Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 318
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Историята помни много популярни изпълнители, които са се дънили на Евровизия. Не мисля, че The Rasmus с тая песен ще постигнат нещо.
Май само Елена Папаризу е била успешна преди Евровизия и я е печелила.

# 541
Дима Билан, Лорди също са имали успехи преди Евровизия.
На мен ми харесва песента на The Rasmus, но мисля, че това, че я изпращат точно тази година, когато предишният победител също е рок песен и когато ще има повече рок песни от обикновено, ще им изиграе лоша шега.
Но може и въобще да не успеят да спечелят националния си финал.

# 542
Май само Елена Папаризу е била успешна преди Евровизия и я е печелила.
Само на Балканите е била популярна. Песента на Rasmus поне е по-добра от нашата Simple Smile

# 543
Елена Папаризу стана по-популярна покрай Евровизия, но тя беше и завръщащ се артист. Иначе беше част от проекта Антик, който имаше някаква популярност предимно на Балканите.

Дима Билан и Лорди също покрай Евровизия станаха популярни.

Аз се сещам за Katrina and the Waves като победители в конкурса с предишна слава. 

# 544
  • Radnevo

Само на Балканите е била популярна. Песента на Rasmus поне е по-добра от нашата Simple Smile
[/quote]
Песента им е добра, не просто по-добра от нашата, на мен ми хареса много повече от тази на миналогодишните победители. Защо и как победиха не знам, както и Нета, така и недотърпявам да им изслушам творенията от началото до края.

# 545
Нямам особено желание да слушам засега песните на последните няколко обявени участници...покрай нашата песен тази година ще ми е доста скучно. 🤔 Мисля, че песента-победител няма да е сред обявените дотук...

# 546
Здравейте, тази тема съвсем я бях забравила. Току що избраха песента на Молдова. Тя е етно песен и на мен много ми харесва. За българската не знам какви са отзивите тук, но досега не съм прочела нито един положителен.

# 547
Тази вечер в 23.05 започва финалът на испанската национална селекция Benidorm fest 2022. Не съм слушала песните, не гледах и полуфиналите през седмицата, но четох, че са доста доволни феновете. Ще си ги пусна тази вечер да ги видя.
 Линк за испанския финал - https://www.rtve.es/play/videos/directo/canales-lineales/la-1/

Междувременно се провеждат и полуфинали в Норвегия и Литва.

Молдовската песен е като извадена от Тянков TV.

Chanel спечели испанския финал с песента SloMo.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 21:14 от BronzeIce

# 548
Това е трето участие на тази група от Молдова, помня 2011 тя се класира над Поли Генова. Песента малко ми е като за механа, май ще се борим с Молдова за последните места. Испанската песен не е лоша, но ми е клиширана доста.

# 549
Не е лоша испанската, но Тера беше по-интересна за Евровизия.

# 550
  • София
Испанската е скучна. Даже в нашата има повече живот.

# 551
В испанската не схващам мелодия. Не ме кефи.

# 552
Испанската е скучна. Даже в нашата има повече живот.
Не обичам да наричам песните скучни- но ми звучи монотонно...обаче и на мен нашата песен ми допада повече. 🙂
Очаквам испанската песен да има ревамп...или поне ми се струва, че ще трябва да направят, за да се хареса песента на повече хора...
Като сценично присъствие...не знам защо, но ми навява асоциации с тазгодишните Азербайджан и Хърватия...🤔

# 553
На мен испанската песен ми хареса и се радвам, че я избраха пред псевдофеминистичните песни в стил Манижа (Русия) от 2021.
Шанел е добър перформър - изпя си песента, изтанцува си танца, държеше вниманието през цялото време. Подозирам, че ще направи доста по-добро класиране за Испания от обичайното.

# 554
Момичета по Раи уно почна Сан Ремо. Вечер от 21.30. Може да се гледа и от сайта на Раи уно.

Общи условия

Активация на акаунт