Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 036
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Аз просто не знам в чий мозък може да се зароди идеята, че някой ще си тегли линиики, заобиколен от толкова хора, в живо предаване и камери буквално под носа ти?!
Направиха им реклама само.

# 61
Няма да съм особено изненадана и ако от Монескин са искали така да изглежда...няма лоша реклама, все пак. Но и за момент не съм си помисляла, че наистина някой ще си позволи да се дрогира в ефир и пред толкова публика и камери. ✌
Боже...Бтв новините започнаха с анонс, че има скандал на Евровизия и обвинения за взимане на дрога 🙄🙄🙄 Да бяха погледнали в Туитър поне за момент, но не, пак сензации се търсят... 🤐

# 62
Кипърката пък забравила на финала хореографията в един момент. Има видео от полуфинала и финала. https://twitter.com/luismesacabello/status/1396577393276555268?s=20

# 63
  • Вестерос
Аз просто не знам в чий мозък може да се зароди идеята, че някой ще си тегли линиики, заобиколен от толкова хора, в живо предаване и камери буквално под носа ти?!
Направиха им реклама само.
В завистливия мозък.
А и предразсъдъци към рокаджии.

# 64
Не знам дали в предишната тема е споделяна класацията на Roomie - той е известен Ю тубър, който се занимава с музика:
Скрит текст:

Тази класация е правена преди финала - дал е на българската песен повече точки, отколкото на италианската:

Между другото, песента на Сан Марино и според мен беше много добра, но не се класира, защото изпълнителите не бяха етнически европейци... Не се заяждам, само отбелязвам.

# 65
Aрогантността и заядливостта на италианските фенчета нямат граници. Пишат ужасни неща в профилите на Барбара. И аз само отбелязвам.
Интерес за провеждане на конкурса са изявили и от Верона- на открито 🤣🤣🤣 Вече започва да става смешно...
Догодина 25 държави ли ще са на финал?

# 66
  • Radnevo
А дали ще имаме наш представител в Италия? Какви са вашите предположения?

# 67
  • DE
А защо да няма, желаещи много за тая сцена. Спонсори ще се намерят. Не е много ок, иди ми дойди ми(това не знам как се пише Flushed )

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 13:21 от дането

# 68
  • Radnevo
Не е толкова лесно и просто...

# 69
Бях писала по-назад в скрит текст, но не знам доколко четете:

То желаещи да пеят ще се намерят много, но със спонсорите не е точно така. 😉

# 70
А защо да няма, желаещи много за тая сцена. Спонсори ще се намерят. Не е много ок, иди ми дойди ми(това не зна как се пише Flushed )
И аз съм на това мнение. Точно се върнахме и пак да се отказваме - тъпо. Мисля, че ще се намерят спонсори.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 14:19 от daisy12

# 71
Аз не мисля, че ще се намерят лесно спонсори, защото "е тъпо да се отказваме". Лично мнение.

# 72
  • London
Заслужава си да участваме само, ако имаме добър продукт. Това тази година бяха пари на вятъра за мен.

# 73
То хубава песен е субективно понятие. На едни ще им хареса, на други не. Не може и всеки път, на всяко участие да сме в челните позиции.

# 74
Въпрос на време е Саня Армутлиева да изпрати Михаела Маринова и/или Дара на Евровизия.  Михаела многократно е изявявала желание.

Тази година е имало рекорден брой подадени гласове от България.

Общи условия

Активация на акаунт