Колко често се виждате с родителите си?

• 6 708
  • 142
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Е, то ако има резултат, няма да пускам тема. Не съм говорила пак. Той е и в командировка. Целта на темата ми беше да видя в другите семейства как е. Все пак животът ми не е роман, та да очаквате развитие след няколко поста.

# 121
Само , както няма развитие, да не вземеш да се окажеш в блато.
Иначе нали беше говорила, но без резултат или с резултат скандал - в такава ситуация не съм сигурна, че още разговори биха имали ефект.

# 122
Няма нужда от скандали. Сложи му една трапеза на човека като се прибере, налей две чашки и го обсъдете без повишаване на тон. Все ще стигнете до някакъв компромис. Иначе, подхвърляния, подмятания, натякване, сърдене.....според мен е по зле, ама това според мен.Simple Smile

# 123
  • София
Моите разговори не дават резултат. Скандалите също. Общо взето съм човек, който не поставя ограничения. Като каже ще ходя, аз не казвам-не може или не давам. За мен решението е да тръгне на психотерапевт и там да се подхване и тази тема. Може и семеен терапевт, но там като че ли аз имам някаква вътрешна съпротива да ходя.

# 124
Просто смята, че трябва да се грижи и е негов дълг.
Това е ценностна система, а не чувство за вина. Терапевт ще е безпомощен.

# 125
За мен решението е да тръгне на психотерапевт и там да се подхване и тази тема. Може и семеен терапевт, но там като че ли аз имам някаква вътрешна съпротива да ходя.

Защо на психотерапевт? За първи път чувам да пращат мъж, който не иска да стои при жена си, на психотерапевт.
Семеен терапевт може и да помогне – поне да изясните ситуацията.
Имай готовност обаче да откриеш, че и ти имаш вина за създалото се положение.

# 126
И аз не виждам как ще тръгне. За него проблем няма...

# 127
  • София
Психотерапевт, защото той каза, че не се чувства добре. Нервен и избухлив е. Но за нашите отношения семеен терапевт. Наясно съм, че монетата има две страни, няма спор.

# 128
Да, добре би било да знае човек какъв е проблема. Но ако просто му е такъв характера?

# 129
Добре де, като иде, ти какво смяташ, че ще му каже този психотерапевт? Да не се чувства виновен пред майка си? Да не позволява ти да го тормозиш с непостижими изисквания?

# 130
Аз не вярвам, че човекът е все по командировки и с майка си и нейната сестра на село. Това ако ми го пробута моя мъж, няма да мине.

# 131
Аз не вярвам, че човекът е все по командировки и с майка си и нейната сестра на село. Това ако ми го пробута моя мъж, няма да мине.

Е, и аз мислех да питам, тези ягоди какви са такива, че през цялата година се копаят, поливат и берат, ама...

# 132
  • София

Е, и аз мислех да питам, тези ягоди какви са такива, че през цялата година се копаят, поливат и берат, ама...
А защо реши, че имат само ягоди? На село винаги има какво да се прави, освен може би зимата, ама тогава пък дърва се цепят, въглища се носят и т.н. За да напише момичето тема тук, значи наистина смата, че той отсъства прекалено често и за нея с дедето оставя минимално от свободното си време, но иска да чуе при другите как е.

# 133
  • София
Аз по-скоро съм на мнението на Кака Сийка. Не иска да е с мен и съответно не е. На този етап няма любовница, но вероятно може и да се появи. Ама при три жени и поведението да се повтаря, та съм склонна да си мисля, че друг е "калпавият космонавт".

# 134

Целогодишни. Сортове Фалменко, Албион, Селва...
Ограмотявайте се преди да пишете 🤣

Общи условия

Активация на акаунт