Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 038
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
А дали преди тях няма да изпрати дъщеря си... 😉

# 76
А дали преди тях няма да изпрати дъщеря си... 😉

В youtube има едно потресаващо изпълнение на Алма на някакъв полски фестивал. Иска ми се да вярвам, че Саня няма да позволи на дъщеря си да се излага пред цяла Европа с фалшиво пеене.

Съпругата на исландеца, която беше част от танцьорите на сцената с него, е с положителен тест за Ковид-19. Втори член на групата им с ковид Worried а тя е и бременна.

# 77
С Дара ще стане "ай ай" както пее Scream

Има енергия да се движи.

# 78
Аз съм за Обичайните заподозрени - правят хубави мелодични песни, които стават хитове. Ако ще пращаме чалгари, по-добре да не участваме.

# 79
  • DE
Стига бе хора, имаме такива хубави млади гласове вие Дари, Мари и други такива дето ги има 123456..
Не обичам да пеем в общия хор. Тази година поне се отличихме с облекло, а не като имитациите на Бионсе, Гага. С лъскаво, сребристо боди с висулки бяха 6 дами. Само нашата подражателка бе с пижама, откроихме се Heart

# 80
  • London
То хубава песен е субективно понятие. На едни ще им хареса, на други не. Не може и всеки път, на всяко участие да сме в челните позиции.
Важно е да се харесва масово, а че всеки е с вкуса ми е пределно ясно, но да мърмориш под носа си с една снимка по пижама не е нещо за което ще платя за реклама със сигурност. Публиката не гласува за нашата песен все за нещо все пак.....не беше на ниво това е.

# 81
  • София
Аз харесвах Швейцария, макар предната песен да беше по-хубава, Албания също ми допадаше, доста назад остана. Иначе като заряд, фаворити ми бяха Финландия и Италия. Доволна съм.

# 82
Няколко дни след кОнкурса,  в главата ми са останали Италия, Финландия (които ми бяха фаворити, така че това е нормално), но и Кипър, Норвегия, Португалия, Русия и безумното Мата Хари Grinning , което според мен никаква песен не беше, но явно е запомнящо се и запеваемо.

# 83
И, защото българската песен "не беше на ниво", затова е в Spotify viral 50. На 11-то място сме на Евровизия, все пак (но с равен брой точки с 10-тото място), а не на 31-во.👍Представянето на Виктория във втория полуфинал пък е вторият най-добър резултат на полуфинал за България. 😉

# 84
И аз се чудя защо е толкова критикувана Виктория. От 39 места - 11 място не е катастрофа. Успя да се класира убедително на финал, което се случи само с Поли Генова, Елица и Стунджи, Кристиан Костов и групата с Жана Бергендорф. На финала, от 26 песни пак е към предните позиции. Може би с "Imaginary friend" щеше до има повече успех, но е много талантлива и е важно какво ще се случи с нея занапред.
Да, 11 място не е като първо, но, така или иначе, освен Селин Дион и Абба, аз за други не се сещам със световна слава. Евровизия не е конкурс, който прави световни звезди. По-скоро една победа на България ще бъде повод за национална гордост и толкова.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 16:40 от dimi_

# 85
От Туитър:

Не споделям мнението, че Imaginary friend щеше да има много по-голям успех на конкурса- да, щеше да събере малко повече телевот (може би), но от журитата кой знае...

# 86
Да, 11 място не е като първо, но, така или иначе, освен Селин Дион и Абба, аз за други не се сещам със световна слава.

Има още няколко, общо десетина, но като цяло са голямо изключение.

И аз не знам защо така я критикуват Виктория, като не се сещам за нищо по-добро, което да сме пратили на Евровизия. За полурусначето не ми говорете.

# 87
Моето мнение е, че към Виктория винаги е имало много критики, още от Х Фактор.
За Дестини се говори, че хайпът около нея е бил купен (не конкретно от самата певица, естествено) и това пак се оказало "непечеливша стратегия". Даваше се пример и с предишно участие на Малта когато също не е бил постигнат желаният резултат...

# 88
  • Radnevo
Въпрос на време е Саня Армутлиева да изпрати Михаела Маринова и/или Дара на Евровизия.  Михаела многократно е изявявала желание.

Тази година е имало рекорден брой подадени гласове от България.

Не че не се е опитала с Михаела вече, но Саня няма как да я изпрати, след като музикалният продуцент и БНТ не я одобряват, а и спонсорирането е голям проблем. Относно Дара, участието й да приключи, като това на Роксен е твърде вероятно, затова едва ли биха се занимавали въобще с нея.

# 89
  • в сърцето на един мъж...
В моята глава след концертите са италианците и ю ар май броколи Simple Smile Не знам какъв е текста на тая песен оригинално, но колкото пъти я чуя, толкова пъти чувам броколи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт