Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря! Изгледах ги, някои ми харесват повече в тези тоалети. Мислех, че е задължително да са същите, но още от първите песни видях, че не е така. Почти всички момичета ми се сториха по-слаби сега. Нали тези клипове са записани прези време? Италия също бяха различни. Сега остава да върнат на мода отново чарлстона 🙂 На Вики не видях момента с падащия пясък, дето протяга ръка да го пипне и не видях портрета на баща й. Белгия и Мата Хари на живо ми бяха по-фалшиви.

# 226
Честно казано, все още не съм изгледала всичките изпълнения. Тези които видях ми се сториха ок. Записът на Виктория ми хареса страшно много, очаквах да е нещо много по-семпло, но си личи колко труд са положили за всичко- браво! 👏 Пясък нямаше и снимка нямаше, но всичко останало се доближаваше максималнл като качество до стейджинга в Ротердам. 👌

# 227
Според мен по-голямата част от стейджинга е бил готов още от миналата година за Tears getting sober.
Най-добре се бяха представили Литва като че ли, беше пресъздадена сцената в Ротердам. Там снимаха и германците. Чак яд да те хване, че само две държави са се възползвали от този стейджинг. Тези от България не ми харесаха, малко ми беше като новогодишна програма на БНТ. Само на Виктория беше окей, стига да не се виждаше на далечните кадри къде свършва сцената.

# 228
За мен сцената си отговаряше на песента (за Виктория говоря). Пижамата също донякъде. Обувките обаче бяха като изплюти, да ме прощават за израза.

# 229
  • София
Ефенди е едно влюбено момиче Heart
https://www.youtube.com/watch?v=7PJStASVIKk&list=RDCMUCUX6WN … tASVIKk&t=592
Историята с TIX има развитие и след конкурса. Simple Smile

# 230
Ефенди е едно влюбено момиче Heart
https://www.youtube.com/watch?v=7PJStASVIKk&list=RDCMUCUX6WN … tASVIKk&t=592
Историята с TIX има развитие и след конкурса. Simple Smile
Аз съм много изненадана. Тя е хубавка, млада, известна, не очаквах да е необвързана. Явно много я е впечатлил. Ако не се видят скоро, ще им отшуми емоцията, дано да се получи нещо. Симпатични са ми много.
Между другото тя му е кака с две години. И двамата са овен, това е взривоопасна комбинация Grinning

По други форуми четох за закачки между Джон от Швейцария и Катерина от Украйна, най-вече от негова страна, падал си по нея. Той е голям шемет, много се надявам скоро да се върне и да спечели. Или поне да направи успешна кариера.

# 231
Аз пък четох за закачки между швейцарецът и Блас... 😁

Относно live-on-tape записите, само мен ли не ме впечатлява сцената на The Roop? Мисля, че идеята на тези записи не беше да се направи копие на сцената, а да се представи добре самото изпълнение. От тази гледна точка, някои от тези резервни записи всъщност ми харесаха повече от изпълненията на сцената в Ротердам, въпреки по-малкия си мащаб. Не виждам и проблем в това да се вижда, че са правени в студио или на по-малка сцена, имаше такива на които и осветлението, и ъглите на камерата според мен бяха по-хубави, отколкото на конкурса. 👍
Барбара Прави била с ковид...

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 02:20 от dolce miele

# 232
Брех,швейцареца много вървежен се оказа.

# 233
Няма как да не се вижда зеленият екран на живо. Той не се вижда само на официалното видео.
То само Гърция използва зелен екран тази година мисля. Аз и не се сещам кога за последен път имаше такъв в Евровизия. Толкова е старомоден, не знам защо им беше на гърците. Изглеждаше ми грозно на видеото от изпълнението на Стефания.

Аз попаднах на интересен коментар за тазгодишното представяне на Гърция - песента се казва "Да танцуваме", а певицата танцува като баба с ревматизъм в кръга на шегата. Не съм запозната с тези зелени екрани и чудесии, от вас научавам, но определено беше адски скована тази Стефания, въобще нямаше живец, нищо.
Преслушвам тези дни разни стари участия на Евровизия и естествено Елена Папаризу с нейната песен на Евровизия. Ако река да ги сравнявам двете със Стефания, то няма нищо за сравняване. Елена е уникална просто.
Ето видеото, който иска да си припомни:

# 234
Стефания има хубав глас, симпатична е. Но песента беше толкова обикновена и "танцуването" и' толкова странно... И немалко коментари четох, че всъщност вместо Last Dance се чува Let's Dance... 🤡
Stand-in rehearsal, Azerbaijan; Ефенди можеше поне да опита да направи нещо подобно като това момиче- страшна енергия раздава на сцената:
https://youtu.be/4egGsEms5Y4

# 235
Вярно, че било Last Dance, аз бях убедена, че чувам Let's dance. Grinning А очевидно и авторите на този коментар, който ми попадна, същото са чували през цялото време  Let's dance.

# 236
Пее се "Let's dance our last dance".
Ефенди е дървена, но повече ми харесваше с нейната дървения, отколкото тази преиграваща девойка от stand-ina Grinning

# 237
Аз чувам само Let's dance, let's dance...и явно не съм само аз. Знаех заглавието и пак така си го чувах... 😅
Междувременно, Виктория официално трябва да е единствена в България с над милион месечни слушатели в Spotify (като се има предвид, че Азис имаше по спомен около 20 000 месечни слушатели преди около 2 седмици, въпреки че беше начело в Trending):
Скрит текст:

# 238
Ицо Хазарта има повече слушания от Азис, но Spotify не е мерило за аудиторията в България, която без проблем ползва Замунда и подобни. Виктория очевидно я слушат от чужбина. Освен това не е задължително да изслушаш една песен в Spotify да да я отчетат като слушана. Аз съм си направила за колата албум от 300 песни, от които реално слушам 30. След Евровизия сигурно много фенове са си сложили всички песни в албуми.

# 239
Кой мери аудиторията в България? Аз не. 😃 Естествено, че Виктория я слушат предимно от чужбина. Но и за другите изпълнители важи същото- Албина, Роксен, сръбкините и др. И все пак, аз поне не откривам бг изпълнител който да се доближава дори и бегло до 1 милион в Spotify. А както могат да се добавят песни без да се слушат де факто (това го приемам на доверие, защото не използвам Spotify), така самата аз слушам on repeat песните на Виктория от ютюб- а това в Spotify не се отразява. Не може ли поне веднъж да се каже нещо хубаво за Виктория без да се търсят от 9 кладенеца вода? 1 милион си е 1 милион и това си е постижение за всеки изпълнител от балканска държава...Мен поне бг аудиторията не ме интересува особено откакто видях какво основно е на челните места в Trending... ☺

Общи условия

Активация на акаунт