента на Малта от преди няколко години на Детската Евровизия ми се е набила в главата и ми иска нещо такова да пратим някой ден.

# 491
Починал  е  Карлос Марин от Il Divo.

# 492
Il Volo? Те не са ли доста млади?! Жалко...😥

# 493
Двете групи не са едно и също. lI Divo не са били на Евровизия.

# 494
Аз се обърках,сори.Blush
Дали да си изтрия поста???

Общи условия

Активация на акаунт